Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mondom: Nem.
Miho: Jobbulást! (hülye vagyok, hogy csak most írtam le^^") És tényleg többször szóba kerültél tegnap...úgymint a szőröstalpú vörös hobbit, vagy a kis lila barátos...
Miho: Jobbulást! (hülye vagyok, hogy csak most írtam le^^") És tényleg többször szóba kerültél tegnap...úgymint a szőröstalpú vörös hobbit, vagy a kis lila barátos...
pedig többször is szóba kerültél ám
Yaven: most mondd, hogy nem
Yaven: most mondd, hogy nem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 16:02:39
Igaz-igaz. Csak naivan azt gondolom, hogy azok vannak csak itt, akik írnak is. XD
Am. a tavaszi Conon végre kéne csinálni egy nagy Mangafan FórumTeam csoportképet.
Gilje: na persze, realista...
Am. a tavaszi Conon végre kéne csinálni egy nagy Mangafan FórumTeam csoportképet.
Gilje: na persze, realista...
Szerk: Yaven 2010-02-28 16:01:26
Ennyire tökéletes képválasztást...!*sírva röhög* Ez a macsek tök olyan, mint Te. X3
Amúgy a fene enné meg a bacikat egyre több dolog derül ki a tegnapi taliról, és egyre rosszabbul érzem magam, hogy nem voltam ott! Gyjáj~ T___T
Yaven:
Ennyire ismertek lennénk?
Ugyan már cunibogár, a MangaFan FórumTeam egy celeb-team, nem tudtad? :O Pedig elég régen a tagja vagy!;)
Celebek desz~ XD
És akkor meg sem említem az itt publikálásra került kompromitáló képeinket. Csak az nem látja, aki nem akarja, és/vagy nem olvas vissza. Ugyebár... XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-28 15:49:15
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szeretet és Kemény Munka... Mint valami pártszlogen.
Megint megpróbáltam kaját csinálni az unokatestvéremnek, mert kajás... Sűrű, fekete füst keletkezett. Sűrű, fekete füst. Nem kéne próbálkoznom, néha nagyon úgy érzem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azt még én is csak a te hatásodra értelmeztem úgy.
De a legjobb akkoris a tukós automata (vagy mi) volt.
És ne felejtsétek a szeretetet és kemény munkát.
De a legjobb akkoris a tukós automata (vagy mi) volt.
És ne felejtsétek a szeretetet és kemény munkát.
azt nem kellett félreérteni
A legjobb.
A propelleres jeleneten meg kiborultam... Azért ahhoz, hogy azt félreértse valaki, komoly tehetség kell.
A propelleres jeleneten meg kiborultam... Azért ahhoz, hogy azt félreértse valaki, komoly tehetség kell.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
höhö
Vagy amikor a benzincsővel megtukták a propellert
NejlonelviszXD
NejlonelviszXD
Szerk: Gilje-sama 2010-02-28 13:54:30
K_rvaélet.
Az Égenjárók lehúzásából meg mindenki kihagyja a kutyát. A legjobb volt az egészben. Amikor bevágták a pofáját valami lehetetlen szögből, közvetlen közelről, fél percig... Isteni.
Az Égenjárók lehúzásából meg mindenki kihagyja a kutyát. A legjobb volt az egészben. Amikor bevágták a pofáját valami lehetetlen szögből, közvetlen közelről, fél percig... Isteni.
Én nem akkor néztem, meg mint ti, bár láttalak titeket bemenni a moziba, én akkor mentem ki.
Ennyire ismertek lennénk?
Am. sztem a filmet ott cseszték el, hogy az alaphelyzetet nevezték ki cselekménynek. Ok, hogy ismétlődik a világ, meg nins értelme a háborúnak, de akkor honnan hova jutunk el? Semmi íve nem volt az amúgyis nehezen fellelhető történetnek. Na meg a helyszín is ilyen volt. Mindig ugyanott játszódott. Ok, hogy szépen volt megrajzolva, de pl. az előzetest is nézve nem tudtuk megállapítani, hogy az most mikor lehetett. A Tanár meg tiszta Darth Vader volt. XD
Nekem nem tetszett. Filozófikus alkotásnak nem nevezném, mert kb. csak 'a háborúra szüksége van az emberiségnek' lehetett volna elgondolkodtató, de azt alapigazságnak kijelentették. Kíváncsi lennék, hogy a forgatókönyvben hogyan szerepelt pl. a 15 perces ágyban fekvős jelenet...
De a VGA 2009-en nagyon jókat röhögtünk, meg persze a társasági poénkodás az Égenjárókat is feljavította. Szereztem ezen kívül egy Árnybírót (amit Fiszi majdnem eltulajdonított ), meg nagyon örültem, hogy annyi fórumossal tudtam találkozni.