Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Erről a Benny Hill só egyik része jutott az eszembe.LOL
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Igazad van.
Felszólítom a világ összes bishounenét és bishojou-ját, hogy kezdjen el valamilyen extrém sportot űzni! Aztán hívjanak engem: garantáltan "leápolom" őket.*___* XD XD XD
Felszólítom a világ összes bishounenét és bishojou-ját, hogy kezdjen el valamilyen extrém sportot űzni! Aztán hívjanak engem: garantáltan "leápolom" őket.*___* XD XD XD
Pont ezt akartam mondani
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-03-02 21:49:13
(#33398) Az er gír már csak rátett egy lapáttolXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
viszont képzeld el, h egy begipszelt, benyugtatózott, lekötözött emberrel mennyi érdekes dolgot tehetnél
-
na meg egy-két Jackass stílusú mutatványt is össze lehetne vele hozni.
Meg sok-sok ilyen-olyan csonttörést.^^" XD
A görkori nem nekem való. Két lábon is elég nehéz közlekednem - tekintettel a bénaságomra, két láb is elég a megbotláshoz...-___- - , nemhogy 2X négy(?)keréken. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-02 21:47:45
Én az Air Gear hatására akarok görkorival közelőznek a gyüsződződni...görkorizni,na .Kib*szott nagyot lehet vele burkolni,mekkora jó,na meg egy-két Jackass stílusú mutatványt is össze lehetne vele hozni.
én végignéztemXD most jönnek a moviek
innentől kezdve akarok görkrizni
innentől kezdve akarok görkrizni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Card Captor Sakura...4 részt láttam belőle! Nem semmi teljesítmény xD
én eddig csak a CardCaptort láttam, tehnap szedtem le a WISH-t
Clamp se rossz,bár azok is megfogyatkoztak az évek alatt, az eredeti bandából már csak 4en maradtak...vagy már annyian sem?
Chobits,X,ezeket nem felejtem el,köszönöm Clamp!
Chobits,X,ezeket nem felejtem el,köszönöm Clamp!
Szerk: Souichiro 2010-03-02 21:22:22
nekem most CLAMP! az új üdvöske
Ó Gréték után nállam Oda,meg Kaori a fav még,nincsennek elfelejtve.
Watase Yuu,Hino mester,Barasui,Nihei Tsutomu,Takahashi Tsutomu is bizonyított már...
Watase Yuu,Hino mester,Barasui,Nihei Tsutomu,Takahashi Tsutomu is bizonyított már...
nem mer Eiichiro Oda és Yuki Kaori Továbbá Taishi Zaou
Így igaz,na meg Dz is.
Legjobb mangakák meg Hiroya Oku és Ó Grét.
Legjobb mangakák meg Hiroya Oku és Ó Grét.