Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az, de már Bud Spencer-Terence Hill filmet nézek
(basszus, majdnem X-et raktam közéjük... Yaven elvetárs?XD)
Ne rakjál X-et közéjük,mert Különben dühbe jövünk!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az, de már Bud Spencer-Terence Hill filmet nézek
(basszus, majdnem X-et raktam közéjük... Yaven elvetárs?XD)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-22 21:33:53
(#33024) Alisternek üzenem az előzőn kívül, hogy valamikor kéne MSN-en beszélnünk cosplay ügyben.
És Kami írj!
beküldve: 2010-02-22 21:16:50
(#33022) Mekkora poén, ha nézem a Jövő emlékeit, amiben elkezd vartyogni egy japán nő, én meg simán értem mit mond?!?!?!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
X'D Nem, az nagy valószínűséggel Envy volt. Bár ő sem mondható éppen kislánynak. Én magas vagyok és nagylány.
Itten utána lehet nézni pár fórumosnak: [Link]
szerk: FISZIIII!!!! Hiányzol! Bele is betegedtem a távollétedbe. *hőemelkedéssel gubbaszt a gépe előtt*
Itten utána lehet nézni pár fórumosnak: [Link]
szerk: FISZIIII!!!! Hiányzol! Bele is betegedtem a távollétedbe. *hőemelkedéssel gubbaszt a gépe előtt*
Szerk: Yaven 2010-02-22 21:17:05
Alacsony? Téves
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-02-22 21:10:23
(#33019) Igen-igen...de várj...teeeeeeeee...az az alacsony kislány voltál hosszú hajjal, ugye?
Nagyon-nagyon elnézést, hogy nem emlékszek, csak szörnyű a memóriám...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-02-22 21:14:06
Már vetettél; a nyári Conon be is mutatkoztunk egymásnak. És emlékszem, hogy fehér ruha volt rajtad (Bleach cosplay?)
beküldve: 2010-02-22 21:05:01
(#33017) *visszaolvasott pár oldalt*
Yaven, akkor következő conos fórumtalin mindenképp vetek egy pillantást az én anyámra
Yaven, akkor következő conos fórumtalin mindenképp vetek egy pillantást az én anyámra
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akkor a legjobb bishi a te álltalad említett fazon.
Ton-chan meg akkor az én favoritom,mert olyan r*bancosan viselkedik.A neve meg
Ton-chan meg akkor az én favoritom,mert olyan r*bancosan viselkedik.A neve meg
"kabbefaszom-béjbé szenszej" lesz a mai naptól fogva!
Teljesen jó.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-22 21:02:22
(#33014) Alistertől és Bélától kérdezem; a szombati Puskin mozis Égenjárók vetítésre megfelel nektek, ha a 12:30-as előadásra és a 9. sorba foglalok helyet? Légyszi iparkodjatok a válaszadással.
Nemigazmeralegjobbaz
De hát nem is hasonlítanak! xD
Am Ton-chan a legjobb Má megint furán viselkedett a 10. részben.Annak a nőnek "vmi" baja lehet...
Vagy inkább hiánya xD
Am Ton-chan a legjobb Má megint furán viselkedett a 10. részben.Annak a nőnek "vmi" baja lehet...
Vagy inkább hiánya xD