Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-04 16:58:35
(#33461) Igen, erre gondoltam...
Apropó, Ki vagy-játék: Kayono (香代乃)
Apropó, Ki vagy-játék: Kayono (香代乃)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 17:00:50
beküldve: 2010-03-04 16:07:40
(#33460) Jövök én is oltani.
Nem tetszik az írásod! Törődj bele, és inkább írj rendesen. Bocs, de ez valahogy tényleg nem jön be. Ez olyan, mintha pillcsi, pancsi, okcsi, puszcsi, lávszi, szercsi írnád... ezeket is utálom. Legközelebb nem olvasok, hanem csak oltok, mint most is. Bocs, moderátor gomb.
Nem tetszik az írásod! Törődj bele, és inkább írj rendesen. Bocs, de ez valahogy tényleg nem jön be. Ez olyan, mintha pillcsi, pancsi, okcsi, puszcsi, lávszi, szercsi írnád... ezeket is utálom. Legközelebb nem olvasok, hanem csak oltok, mint most is. Bocs, moderátor gomb.
Szerk: Usagi-chan 2010-03-04 16:08:01
beküldve: 2010-03-04 15:57:39
(#33459) Áóóó, végre itt csücsülök a gép előtt. Egész héten az ágyat nyomtam, ledöntött engem az a ronda vírus
ghanima: az írásod...hát engem egy kicsit idegesít, am nincs különösebb baj vele:)
A macskás képekről meg annyit, hogy lol
ghanima: az írásod...hát engem egy kicsit idegesít, am nincs különösebb baj vele:)
A macskás képekről meg annyit, hogy lol
beküldve: 2010-03-04 15:19:46
(#33458) Addig futnék a helyedben amíg nem jönnek fel a többiek...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ugyan, szóra sem érdemes!
Na, irány a fodrász
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-03-04 14:00:04
koxi kid
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Semmi baj, engem nem zavar az írásod
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
hat draga yaven..en nemtom te mennyire tudx olvasni de csak sz-et hejetesitem x-el..
aztan h ki hogyan ir azt mennyire lehet perverzionak tartani azegexen abxurdum.. vegulis mindenki magabol indul ki..igen ez celzas volt!!!
ha meg nem tetxik akkor spameld ki ..ne olvasd el..tiltass ki de legalabb HALLGAS.. en xoltalak le eddig...de azert ez mar tenleg tulzas.. h ki hogy ir az a maga sajatos dolga..
aztan h ki hogyan ir azt mennyire lehet perverzionak tartani azegexen abxurdum.. vegulis mindenki magabol indul ki..igen ez celzas volt!!!
ha meg nem tetxik akkor spameld ki ..ne olvasd el..tiltass ki de legalabb HALLGAS.. en xoltalak le eddig...de azert ez mar tenleg tulzas.. h ki hogy ir az a maga sajatos dolga..
Már nem azért, de te itt éled ki a perverzióidat a magyar nyelv ellen?
Sajnálom, de én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Az még hagyján, ha a ksz-eket írod x-szel, de miért az sz-eket?!? Ennyire utáod a z betűt? Sztem szokd meg a használatát, mert a csapat addig nem hagy békén, amíg valami magyarra emlékeztetőt nem írsz.
A duplapostot sem szeretjük, az ó pótlása ou-val meg bár japánosan hat, de grr... Fáj a szememnek.
Na jó, most másba nem kötök bele. Hagyni kell a következő alkalmakra is
A macskás képek meg...
Sajnálom, de én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Az még hagyján, ha a ksz-eket írod x-szel, de miért az sz-eket?!? Ennyire utáod a z betűt? Sztem szokd meg a használatát, mert a csapat addig nem hagy békén, amíg valami magyarra emlékeztetőt nem írsz.
A duplapostot sem szeretjük, az ó pótlása ou-val meg bár japánosan hat, de grr... Fáj a szememnek.
Na jó, most másba nem kötök bele. Hagyni kell a következő alkalmakra is
A macskás képek meg...
beküldve: 2010-03-04 01:17:34
(#33452) kozben en mentem hajcsi hajcsi..
szep jou almokat minden kedves olvasonak
szep jou almokat minden kedves olvasonak
beküldve: 2010-03-04 01:09:43
(#33451) tenleg de ciki..nemcsak a weblapja..
Szerk: ghanima 2010-03-04 01:11:05
hehe
elerted a hatast amit akartal kelltenni..
teeenleg is..
mien reg nem tetel kepeket a SE-re..
teeenleg is..
mien reg nem tetel kepeket a SE-re..
Szerk: ghanima 2010-03-04 01:05:11
Szerk: Gilje-sama 2010-03-04 01:00:43
errol enyhen exembe jut a saw I
minux a csaj..
minux a csaj..
Szerk: ghanima 2010-03-04 00:59:51