Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fairy Tail?
Erről már hallottam de nem néztem meg akkor most megnézem (kössz a tippet)
Ja ez lement már végig?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-03 18:07:01
Az a baj hogy a Shaman Kinget végignéztem a Blech-et meg most nézem de nem nagyon tetszik vagyis jó csak valahogy nem tom nem nyerte el a tetszésemet.De azért tetszik csak úgy érzem hogy a Naruto vagy a Shaman King vagy a Dragon Ball Z jobban megfogott.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-03-03 17:32:56
(#33412) Valaki tud egy olyan animét ajánlani mint például a nartuo hogy teknikákat tanulnak küzdenek összemérik az erejüket meg ilyeneket és a story is nagyon király.
jouuuuu naaaaaaaa
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Online Felhasználók: 7
Aktív tagok: Bra, Dzke, ghanima, Gilje, Tóvizi Edina
-1
én másztam aludni
Aktív tagok: Bra, Dzke, ghanima, Gilje, Tóvizi Edina
-1
én másztam aludni
-
Szerk: ∂z 2010-03-03 00:17:43
beküldve: 2010-03-03 00:10:47
(#33409) van fenn ijenkor valaki??
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-03-02 22:18:06
(#33406) Hallvill-t és Rurukát lefoglalom! Watch
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Eme biznisz leányvállalataqként nyittok olyat, ahol ugyan ez megy, csak fiúkat kötöznek le és Nagymellű yurik jönnek leápolni ?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ugyan már, egy egész szervezetet felfogadok. XD Yaven is jöhetne, Fiszivel együtt - Nekik minimum két-két yaoi fiúkát adományoznék - Hanon is - Ő shotákat kapna, csak stílusosan - meg hát Gilje is biztosan örömét lelné néhány lekötözött fiúkában... X3
Nyitott vagyok, bárkit felveszek magam mellé.^^
Nyitott vagyok, bárkit felveszek magam mellé.^^
Sőt, ha beindul a bíznisz, már direkt merényleteket fogunk elkövetni tökélytestű kiszemeltjeink ellen, hogy ápolásunkra szoruljanak. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-02 22:01:57
Egy társat gondolom azért magad mellé vennél.. xD
Egyedül nem bírsz velük azért..
Egyedül nem bírsz velük azért..
MIANEVED?!