Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Így igaz.Mert a Cromartie jó!Agypusztító!Fárasztó! És ezért szeressük.
Lédi Kakával úgy nincs bajom (mert végülis minden zenét meghallgatok ha olyan kedvem van,más dolog,hogy Rock-punk a nyerő nállam).Hogy nagyon gáz a csaj (pasi?),az meg már más tészta.
Igen,ezek a fiatalok...lassan már 10 éves fejjel is dohányozni fognak,ha így haladunk tovább.
Azért mi sem voltunk kisangyalok,amikor a buszból petárdát dobáltunk kifelé ^^;
amugy kőcőnőm souichiro a sandwoman cerepet..
Nekem ma olyan élményem volt haza felé menet, hogy az iskolám főbejáratánál egy alsós ( asszem 4.-es ) kis srác Lady Gaga-t hallgatott...ráadásul azt a Bad Romance-et... de ez más kérdés, hogy kinek milyen a zenei izlése
( SZERINTEM EZ SZAR )
de késöbb az utcán láttam a sulinkból ötödikeseket (!) akik bagóztak ezerrel és ráadásul csoportosan voltak vagy 20-an.Borzalmas generáció ez.
Souichiro: Cromartie iz awesome
Nekem ma olyan élményem volt haza felé menet, hogy az iskolám főbejáratánál egy alsós ( asszem 4.-es ) kis srác Lady Gaga-t hallgatott...ráadásul azt a Bad Romance-et... de ez más kérdés, hogy kinek milyen a zenei izlése
( SZERINTEM EZ SZAR )
de késöbb az utcán láttam a sulinkból ötödikeseket (!) akik bagóztak ezerrel és ráadásul csoportosan voltak vagy 20-an.Borzalmas generáció ez.
Most mit tudjak erre mondani...neveletlenek,tisztelet lenek,pofátlanok.
Főleg,hogy 13 évesek,pont ez a korosztály a legszörnyűbb.Pedig elvileg ilyenkor még nevelhetőek lennének...
Engemet a buszon irritál sok műmájer,vagánykodó hülyegyerek,némelyiket a csukott ablakon keresztül ki tudnám vágni.Nem az a bajom,hogy játszák az agyukat,hanem hogy alig múltak el 14-15 évesek,meg vaságyastúl 20 kilóssak.
ghanima: köszönöm,ettől most jót fogok aludni.
de basszus
egy 80 éves nénin röhögni
azt hittem kilököm őket a vagonból
aqrvaanyjukat
de basszus
egy 80 éves nénin röhögni
azt hittem kilököm őket a vagonból
aqrvaanyjukat
úúúúúúgy
kilöktem volna őket a csukott ajtón át
nem kell, akkor előbb olvasd végig. Vagy a te lelked is olyan gyenge, mint Alice-unknak? Ő is elakadt benne, az elején, azt mondta, nem bírja, ahogy a gyereket kínozzák.
Alister: Láttunk ám téged tegnap Yavennel a Moszkván. (Márminthogy Yaven volt velem, és mi ketten láttunk téged. ) Mellettünk rohantál el, egy világos könyvvel a kezedben.
Nem vettelek észre titeket. Új dvd-lejátszóért siettem.
Holnap, ha kiolvastad a Talizmánt, vissza tudnád hozni?
Ki még ne olvastam (igazság szerint elakadtam benne ), de visszaviszem.
Gilje: Durva. Ilyenkor mindig úgy elmélázok a kardviselés újraengedélyezésének előnyein.
Ekkor kapcsoltam át egy másik frekvenciámra, amin magam előtt láttam az édes kicsit torkukat, amit elegánsan díszít egy szép, hosszú, vérvörös vágás...
A kitépett gigájuk helyére a levágott fülkagylójukat varrtam, mint egy absztrakt nyakkendőt...
Vigyorogva mentem haza
Mit találtam!!! Tök random gugliztamXD Szeretlek gugliXD
Höhöhö>8DDDD
Alister: Láttunk ám téged tegnap Yavennel a Moszkván. (Márminthogy Yaven volt velem, és mi ketten láttunk téged. ) Mellettünk rohantál el, egy világos könyvvel a kezedben.
Holnap, ha kiolvastad a Talizmánt, vissza tudnád hozni?