Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ez jobb mint a szakítósblog öcsééém [Link]
gyáááá... ajánlom még a Szűzgarázst, meg a Répameset. Garantált súly, mindkettő

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Valaki magyarázza már el sürgősen, hogy hogy a büdös élet retkes farkába látnak bele késes kislányokat meg sztímpánk meg tudomisén milyen cuccokat emberek az aliszbe.
Nem volt gyerekszobájuk és/vagy beteg állatok és/vagy ebből az anyagból én is kérek!Mennyit kell ehhez szívni?
Remélem sokat... XDés azzi te még miért élsz mindig?
"Nem halhat meg az, mi örökkétig áll"
raaaaawr
*buksisimi*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-25 19:15:16
El is másztak
Jól hallom, hogy a Nagy házalakításban Gilje család van?
Jól hallom, hogy a Nagy házalakításban Gilje család van?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 18:53:38
beküldve: 2010-02-25 18:38:11
(#33142) Haliho nép !
Jé egy Azzi és egy Zabpehely .. =))
Ritkán látni az írásaitokat.!
Jé egy Azzi és egy Zabpehely .. =))
Ritkán látni az írásaitokat.!
MIANEVED?!
Náh, csak valakin le kell vezetni a feszültséget. Ezt a műveletet meg a legegyszerűbb életformán a legkönnyebb véghez vinni. Mint ahogy a példa is mutatja.
HA feszült vagy megmaszírozhatlak
itt
ott
amott
^____________________^
Lépek rokiba, DZ, jösz? Megvan még a fenyőfa
no pussy, just the dicks
aaaaw...fúj.
Ez megerőszakolta az agyamat
Ez megerőszakolta az agyamat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 18:30:28
Náh, csak valakin le kell vezetni a feszültséget. Ezt a műveletet meg a legegyszerűbb életformán a legkönnyebb véghez vinni. Mint ahogy a példa is mutatja.
eztmegnemvágom. a kis plüss kutyusom mindig szeretett, szeret és szeretni fog.
ugye Berni?
...Berni?...
*kínzó csend*
--
Nem szeretnek a plüssállataid?
eztmegnemvágom. a kis plüss kutyusom mindig szeretett, szeret és szeretni fog.
ugye Berni?
...Berni?...
*kínzó csend*
--
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-02-25 18:23:13
Hát egy jó nyal(int)ás mindenkinek jár
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 17:51:56
Száműzöttek csokija?
Ez egy kakaó recept amit én dolgoztam ki 1-2 hónapja, és felrakta ide a frumra. Valakiazzal is ajánlkozott, hogy annyira ízlett neki, hogy csokiból emel szobrot nekem
.( Amit con alkalmával valakin behajtok
)He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem akarok hülyén meghalni.
Gratulálok, hivatalosan is te vagy a válság legnagyobb vesztese ^^
és azzi te még miért élsz mindig?
Az igazi klasszikusok sosem mennek ki a divatból
Hé, amúgy mi bajod van neked csillagbogár? Nem szeretnek a plüssállataid?
no pussy, just the dicks
Köszi!
Száműzöttek csokija?
Száműzöttek csokija?
beküldve: 2010-02-25 17:38:20
(#33134) Gilje: Grat a kilátásokhoz
amúgy: Kész... elkészült... Megszületett a TÖKÉLETES Száműzöttek csokija... Anya aki mesterien főz, segített megcsinálni, pár dolgon változtattunk és elkészült... mennyei!!!!
amúgy: Kész... elkészült... Megszületett a TÖKÉLETES Száműzöttek csokija... Anya aki mesterien főz, segített megcsinálni, pár dolgon változtattunk és elkészült... mennyei!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-25 17:39:25
Erről jut eszembe... képzeljétek, lehet, hogy lesz munkám^^
Ma beültem a BKF kajáldájába, és elkezdtem rajzolni. Eközben beszélgetni kezdtem a velem szembern ülő ánnyal, akiről azt hittem szintén az iskola diákja. Majd kiderült, hogy egy gyermektáboroztatási alapítvány egyik képviselője, és megkérdezte nem lenne-e kedvem dolgozni nekik, mint illusztrátor, lenne is egy munkájuk a számomra, brosúratervezés. Megkért, hogy állítsak össze egy portfóliót, amit bemutathat a főnökeinek, és akkor kiderül, hogy alkalmaznak-e!