Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-26 21:23:13
(#33236) Látva Gilje állapotát, tán mégis elő kéne keresni holnapra a bokkent, biztos ami biztos alapon, a .45-ös Colt mellé...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
na, nem megy a Ki vagy-játék?
elvileg megy...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
mangafan újított egyet a honlapján
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-26 20:57:21
nyálpóló-verseny8D
az is szekszi
jó a képe mester!
tudom,Cromartie-búl való
nyálpóló-verseny8D
jó a képe mester!
jó a képe mester!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Souichiro mester: kifolyt a nyálam. Ennek következményeként ázik a pólóm.
Vizespóló verseny? xD
szerk: szétverem ezt a k*rva internetet!Utána meg kidobom a csukott ablakon a számítógépet!Kiidegel,lassú ,nem tőőőőt!
Szerk: Souichiro 2010-02-26 20:48:06
Szeretlek Gin<3333333333333333333333333 333333333333
Souichiro mester: kifolyt a nyálam. Ennek következményeként ázik a pólóm. A fanfictionben Gin megkérte a kezem, de csak akkor vehet el, ha előtte megöl. Persze azonnal igent mindtam...<3
uuuuu de régóta nem voltam ilyen állapotbanXD jó, hogy nem volt ittegy lakótársam se, megijedtek volna8DDD
Souichiro mester: kifolyt a nyálam. Ennek következményeként ázik a pólóm. A fanfictionben Gin megkérte a kezem, de csak akkor vehet el, ha előtte megöl. Persze azonnal igent mindtam...<3
uuuuu de régóta nem voltam ilyen állapotbanXD jó, hogy nem volt ittegy lakótársam se, megijedtek volna8DDD
Egészségedre!
In magyarul,plíz.
In magyarul,plíz.
fanfic
barátnőm írja
Gin megkérte a kezem
ZOMBIE MODE ON, ELŐRE-HÁTRA HINTÁZOK ÉS VEREM A HÁTAM A KANAPÉBA8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
barátnőm írja
Gin megkérte a kezem
ZOMBIE MODE ON, ELŐRE-HÁTRA HINTÁZOK ÉS VEREM A HÁTAM A KANAPÉBA8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te mit szívsz/szedsz? Mert ahogy látom elég kemény anyag, ehhe...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ELURALKODOTT RAJTMAM A FANGÖRL MINDENKI FUSSON AMERRE LÁT!!!!!!!!!!!!!!8DDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LWRJGNQ3RBGQWBGEWBGFKWKE
KEPJGPEKRGPQJG
QPOWEJFJWGOWJEPG
PEWJFWEIPPWPWPWW!ŰF-ÉÚQWLF Q
LWRJGNQ3RBGQWBGEWBGFKWKE
KEPJGPEKRGPQJG
QPOWEJFJWGOWJEPG
PEWJFWEIPPWPWPWW!ŰF-ÉÚQWLF Q
16 évesen lecsókolomoztak (el is küldtem a p*csába az illetőt)
20 évesen 16nak néztek,mondom köszi...
22 évesen meg már anyám az unokázással idegesít!
De szeretem az életet!De komolyan.
Magázódunk,de csak most,csak neked.xD
20 évesen 16nak néztek,mondom köszi...
22 évesen meg már anyám az unokázással idegesít!
De szeretem az életet!De komolyan.
Magázódunk,de csak most,csak neked.xD
semmi gond, engem 14 évesen anyukának néztek, 18 évesen 16-nak, 20 évesen megy 1-nekXD
Magázódunk Souichiro mester?
Magázódunk Souichiro mester?
Mért tetszik mindig ezzel bántani?
Am igen,öregszem,hihetettlen,megá llapítottam és meg is súgták.
Am igen,öregszem,hihetettlen,megá llapítottam és meg is súgták.
de öreg vagyXD