Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
amit a Cowboy Bebop movieban meg is figyelhetünk).
Cowboy Bebop love!
Csatlakozom Hátéhoz, a film...hogy is mondjam... nagyon művészi volt. Már hogyha a művészi alatt a totál érthetetlen ürességet kell érteni...

*megy lélekerősítő mangát olvasni*
Emlékszem, 2008-as SakuraConom: "Nektek megvan az össze Cowboy Bebop??????
OKÉ!
Akkor... Innentől -idáig kérem!!!!!!!!!"
Azóta van meg az összes dvd... szarrá nézve Cowboy Bebop fangirl vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-27 23:51:44
Az Égenjárók megrázó volt. Szerintem még soha nem éreztem magam ennyire elveszettnek 2-2,5 órán keresztül.
Ha az ember nem szeretné megérteni a történetet, akkor biztos nagyon jó, de én speciel nagyon-nagyon szerettem volna tudni, hogy mi miért történik... De nem engedte, hogy megtudjam.
Ha az ember nem szeretné megérteni a történetet, akkor biztos nagyon jó, de én speciel nagyon-nagyon szerettem volna tudni, hogy mi miért történik... De nem engedte, hogy megtudjam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-27 23:20:05
beküldve: 2010-02-27 23:14:30
(#33264) A Hét képe: [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-27 23:06:40
(#33263) Miho: Neked is jobbulást.
Exiled: Sok szerencsét előre is a művelethez.
Akik voltak a moziba: Milyen volt az Égenjárók?
Exiled: Sok szerencsét előre is a művelethez.
Akik voltak a moziba: Milyen volt az Égenjárók?
Ezt csak azért írtam, mert azt hiszem, hétfőn megnézem, hogy egy férfi eladó hogyan reagál a fenmt említett cselekvére. Opcionális esetben női eladó is lehet

Bee: Dante: Isteni színjáték ( A Pokol Kapuja ). Alapmű, most olvasgatjuk :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-27 22:51:56
Közülletek valaki dugott már fel embver seggébe vidikártyát?

Még nem próbáltam, de vicces lehet

Am honnan van az aláírásod? olyan ismerős...
Közülletek valaki dugott már fel embver seggébe vidikártyát?

*tartózkodik, tekintettel a kiskorú fórumozókra*
*... de azért megjegyzi, hogy vannak gép-perverzek. A vidikártya egy tartozék, egy gép-perverznek ez olyan, mint egy futanari-perverznek...
... egy felcsatolható műpénisz...
...*
Jóéjt...

beküldve: 2010-02-27 22:34:36
(#33258) Mostmár TÉNYLEG elegem van...
Karácsony óta várom már a videókártyámat, amihez 3 héttel ezelőtt beküldtük a gépemet. Tegnap hazahoztuk, összeraktam, minden rendben, elindítom a ra3-at és az Obliviont: Elmosódott textúra részletek mindenhol, viszont ami ép, az meg gyönyörű, csak a textúra miatt élvezhetetlen...
Videónézés közben meg 2-szer indítottam újra a gépem, az első küzben biosz felületen hardware hibát jelzett a videókártyánál. Én mindent megtettem amit tudtam, de semmi... Kinek van kedve hétfőn lejönni Vásárhejre, és elmenni a Delfinbe az Én, egy videókártya, egy fejsze és egy nagy kés társaságában? Közülletek valaki dugott már fel embver seggébe vidikártyát?

Karácsony óta várom már a videókártyámat, amihez 3 héttel ezelőtt beküldtük a gépemet. Tegnap hazahoztuk, összeraktam, minden rendben, elindítom a ra3-at és az Obliviont: Elmosódott textúra részletek mindenhol, viszont ami ép, az meg gyönyörű, csak a textúra miatt élvezhetetlen...

jaaaaaaaaaaaaj..cegeny kutyulik...
az a kutyus hasonlitot az en kutyusomra mikor kicsi volt m
az a kutyus hasonlitot az en kutyusomra mikor kicsi volt m

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Igen, még foltozhatnának rajta.
pl. a kutyagránáton
pl. a kutyagránáton
jaj de álmos vagyok mindjárt
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-02-27 19:49:53
Azért ebbe a "gyerekbarát" dologba bele lehetne kötni itt-ott...xD
Nekem az eksztrém gór edisön jobban bejön.Na vajon miért? xD
Nekem az eksztrém gór edisön jobban bejön.Na vajon miért? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-27 19:34:58
(#33253) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-27 19:35:35
Köszi!
Az első manga volt a Strawberry panic /első kötet/, a másik a Soul Eater /szintén első kötet/

Az első manga volt a Strawberry panic /első kötet/, a másik a Soul Eater /szintén első kötet/