Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-24 21:38:33
(#33101) [Link] Szegény bullterrier, megtámadott egy tarajos sült...
Alkonyat paródia, vértengerimalaccal (édes) [Link]
Bocs, már fáradt vagyok, nem bírok semmi intellektuálisat írni...
Miho: 13 ezret???? Szegény!
OMG én is késve adtam le az indexemet, de még nem kaptam csekket...remélem, nem is fogok...
Alkonyat paródia, vértengerimalaccal (édes) [Link]
Bocs, már fáradt vagyok, nem bírok semmi intellektuálisat írni...
Miho: 13 ezret???? Szegény!
OMG én is késve adtam le az indexemet, de még nem kaptam csekket...remélem, nem is fogok...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-24 21:41:01
Autóversenyre eddig csak azért gondoltam, mert mondjuk ilyen-olyan filmekben/animékben szoktak olyan komikum elemet alkalmazni ilyenkor, hogy fut a szenvedő alany, és a futás gyors lépteinek hangja helyett forma1-es autó hangja hallatszik.
De ezt a szólást megőrzöm az utókornak, és mindenképpen továbbadom - válogatás nélkül, bárkinek. XD
Dz: ... Ha tudnád, hogy ez most mennyire rosszul jött ki...*nincs túl jó hangulatban... és neeem, t-mobile sem vidítaná most fel*
De ezt a szólást megőrzöm az utókornak, és mindenképpen továbbadom - válogatás nélkül, bárkinek. XD
Dz: ... Ha tudnád, hogy ez most mennyire rosszul jött ki...*nincs túl jó hangulatban... és neeem, t-mobile sem vidítaná most fel*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-24 21:39:33
*KO, inkább megy gitározni... vagy aludni, majd az ágy és a gitár közötti fél méteren eldől, hogy mi is fog történni...*
T-mobilozás ^^
-
Sosem gondoltál még ilyenkor pl autoversenyre? Nem mondta még senki, hogy "dudál a sz@r a kanyarban?"
XD
XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nah, így még nem tekintettem a megtisztulásra - mármint, mint izgalom, adventure, adrenalin fokozó cselekmény, stb. - de új kaput nyitottál meg előttem. Mostantól másféle megközelítésbe fogom látni a sietősen WC-re igyekvőket. XD
*KO, inkább megy gitározni... vagy aludni, majd az ágy és a gitár közötti fél méteren eldől, hogy mi is fog történni...*
pooooontosanXD legyen már valami izgi is a napban? ha más nem, a "megtisztulás"XD
Miho, minek érteni? Ezt érezni kell. Fogom is reggel
büszke vagyok a szép szimmetrikus arcformámra
Miho, minek érteni? Ezt érezni kell. Fogom is reggel
büszke vagyok a szép szimmetrikus arcformámra
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-24 21:31:57
O___X Meguntad a sajátjaid, ezért iszol olyat, amitől hasmenésed lesz?/pardon, "megtisztít", így stílusosabb. XD
Nem értelek... *szomorú desz~*
Nem értelek... *szomorú desz~*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-24 21:29:35
wáóóóóó
True mangafan lettem
True mangafan lettem
Na látom te is erősíted a "kocka fórumozók" táborát........ XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
nyehehe, én anno a szobatársamnak vettem cigit... a 18. szülinapom után hirtelen nagyon jó barátom lett...
fellógattad őket?
wáóóóóó
True mangafan lettem
hashajtó tea: nem zért iszom, hanem mert a sajátjaimat jelenleg meguntam, ez meg olyan jó kesernyés. van termoszbögrém, reggelente abba töltök teát és elszürcsölgetem a HÉV-en meg a metron, míg beérek a suliba. Minna wa Peace
fellógattad őket?
wáóóóóó
True mangafan lettem
hashajtó tea: nem zért iszom, hanem mert a sajátjaimat jelenleg meguntam, ez meg olyan jó kesernyés. van termoszbögrém, reggelente abba töltök teát és elszürcsölgetem a HÉV-en meg a metron, míg beérek a suliba. Minna wa Peace
Szerk: Gilje-sama 2010-02-24 21:13:15
Az van nekem is valahol a konyhaszekrényben. XD Egyik elvetemült diétám alapja volt... Hamar abbahagytam, meguntam a WC-n csücsülést.
Helyette viszont itt a finom zöldteám. Nyamm.
Helyette viszont itt a finom zöldteám. Nyamm.
Azzi, 22 éves, tanár.
Amikor Dz vel buliztunk, buszmegállóban egy kétségbeesett csajt vigasztaltam és így kezdtem, mondhatni rémvicces volt. Hátmég, amikor 2 másik csaj megkért, hogy vegyek nekik sört ^^ Soha többet nem kérnek ilyet senkitől azok után.
no pussy, just the dicks
adnék, de csak hashajtó teám van jelenleg ha megfelel
Oh, kérlek, a hsz óta történt még ez meg az, szóval hidd el: tudom!, hogy lesz ennél rosszabb is...
Ide azzal a hordó borral!*MOST azonnal akar LAO-zni*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-24 20:58:08
beküldve: 2010-02-24 20:53:12
(#33088) Semmi gond Miho lesz ez még rosszabb is hidd el. nálunk az első pótvizsga már 3700 forintba kerül pl
naruto vagy onizuka? XD
naruto vagy onizuka? XD
Szerk: Gilje-sama 2010-02-24 20:53:36
beküldve: 2010-02-24 17:42:42
(#33087) Oké, most volt elég!*hisztiroham, vigyázat!*
Egyetem okozta sokk:
Meg kell válnom 13000 forinttól a következők miatt: késedelmes beiratkozás, és index késedelmes leadása. Saját hülyeség volt, elkúrtam, ez van. Nah de TIZENHÁROMEZRET??? Mi ez?! Szánalmas...
...
Ennyi rinya elég lesz. Örömhír viszont, hogy a japán tanárnőmmel egyre könnyedebb, gördülékenyebb a kommunikáció - olyannyira, hogy ugyan alapszinten, de csak japánul beszélünk egymással. Yey~
Mégis akad még rinyálnivaló. ^^" Lemaradtam a hétfői Mono koncertről, amit az A38-on rendeztek meg. Van itt esetleg olyan, aki ott volt? Szívesen olvasnék róla egy személyes véleményt. ^^
...
De szombaton fórumtali és LAO!!! NYÁÁÁ~, de hiányoztok már!*____*
Egyetem okozta sokk:
Meg kell válnom 13000 forinttól a következők miatt: késedelmes beiratkozás, és index késedelmes leadása. Saját hülyeség volt, elkúrtam, ez van. Nah de TIZENHÁROMEZRET??? Mi ez?! Szánalmas...
Amúgy a nagyobb tételt a tízezres késedelmes indexleadás jelenti... Rohadékok, az én pénzemből fognak folyékonyszappant venni a WC-kbe. XD
Illetve nagyon remélem, hogy azt vesznek belőle, mert eléggé hiánycikknek számít ez mostanában nálunk. O___x
A másik... egy magyarországi egyetemen, bölcsészettudományi karon, magyar szakon... ... akadnak olyan magyar anyanyelvű alienek, akik nem tudják, hogy a lesújtani igénk pontos j-vel írandó, és akadnak olyan még alienebbek, akik megkérdezik riadt tekintettel az ötmondatos tollbamondás után: "Ugye a fejszét ly-nal, kell írni?"
WTF?! Egyetem vagy általános iskola?
Mikor a tanárnő az első órán mondta, hogy aajnos ebből a tárgyból sokan szoktak bukni, azt hittem, csak azért mondja, hogy komolyan vegyük... Hát úgy néz ki itt is lesznek szép kis "sikertörténetek".Ma meg felkeltem tök korán, még siettem is, hogy el ne kések a nyolc órától kezdődő szemináriumomról - szegény eladó csaj a Princesnél, úgy elhadartam Neki, hogy mit kérek reggelire, hogy szerintem csak a heves gesztikulációmból fogta fel igazán mit is akarok. XD - ERRE! Tanár úr sehol! Összegyűlt nagyjából a kis létszámú csoportunk, de tanár úr még mindig nem volt meg... És nem is lett meg. Szóval felkeltem korán ezért az egy nyomorúságos tantárgyért. Kösszép kedvenc tanár úr! Csalódtam Önben! T___T WTF?! Egyetem vagy általános iskola?
...
Ennyi rinya elég lesz. Örömhír viszont, hogy a japán tanárnőmmel egyre könnyedebb, gördülékenyebb a kommunikáció - olyannyira, hogy ugyan alapszinten, de csak japánul beszélünk egymással. Yey~
Mégis akad még rinyálnivaló. ^^" Lemaradtam a hétfői Mono koncertről, amit az A38-on rendeztek meg. Van itt esetleg olyan, aki ott volt? Szívesen olvasnék róla egy személyes véleményt. ^^
...
De szombaton fórumtali és LAO!!! NYÁÁÁ~, de hiányoztok már!*____*