Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-26 15:17:16
(#33206) Nem izére megyünk? Nyitásra?
Mondjuk nekem tök 8, 11 is ugyanúgy kora hajnal...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nekem jó. 11-kor?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szombaton majd kiderül, hogy értették, bár ha sorszámnevekként, akkor nekem hiányzik a végükről a pont.
Igen, ez így is úgy is fura fogalmazás. Na majd holnap meglátjuk. Már alig várom!
Akkor hol is találkozzunk? Astoria metrómegálló esetleg?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-26 01:22:12
Szééépek, főleg az első 2 *.*
Jah, sokat kell még tanulnom.. xD
Jah, sokat kell még tanulnom.. xD
MIANEVED?!
ja. Mintát vesznek a mondjuk babagyurmából készült babáról, és kiöntik
bármilyen színben
bármilyen színben
He
Öhh sokat kell még tanulnom..
Kiöntés műgyantából ? o.O
Ez a 2 is nagyon szép
Öhh sokat kell még tanulnom..
Kiöntés műgyantából ? o.O
Ez a 2 is nagyon szép
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-26 00:57:56
(#33198) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
(alister: szerintem sem úgy értették, ahogy te mondod, bár tényleg jó lenne)
Szombaton majd kiderül, hogy értették, bár ha sorszámnevekként, akkor nekem hiányzik a végükről a pont.
Amúgy én is dvd-re költöm majd a kedvezményt, mert nincs három hiányzó Mangafanos manga... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-26 00:53:08
(#33196) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
megpróbálom megcsinálni, ha akarod, de nem garantálok semmit
?
Értesz hozzájuk ? Festés stb? mindenhez?
MIANEVED?!
megpróbálom megcsinálni, ha akarod, de nem garantálok semmit
Szerk: Gilje-sama 2010-02-26 00:52:21
Ezt igen.
Jelenleg még ismerkedem velük amúgy. Aztán egyszer majd összehozok magamnak valami szépet...
Jelenleg még ismerkedem velük amúgy. Aztán egyszer majd összehozok magamnak valami szépet...
MIANEVED?!
höhöhö
De azt tudjátpk, hogy a paróka, szem, smink és minden testrész cserélhető ugye?
De azt tudjátpk, hogy a paróka, szem, smink és minden testrész cserélhető ugye?