Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hiruma és Tokuchi~
Mily gyönyörűség. És ők legalább tényleg hasonlítanak... Még a jellemük is. Mondjuk az talán annyira nem.
Mily gyönyörűség. És ők legalább tényleg hasonlítanak... Még a jellemük is. Mondjuk az talán annyira nem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-22 23:07:25
beküldve: 2010-02-22 23:05:38
(#33040) Yaven, ne elégedetlenkedj, ha találok yaoitberakom azt is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
azért annyira nem hasonlítanak.
alister: bár mondjuk mit is vártam egy fiútól. XD
alister: bár mondjuk mit is vártam egy fiútól. XD
Szerk: Yaven 2010-02-22 23:03:36
beküldve: 2010-02-22 22:59:02
(#33038) CG és DTB. ikrek, vagy íme a bizonyíték., hogy az animeszereplők tényleg élnek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-22 23:00:01
Szerk: alister 2010-02-22 22:49:47
talán Alisterből is van benned vmi. ( ).
És te perverzezed le szegény Fiszikét?
Ezt akár nagyon pozitívan is értelmezhetted volna ;)
Mindjárt megyek MSN-re
Szerk: Yaven 2010-02-22 22:38:25
jaaaaa... biztos jó, nekem olyan átlagos, egyáltalán nem kötött le:/
A Bud Spencer film? jó, nézd.
Én is akarok legendárium
Én is akarok legendárium
beküldve: 2010-02-22 22:07:19
(#33031) Gilje:
Fable-től talán a Vis Major a kedvencem, meg az Álomhajsza. Lawrence-től meg a Huang-ti átka meg a Nagy Madár.
Yaven:
Mik a kedvenceid tőlük?l
Fable-től talán a Vis Major a kedvencem, meg az Álomhajsza. Lawrence-től meg a Huang-ti átka meg a Nagy Madár.
Yaven:
talán Alisterből is van benned vmi. ( ).
És te perverzezed le szegény Fiszikét? Jó, mondjuk igaz, de akkor is... XD
Amúgy elvileg jó a mozi, msnen meg általában nyolctól-kilenctől szoktam fent lenni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-22 22:01:16
(#33030) Yaven: Akkor bekerülök a legendába?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Yaven 2010-02-22 22:00:48
De azért abba belegondolni is rossz... Szegény Hill.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute