Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-24 17:24:08
(#33086) Mára csak ennyi telik tőlem. Kész.
Nem tom, látszik e a kép, Chuck Norris vs. Alien.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-24 17:28:27
oké. kapsz egy seggpelust és kész vagy. de ebbe jössz a villamoson is!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az egyszer biztos. Inkább bátyámra bízom, vagy valaki másra. aztán keresek egy jó laptopmatricát, lehetőleg One Pieceset:) Most pedig megyek a köv bögre teáért
na ezt a CP-t ki vállalja be?
na ezt a CP-t ki vállalja be?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 22:48:38
Nem mintha én értenék hozzá...
A Vindóz reinstallhoz akkor sok szerencsét, bár gondolom akkor azt se te fogod csinálni...
A Vindóz reinstallhoz akkor sok szerencsét, bár gondolom akkor azt se te fogod csinálni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nem engedi a drivert...asszem... olyan emberek vacakoltak vele, akik jobbak ebben nálam. sajnos én nem értek hozzá
Mit nem enged futtatni? .__.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
már leszedtük, a hangkártya is megvan, csak nem engedi futtatni. szar a gépem, újra kell majd húzni a windowst
Everesttel próbáltad már megnézni, hogy milyen hangkártyád van? Mert ha jól emlékszem, akkor a drivert törölted le...
17 évesen????
szegééééény...XD
bahh bár lenne már hang a gépemen:P Lenn van a Maiden Rose és az Ai no Kusabi és nem tudom nézni
szegééééény...XD
bahh bár lenne már hang a gépemen:P Lenn van a Maiden Rose és az Ai no Kusabi és nem tudom nézni
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 22:13:06
Én 17 évesen váltam csak perverzzé. De már nem emlékszem milyen volt előtte az életem. Bizonyára üres...
14 évesen magamat animésnek tartva(Nils, Maya, Mila, Candy Candy, Lili, DB, SM) megismerkedtem újdonsült osztálytársammal. Másodikban már haverok voltunk, aztán barátok, és utánna belinkelte a Boy's Next Door-t... EPIC WIN
Én inkább a rontó voltam és nem a rontott. A Nagy Sándor film hatására kezdtem el fanfiction.net-en hasonló írásokat nézegetni, mejd jött Fiszi, aki röhögve mondta, hogy nézzük meg a Kirepapa c. alkotást, mert mekkora sz@r. Azt még én is végigoltottam, de aztán megismertem a Junjou Romanticát és a többi már történelem...
Sorstárs! Egész jó barátaink vannak...