Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem baj, kitartóan munkálkodok tovább. egyszer még megérem, hogy
One Piece-t kéne nézned én mondom
nyehehe
jók lettek látszik byakuya a kedvenced azt írták a mondóban csicsás a bankaija One Piece-t kéne nézned én mondom
nyehehe
durvább legalábbis szerintem.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-03 20:26:52
(#33429) en is orvendtem mikor lejart az eretsegi..aztan mikor rajottem h egy feleves vizsgaszezon kitex kulon egy eretesegit az egyetemen lelankadtam
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
nem az x a legnagyobb stressz
ojan
nallam
mongyuk má túlvagy az érecccségin xoval nem sterxx ^^
ojan
nallam
mongyuk má túlvagy az érecccségin xoval nem sterxx ^^
-
koxonom souichiro
*kuld nagy puxanccsot*
*kuld nagy puxanccsot*
Éppenséggel ki lehet nézni az írásod,bár egy-két szó nekem is fejtörést okoz néha...
Szal degonoszak vagytok többiek
Szal degonoszak vagytok többiek
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
igy jarok..
eljen a cep magyar helyes iras!!
eljen a cep magyar helyes iras!!
én is ezért írok neked állandóan japánul. もし私があなたは理解 ていないかを理解する
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
sajnalom..
annyira megxoktam mar h nemtudnam lexokni az x-ket..
ugyhogy igy jarx..
annyira megxoktam mar h nemtudnam lexokni az x-ket..
ugyhogy igy jarx..
Szerk: ghanima 2010-03-03 19:59:16
Szerk: ∂z 2010-03-03 19:50:17
A rajzolással nincs is semmi különösebb bajom, elnézegetem én azt a sok magas homlokot, fel se tűnik. Másrészről viszont, a CG-t rendesen elcseszték, a sok csúnyán bevágott varázskörrel, tűzcsóvával és jégtengerrel (ennyire nehéz kézzel megrajzolni ezeket?)
Ha valami miatt érdemes Fairy Tailt nézni, az a zene és a történet.
Ha valami miatt érdemes Fairy Tailt nézni, az a zene és a történet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nekem naon tetcik az anime a fairu tailbol!!!
xerintem joul megoldotak..az h ojan rajzolasa van h az ember vagy xereti vagy nem .. amugy meg az OPnek is ojasmi a stilusa s az is naon xuper
s eddig az anime a mangat koveti..ami nallam plux..h nem ter el az eredeti storytol
xerintem joul megoldotak..az h ojan rajzolasa van h az ember vagy xereti vagy nem .. amugy meg az OPnek is ojasmi a stilusa s az is naon xuper
s eddig az anime a mangat koveti..ami nallam plux..h nem ter el az eredeti storytol
Hogy értve?
A manga a 174. fejezetnél tart,legalábbis angolul ennyi van kint,az anime meg szokás szerint le van maradva,most tart úgy a 20. rész körül...
A manga a 174. fejezetnél tart,legalábbis angolul ennyi van kint,az anime meg szokás szerint le van maradva,most tart úgy a 20. rész körül...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem. Még csak 20 rész ment le, az animét tavaly ősszel kezdték. De ha nem akarod, hogy kiégjenek a szemeid, nem érdemes elkezdeni, mert grafikailag olyan nagyon fail, hogy az egy csoda. A mangát lenne érdemes elkezdeni, szerintem online magyarul is fellelhető pár chapter.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-03-03 18:20:05
(#33417)