Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mert csak
no nehéz képet adtam gyerekek?

no nehéz képet adtam gyerekek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 17:21:42
Nem baj, kitartóan munkálkodok tovább. egyszer még megérem, hogy 
One Piece-t kéne nézned én mondom

nyehehe

One Piece-t kéne nézned én mondom

nyehehe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 17:14:35
Lehetetlen xD
Az ő büszkeségénél nincs nagyobb az univerzumban sem 8)
Az ő büszkeségénél nincs nagyobb az univerzumban sem 8)
MIANEVED?!
végre kárt tehettem Byakuyában!!!!! Rejtett, bár sosem tagadott vágyaim egyike hogy porba tiporhassam8DDD a megtört büszkeségére pályázom

Tegnap Gilje megkaparintotta. Kész. Vége. Vihetem majd pszihomókushoz.

MIANEVED?!
Nálam semmi ilyesmit nem kellett átélnie... Tényleg a pólóim közt tengette mindennapjait. Gintoki van mindig elől. Most is itt van az asztalon.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Envy: Azokat a foltokat, amik szegény plüss ártatlan lelkén keletkeztek, sokkal nehezebb lesz eltüntetni.
Lévén, h Te voltál az előző gazdája, ezt elhiszem

MIANEVED?!
Gilje is megmondhatja.
A Tanárúr neki különösen örült.Envy: Azokat a foltokat, amik szegény plüss ártatlan lelkén keletkeztek, sokkal nehezebb lesz eltüntetni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-28 16:47:05
beküldve: 2010-02-28 16:39:27
(#33301) Reggelt'
Van egy enyhe kis izomlázam, ne kérdezzétek.. El vagyok gyengülve
Byakuyát kimostam kézzel, tegnap picit bekoszolódott xD
Jelenleg a radiátoron trónol és szúrósan néz o.O

Van egy enyhe kis izomlázam, ne kérdezzétek.. El vagyok gyengülve

Byakuyát kimostam kézzel, tegnap picit bekoszolódott xD
Jelenleg a radiátoron trónol és szúrósan néz o.O
MIANEVED?!
Miho:
Azért már megtanulhattad volna magadtól felcsatolni a cuccost....nem lehet mindig ott a sensei-ed (én), hogy segítsen.
Farsangkor ugye mutogatós bácsinak öltöztél be?
Gilje: a színes nálad ha jól sejtem leginkább a rózsaszínre korlátozódik (vagy a szívárvány összes árnyalatát látod?
)
Syan: na igen, Alistert mindenki ismeri (amikor anno még az volt az újtalisok feladata, hogy mondják meg ki kicsoda, akkor is mindenki eltalálta Alistert XD). Am. odajöhettél volna, örülünk mindig az új arcoknak.
-->Gilje is megmondhatja.

Gilje: a színes nálad ha jól sejtem leginkább a rózsaszínre korlátozódik (vagy a szívárvány összes árnyalatát látod?

Syan: na igen, Alistert mindenki ismeri (amikor anno még az volt az újtalisok feladata, hogy mondják meg ki kicsoda, akkor is mindenki eltalálta Alistert XD). Am. odajöhettél volna, örülünk mindig az új arcoknak.

Szerk: Yaven 2010-02-28 16:36:25
beküldve: 2010-02-28 16:16:14
(#33299) Yaven gondoltam különben, hogy ti vagytok a mangafanosok, mert Aleistert ismerjük még a régről, (csak lehet ő nem emlékszik ránk), meg el volt foglalva egy hölgyeménnyel, aki lehet Fiszi volt nem tudom.

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Aaaaaaw lebuktam
De legalább egy színesebb világban élek:)
egyszer nekemis volt olyan, hogy nem kaptam levegőt... de szó szerint. Megpróbáltam lélegezni, de olyan köhögőrohamot kaptam, hogy egy alkalommal elpattant egy kisebb ér a torkomban és vért köhögtem
ijesztő volt

egyszer nekemis volt olyan, hogy nem kaptam levegőt... de szó szerint. Megpróbáltam lélegezni, de olyan köhögőrohamot kaptam, hogy egy alkalommal elpattant egy kisebb ér a torkomban és vért köhögtem

Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 16:15:38
És tényleg többször szóba kerültél tegnap...úgymint a szőröstalpú vörös hobbit, vagy a kis lila barátos...

*lenyeli a durva káromkodó-rohamot*
Nah megálljatok csak, lesz itt még futanari bőven - ha kapok végre levegőt... és nem leszek lusta a kis lila barátomat felszerelni magamra.
Vagy a szerelést hagyjam a Te szakavatott kezeidre Yaven?
Anno a szigeten hipp-hopp felraktad rám.