Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Úristen, Zack Wylde kutya.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 23:34:54
Hmm a szerkójuk jó, de maga a babák nem jönnek be =(
De ez a "Black Luke " levett a lábamról
De ez a "Black Luke " levett a lábamról
MIANEVED?!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 23:28:25
Ezt én is elfogadnám.
Bár én legszívesebben csinálnék ilyen vagy ehhez hasonló babákat. Nem csak ruha és kiegészítők összeállítására gondolok, hanem a test elkészítésére is.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
MIANEVED?!
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 23:21:45
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ez nagyon aranyos!!
(alister: szerintem sem úgy értették, ahogy te mondod, bár tényleg jó lenne)
(alister: szerintem sem úgy értették, ahogy te mondod, bár tényleg jó lenne)
beküldve: 2010-02-25 23:13:46
(#33166) Gilje kpsz egy feladatot:
Nekem valami olyan babát mutass, ami srác,ból van, sötét (feket) hosszú hajjal rendelkezik, szép sötét szemekkel, valamint vagány "rockos" ruhában pózol
Van-e ilyen a tarsolyodban ?
Nekem valami olyan babát mutass, ami srác,ból van, sötét (feket) hosszú hajjal rendelkezik, szép sötét szemekkel, valamint vagány "rockos" ruhában pózol
Van-e ilyen a tarsolyodban ?
MIANEVED?!
ahaaaaaaa
[Link]
[Link]
Szerintem ez azt jelenti, hogy bármely egy, kettő vagy három kötet vásárlása esetén felhasználható (a negyedik meg ugye ingyen van az állandó "hármat fizet négyet vihet" akció miatt).
Akkor meg minek írták ki hogy "1-3 kötetre"? Mármint ha azt írják ki hogy "bármely mangába beszámítunk 1000Ft-ot a jegyárból" az jelenti ugyanazt amit te leírtál. Mert mindenki természetesnek veszi hogy van 3at fizet 4et vihet akció és hogy úgy is beleszámít még pluszba a jegyár. (úgy mint ahogy eddig is volt MondoConon)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-02-25 23:10:31
(#33163) A fenébe.. ha hamarabb tudok a mozis cuccról, akkor mentem volna én is..
MIANEVED?!
Az már más kérdés hogy ugye az 1500Ft-os jegyet nem lehet beváltani az új kötetekre, csak "minden manga 1-3 köteteire".
"bármely mangasorozat 1-3 kötetére"Szerintem ez azt jelenti, hogy bármely egy, kettő vagy három kötet vásárlása esetén felhasználható (a negyedik meg ugye ingyen van az állandó "hármat fizet négyet vihet" akció miatt).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."