Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Boldog névnapot ^^
Mi az a 2 manga,ha meg szabad kérdezni?
Mi az a 2 manga,ha meg szabad kérdezni?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-27 15:58:05
(#33250) Névnapom alkalmából 2 szép mangát kaptam xD
Lesz még egy, de azt nem tudom, hogy mi.
Lesz még egy, de azt nem tudom, hogy mi.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-02-27 16:00:27
Ez a cica meg halacskát reggelizett.
A végeredmény hatásos.
A végeredmény hatásos.
Szerk: Souichiro 2010-02-27 10:06:45
Ráadásul így most újabb állat vonásait fedeztem fel benne a tukán és a lajhár után...
Hát ha jobban belegondolsz akkor lehet, hogy valami állati mutáción esett át.
[Link] szegénykének pont akkor kelet áttotyognia Chernobilon...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ez Vincet Volaju Colt-ja:
Vincent legjobb barátja egy igazi ritkaság.Egy erősen átalakított amerikai gyártmányú Colt 1911A1-es kéziágyú,ami megnövelt méretének köszönhetően stabilabb,és a lecsökentett kaliber miatt óriási tárkapacitású (amit a Cowboy Bebop movieban meg is figyelhetünk).
Vincent legjobb barátja egy igazi ritkaság.Egy erősen átalakított amerikai gyártmányú Colt 1911A1-es kéziágyú,ami megnövelt méretének köszönhetően stabilabb,és a lecsökentett kaliber miatt óriási tárkapacitású (amit a Cowboy Bebop movieban meg is figyelhetünk).
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-26 23:53:03
mindig megbabonázva nézam a határőrök fgyvereit
"Szigorú elveim vannak a fegyvertartással kapcsolatban: ha valahol van egy fegyver, azt én akarom tartani."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-26 22:27:51
beküldve: 2010-02-26 22:24:22
(#33244) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez nagyon felkavaró. A fizikatanáromnak vannak ilyen szemei. Tőle meg nagyon félek. Ráadásul így most újabb állat vonásait fedeztem fel benne a tukán és a lajhár után...
Ma se alszom. T_T
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-26 22:20:49
(#33242) Látva Gilje állapotát, tán mégis elő kéne keresni holnapra a bokkent, biztos ami biztos alapon, a .45-ös Colt mellé...
mindig megbabonázva nézam a határőrök fgyvereit mikor nyáron ellenőriznek minket a buszon <3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem nyert, kiskorom egyik életcélja volt a fegyvertartási engedély megszerzése
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Colt...legalább olyan,mint amilyet Vincent használt a Cowboy Bebop movieban?