Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mert csak
no nehéz képet adtam gyerekek?
no nehéz képet adtam gyerekek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 17:21:42
Nem baj, kitartóan munkálkodok tovább. egyszer még megérem, hogy
One Piece-t kéne nézned én mondom
nyehehe
One Piece-t kéne nézned én mondom
nyehehe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 17:14:35
Lehetetlen xD
Az ő büszkeségénél nincs nagyobb az univerzumban sem 8)
Az ő büszkeségénél nincs nagyobb az univerzumban sem 8)
MIANEVED?!
végre kárt tehettem Byakuyában!!!!! Rejtett, bár sosem tagadott vágyaim egyike hogy porba tiporhassam8DDD a megtört büszkeségére pályázom
Tegnap Gilje megkaparintotta. Kész. Vége. Vihetem majd pszihomókushoz.
MIANEVED?!
Nálam semmi ilyesmit nem kellett átélnie... Tényleg a pólóim közt tengette mindennapjait. Gintoki van mindig elől. Most is itt van az asztalon.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Envy: Azokat a foltokat, amik szegény plüss ártatlan lelkén keletkeztek, sokkal nehezebb lesz eltüntetni.
Lévén, h Te voltál az előző gazdája, ezt elhiszem
MIANEVED?!
Gilje is megmondhatja.
A Tanárúr neki különösen örült.Envy: Azokat a foltokat, amik szegény plüss ártatlan lelkén keletkeztek, sokkal nehezebb lesz eltüntetni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-28 16:47:05
beküldve: 2010-02-28 16:39:27
(#33301) Reggelt'
Van egy enyhe kis izomlázam, ne kérdezzétek.. El vagyok gyengülve
Byakuyát kimostam kézzel, tegnap picit bekoszolódott xD
Jelenleg a radiátoron trónol és szúrósan néz o.O
Van egy enyhe kis izomlázam, ne kérdezzétek.. El vagyok gyengülve
Byakuyát kimostam kézzel, tegnap picit bekoszolódott xD
Jelenleg a radiátoron trónol és szúrósan néz o.O
MIANEVED?!
Miho: Azért már megtanulhattad volna magadtól felcsatolni a cuccost....nem lehet mindig ott a sensei-ed (én), hogy segítsen. Farsangkor ugye mutogatós bácsinak öltöztél be?
Gilje: a színes nálad ha jól sejtem leginkább a rózsaszínre korlátozódik (vagy a szívárvány összes árnyalatát látod? )
Syan: na igen, Alistert mindenki ismeri (amikor anno még az volt az újtalisok feladata, hogy mondják meg ki kicsoda, akkor is mindenki eltalálta Alistert XD). Am. odajöhettél volna, örülünk mindig az új arcoknak. -->Gilje is megmondhatja.
Gilje: a színes nálad ha jól sejtem leginkább a rózsaszínre korlátozódik (vagy a szívárvány összes árnyalatát látod? )
Syan: na igen, Alistert mindenki ismeri (amikor anno még az volt az újtalisok feladata, hogy mondják meg ki kicsoda, akkor is mindenki eltalálta Alistert XD). Am. odajöhettél volna, örülünk mindig az új arcoknak. -->Gilje is megmondhatja.
Szerk: Yaven 2010-02-28 16:36:25
beküldve: 2010-02-28 16:16:14
(#33299) Yaven gondoltam különben, hogy ti vagytok a mangafanosok, mert Aleistert ismerjük még a régről, (csak lehet ő nem emlékszik ránk), meg el volt foglalva egy hölgyeménnyel, aki lehet Fiszi volt nem tudom.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Aaaaaaw lebuktam De legalább egy színesebb világban élek:)
egyszer nekemis volt olyan, hogy nem kaptam levegőt... de szó szerint. Megpróbáltam lélegezni, de olyan köhögőrohamot kaptam, hogy egy alkalommal elpattant egy kisebb ér a torkomban és vért köhögtem ijesztő volt
egyszer nekemis volt olyan, hogy nem kaptam levegőt... de szó szerint. Megpróbáltam lélegezni, de olyan köhögőrohamot kaptam, hogy egy alkalommal elpattant egy kisebb ér a torkomban és vért köhögtem ijesztő volt
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 16:15:38
És tényleg többször szóba kerültél tegnap...úgymint a szőröstalpú vörös hobbit, vagy a kis lila barátos...
*lenyeli a durva káromkodó-rohamot*
Nah megálljatok csak, lesz itt még futanari bőven - ha kapok végre levegőt... és nem leszek lusta a kis lila barátomat felszerelni magamra.
Vagy a szerelést hagyjam a Te szakavatott kezeidre Yaven? Anno a szigeten hipp-hopp felraktad rám.