Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-01 13:14:43
(#33341) Már megint Nem figely rám senki
Beepop: Valami ami már rég árválkodik a megnézendők listáján, cask még kicsit cárni kel.
Cigitartó: Biztos a sors akarata, ami azt üzeni,hogy ne dohányozz
Beepop: Valami ami már rég árválkodik a megnézendők listáján, cask még kicsit cárni kel.
Cigitartó: Biztos a sors akarata, ami azt üzeni,hogy ne dohányozz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem tudom pontosan, de amikor leszálltam a buszról, nyitva volt az övtasim. gondolom kiesett
valószínűleg a sors akarata, nem vagyok én elég nagy ember egy ilyen csodálatos tárgy birtoklására
valószínűleg a sors akarata, nem vagyok én elég nagy ember egy ilyen csodálatos tárgy birtoklására
-
elhagytam a Bebopos cigitárcám
Azt hogy?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
valaki elrakta közülünk talin, nyugi, megvan valahol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: ∂z 2010-02-28 23:21:26
ahamm! Én a karakterek mozgását különösen imádtam.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
imádom a Bebopot, többször is leszedtem az OST-ját!
Az meg simán csak zseniális "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-28 22:57:10
(#33334) Megnyugtatlak, nem te vagy az.
Vagy mégis?
Vagy mégis?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
én lennék az? (bár én szeretem az animéket, oké)XD imádom a Bebopot, többször is leszedtem az OST-ját! A Tank!-ot nagyon szerettem, meg volt egy... Asszem a Live in Bagdad...? talán ez volt a címe
Mondjuk nekem a Movie-ja is nagyon tetszett, egy animeconon láttam először... érdemes volt megnézni! Ki is írtam Asszem a Kamen no Maid Guy-os dvdmen vanXD
Mondjuk nekem a Movie-ja is nagyon tetszett, egy animeconon láttam először... érdemes volt megnézni! Ki is írtam Asszem a Kamen no Maid Guy-os dvdmen vanXD
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 22:52:46
beküldve: 2010-02-28 22:45:02
(#33332) Van egy ismerősöm, gyűlöl minden animét, de azért a Bebop-ot már vagy husszor végignézte
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2010-02-28 22:42:38
(#33331) Égenjárók: erőteljesen wtf, részletesebben holnap.
Cowboy Bebop: számomra AZ anime
*elunja a vámpír-vérfarkas vitát, ásít egyet, aztán elropogtat némi frissen szenesre sült húst*
Cowboy Bebop: számomra AZ anime
*elunja a vámpír-vérfarkas vitát, ásít egyet, aztán elropogtat némi frissen szenesre sült húst*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
jejj, szeretek szívatni másokat várunk
beküldve: 2010-02-28 21:20:47
(#33329) Megint kezded kihúzni a gyufát!
mennem kell , de nemsoká jövök vissza
mennem kell , de nemsoká jövök vissza
szemet szúrt
De ez fordítva is igaz
De ez fordítva is igaz
beküldve: 2010-02-28 21:14:54
(#33327) Reméltem nem látod meg az elírásomat...
Amúgy a farkasok tényleg jók, de nem jobbak!
Amúgy a farkasok tényleg jók, de nem jobbak!