Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-28 21:10:16
(#33326) Egy kérdés a pesti fórumosoktól: Jövő szombaton nem fog valaki VÉLETLEN Kartal vagy Galgahévíz közelében tartózkodni? Esetleg egy ottani tornateremben, a karate OB-n? Én arrafele fogom veretni magam. Arra gondoltam, nincs-e kedve valakinek eljönni arrafelé és jól megszidni engem, ha kikapok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A cámpírok mi?
A vérfarkasok jobbak. Csak a legtöbb filmben bénára csinálják őket. Pedig hajjjjjjjj...! Igaz Memphis?
A vérfarkasok jobbak. Csak a legtöbb filmben bénára csinálják őket. Pedig hajjjjjjjj...! Igaz Memphis?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-28 20:47:41
(#33324) Gondoltam
A vámpírok nagyszerűek!
A vámpírok nagyszerűek!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-28 20:51:45
te nem vagy halott, csak egy jól tartosított húskonzerv vérszivacs! moszkító! pióca!
egyébként én is szeretem a vámpírokat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 20:46:26
beküldve: 2010-02-28 20:38:30
(#33322) Nagyon érik a pofon... és különben is tök izgi a férgekkel barkobázni...
És ha ez még nem lett volna elég, nem hallottad a mondást?
Halottakról jót, vagy semmit!
És ha ez még nem lett volna elég, nem hallottad a mondást?
Halottakról jót, vagy semmit!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-28 20:44:26
lusta, lusta vámpír, hogy nem pótoltad 500 év alatt! fogadok egész idő alatt a koporsódban emoztál, hogy milyen magányos vagy
beküldve: 2010-02-28 20:30:38
(#33320) 500 éve még nem volt suli.... "szipog" közben vérkönnyeket hullat
Szerk: knightslords 2010-02-28 20:44:46
nem járhatod túl régóta az éjszakát, te jól konzervált húskupac, ha ly-nal írod az éjszakát Mint a Pomogácsok és Langolierek királya, kiröhögtelek
beküldve: 2010-02-28 20:24:55
(#33318) Hogy mered megfanyegetni a sötétség egy urát, az élyszaka hófehér gyermekét, ki élyszakánként, a kihalt utcákon les áldozat után? Még egy szó és téged is meglátogatlak kutyaimádó!
(elment az eszem )
pomogács, lángorier XD
(elment az eszem )
pomogács, lángorier XD
Szerk: knightslords 2010-02-28 20:28:12
jajj be ne vágd a durcátXD vagy ráduszítom a pomogácsokat meg a lángoliereket
beküldve: 2010-02-28 20:12:48
(#33316) Ezzel kihúztad nálam a gyufát, pusztulj, kutya!
Nem mert a farkasemberekXD
beküldve: 2010-02-28 20:04:06
(#33314) Lefordulok a székről!
Hullák rulez!
De a vámpírok a legjobbak.
Hullák rulez!
De a vámpírok a legjobbak.
Szerk: knightslords 2010-02-28 20:04:35
Megszületett,
Virágzott.
Eltemették,
Kimászott.
Virágzott.
Eltemették,
Kimászott.
beküldve: 2010-02-28 19:41:15
(#33312) R.I.P. nyugodjon békében
Szerk: knightslords 2010-02-28 19:41:41