Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Van benne vmi igazság.Én is jártam már hasonlóan,SONY DVD lemezt vettem,bontatlan csomagolású,majd kibontás után nagy pofáraesés: a lemezből mintha ki lett volna harapva egy jó nagy darab.Selejt,karcos,törött lemez fogadott.Nem semmi ^^; A boltos ártatlan,nem lát bele a csomagolásba sajna...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-28 12:39:04
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg gyári hibás a kártya..? Vagy megsérült szállítás közben? Akkor az eladónak nincs sok köze hozzá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-28 11:46:20
(#33279) Viszont az eladó, aki szart ad el neked, az igen

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Így van, a vidikártya egy fontos alkotóeleme a gépnek, nem érdemel ilyen sorsot
Jó játékot!

Jó játékot!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Na látod,a videókártya értékesebb dolog,minthogy vkiknek csakúgy hátulról "beadagolják".Azt ki kell érdemelni.
A videókártya egyébként is szent és sérthetettlen.Legalábbis remélem.
Na mind1,ennek örömére Playstation emulátorozok má égyet,végre valahára műksződik a Speed Freaks című játék.Boldog vagyok.
szerk: a "Ki vagy játékba" várom a képre a mégfejtíst!
Köszönöm.
A videókártya egyébként is szent és sérthetettlen.Legalábbis remélem.
Na mind1,ennek örömére Playstation emulátorozok má égyet,végre valahára műksződik a Speed Freaks című játék.Boldog vagyok.

szerk: a "Ki vagy játékba" várom a képre a mégfejtíst!
Köszönöm.
Szerk: Souichiro 2010-02-28 08:35:14
Videókártyát még egyetlen egy ember hátsójába nem dugtam fel.
Én sem de nem is tervezem, mert most egy izmosabb fajta van a gépben

"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Videókártyát még egyetlen egy ember hátsójába nem dugtam fel.Nem is tervezem.Viszont néhány ismerősömnek sokszor az egész számítógépet fel tudnám dugni.Pentijum 4,mert megérdemled!
Tudom,Loreállal jobban hagzott volna,de ez van...
Tudom,Loreállal jobban hagzott volna,de ez van...
Tervbe volt véve, de nem engedtem az ingerenciáimnakXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jesszus aszittem' a lap aljáig fog lemenni D:

MIANEVED?!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jóéjt:)
beküldve: 2010-02-28 00:03:23
(#33269) Én nem akkor néztem, meg mint ti, bár láttalak titeket bemenni a moziba, én akkor mentem ki.
Amúgy igen, filozófiai de hát mindennek van valami mondandója, még ha az egyénre szabott is.
Na jónájt Minna!
Amúgy igen, filozófiai de hát mindennek van valami mondandója, még ha az egyénre szabott is.
Na jónájt Minna!

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
nos, örülök, hogy neked tetszett
Elég filozófiai akart lenni szegénykém... nálam nem sikerült, bár lehet azért, mert eleve filozófiai gondolkodású vagyok, ha látszik, ha nem;)
Ennek ellenére az emberek fantáziáját mindenképp megmozgatta--- mint ahogy azt a film után is tapasztalhattuk, a közös csevej folyamán

Elég filozófiai akart lenni szegénykém... nálam nem sikerült, bár lehet azért, mert eleve filozófiai gondolkodású vagyok, ha látszik, ha nem;)
Ennek ellenére az emberek fantáziáját mindenképp megmozgatta--- mint ahogy azt a film után is tapasztalhattuk, a közös csevej folyamán

Szerk: Gilje-sama 2010-02-27 23:59:50
beküldve: 2010-02-27 23:53:18
(#33267) Nem tudom, lehet én vagyok a hülye, de én vmiért. mégis lehet átláttam az Égenjárókat, vagy nem tudom. Furcsa gondolataim támadtak közben, de ezzel lehet egyedül vagyok.

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2010-02-27 23:53:39