Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ez jobb mint a szakítósblog öcsééém [Link]
gyáááá... ajánlom még a Szűzgarázst, meg a Répameset. Garantált súly, mindkettő
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Valaki magyarázza már el sürgősen, hogy hogy a büdös élet retkes farkába látnak bele késes kislányokat meg sztímpánk meg tudomisén milyen cuccokat emberek az aliszbe.
Nem volt gyerekszobájuk és/vagy beteg állatok és/vagy ebből az anyagból én is kérek!Mennyit kell ehhez szívni?
Remélem sokat... XDés azzi te még miért élsz mindig?
"Nem halhat meg az, mi örökkétig áll" raaaaawr
*buksisimi*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-25 19:15:16
El is másztak
Jól hallom, hogy a Nagy házalakításban Gilje család van?
Jól hallom, hogy a Nagy házalakításban Gilje család van?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 18:53:38
beküldve: 2010-02-25 18:38:11
(#33142) Haliho nép !
Jé egy Azzi és egy Zabpehely .. =))
Ritkán látni az írásaitokat.!
Jé egy Azzi és egy Zabpehely .. =))
Ritkán látni az írásaitokat.!
MIANEVED?!
Náh, csak valakin le kell vezetni a feszültséget. Ezt a műveletet meg a legegyszerűbb életformán a legkönnyebb véghez vinni. Mint ahogy a példa is mutatja.
HA feszült vagy megmaszírozhatlak
itt
ott
amott
^____________________^
Lépek rokiba, DZ, jösz? Megvan még a fenyőfa
no pussy, just the dicks
aaaaw...fúj.
Ez megerőszakolta az agyamat
Ez megerőszakolta az agyamat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 18:30:28
Náh, csak valakin le kell vezetni a feszültséget. Ezt a műveletet meg a legegyszerűbb életformán a legkönnyebb véghez vinni. Mint ahogy a példa is mutatja.
eztmegnemvágom. a kis plüss kutyusom mindig szeretett, szeret és szeretni fog.
ugye Berni?
...Berni?...
*kínzó csend*
--
Nem szeretnek a plüssállataid?
eztmegnemvágom. a kis plüss kutyusom mindig szeretett, szeret és szeretni fog.
ugye Berni?
...Berni?...
*kínzó csend*
--
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-02-25 18:23:13
Hát egy jó nyal(int)ás mindenkinek jár
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 17:51:56
Száműzöttek csokija?
Ez egy kakaó recept amit én dolgoztam ki 1-2 hónapja, és felrakta ide a frumra. Valakiazzal is ajánlkozott, hogy annyira ízlett neki, hogy csokiból emel szobrot nekem .
( Amit con alkalmával valakin behajtok )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem akarok hülyén meghalni.
Gratulálok, hivatalosan is te vagy a válság legnagyobb vesztese ^^
és azzi te még miért élsz mindig?
Az igazi klasszikusok sosem mennek ki a divatból
Hé, amúgy mi bajod van neked csillagbogár? Nem szeretnek a plüssállataid?
no pussy, just the dicks
Köszi!
Száműzöttek csokija?
Száműzöttek csokija?
beküldve: 2010-02-25 17:38:20
(#33134) Gilje: Grat a kilátásokhoz
amúgy: Kész... elkészült... Megszületett a TÖKÉLETES Száműzöttek csokija... Anya aki mesterien főz, segített megcsinálni, pár dolgon változtattunk és elkészült... mennyei!!!!
amúgy: Kész... elkészült... Megszületett a TÖKÉLETES Száműzöttek csokija... Anya aki mesterien főz, segített megcsinálni, pár dolgon változtattunk és elkészült... mennyei!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-25 17:39:25
Erről jut eszembe... képzeljétek, lehet, hogy lesz munkám^^
Ma beültem a BKF kajáldájába, és elkezdtem rajzolni. Eközben beszélgetni kezdtem a velem szembern ülő ánnyal, akiről azt hittem szintén az iskola diákja. Majd kiderült, hogy egy gyermektáboroztatási alapítvány egyik képviselője, és megkérdezte nem lenne-e kedvem dolgozni nekik, mint illusztrátor, lenne is egy munkájuk a számomra, brosúratervezés. Megkért, hogy állítsak össze egy portfóliót, amit bemutathat a főnökeinek, és akkor kiderül, hogy alkalmaznak-e!