• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 746 747 748 749 750 751 752 753 754 ... <<>>
beküldve: 2010-02-22 18:50:39
(#32982) Válasz Háté (#32980) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

XD Apa lettél, nem is akármilyen; a gyereked idősebb nálad! Büszke vagyok rád. *meghatódva törölgeti a szemét*

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-02-22 18:46:28
(#32981) Válasz Háté (#32980) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Már előre félek,hogy mire vállalkoztam...
A jégeres üvegre meg majd ráírom,hogy Dzsekdenielsz,oszt máris szeretem a viszkit.Am idővel lehet rátérek a viszkire,de minden idő kérdése.Ami kések,az nem múlik.
Enyje ám.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-22 18:42:21
(#32980) Válasz Souichiro (#32975) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

Souchiro: Én, mint alkalmas a "faterod" címre? ROFL... Mondjuk persze örülök neki, de ennél jobban nehezen nyúlhattál volna mellé.

És még a viszkit se szereted, ejnye.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-22 18:38:09
(#32979) Válasz Gilje-sama (#32970) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Nekem csípőből a díszlet és jelmeztervező ugrott be, lehet, mivel 5 évig én is Textilművességet tanultam...

Ha nem lett volna elég a yaoi iránti rajongásunk, hát most evvel is bebizonyítottad, hogy mennyire egyre jár az agyunk. Légy a testvérünk!!!! Ha már úgyis szóba került a fórumos családfa; lehetnél te a Kiválasztott 4-es számú kölke.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Figyelem, csak erős idegzetűeknek ajánlott tovább olvasni:
perverzségben és hülyeségben egyértelműen Azzi leszármazottja vagy, de a hasonló ízlés erősen elgondolkodtat azon, hogy talán Alisterből is van benned vmi. ( ). Na meg az a betegesen nagy mértékű vonzódás a yaoi műfajhoz....

necrokid: ha te Usagi-chan tesója vagy, ő meg az én lányom, akkor ezek szerint te vagy az új fiam!
Fiszi: Te perverz állat. Legalább otthon nézted a gépen, amíg anyukád a hátad mögött varrt?

Szerk: Yaven 2010-02-22 18:39:36
beküldve: 2010-02-22 17:18:24
(#32978)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
AAAAA mangafan csapat a facebookon? regisztrálok. Ha már mostanában olyan keveset tudtam itt tartózkodni...

Gilje: Fable nagyon jó, bár az elsőnek olvasott Ezüstegeret nem bírtam végigolvasni. Aztán jött a Tíz kicsi kommandós, és elvesztem.

Most láttam a Brünót. Perverz yaoistáknak ajánlott, olyan eszközök és játékszerek voltak benne...egy-kettőről nem bírtam megállapítani, mire való. Pedig láttam már egyet-mást.
Sas formájú vibrátor pl.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-02-22 17:23:03
beküldve: 2010-02-22 16:54:47
(#32977) Válasz idk pls delete (#32976) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

Micsoda figyelmetlenség! Gyújtsunk alájuk!

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-22 16:46:42
(#32976)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

De a családfából kihagyták, hogy Usagi-chan engem öccsének fogadott

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-22 15:56:15
(#32975) Válasz Háté (#32974) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Itsz ö long sztóri.
Fészbúkon van ugyebár a mangafan.hu csapatunk,ahol van egy úgymond "családfánk".Vagy legandánk,ha úgy jobb.Oszt pár tag már bele van foglalva a "családfába",de még páran kimaradtunk.Gondoltam te vagy a legalkalmasabb a "faterom" címre per pillanat,meg a családfa így tudna tovább bűvűni.így jött az ötlet,tudom,bújjak el gyorsan...

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-22 15:46:40
(#32974) Válasz ∂z (#32961) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
HT kölke
wut?

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-22 14:48:55
(#32973) Válasz alister (#32971) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
mondjuk Lőrincz László hihetetlen iramban ontja magából a könyveket, ezen néztem már nagyot párszor. Mik a kedvenceid tőlük? Én Leslietől a Csöd-öt, a Mau-mau-t és a Lebegőket szeretem nagyon. De asszem a Ganésa gyémántjait és a Vérfarkas-sorozatot is többször olvastam

Vavyantól a Halkirálynőt, az Álmok tengerét és az Ezüstegeret szerettem nagyon, de a Mennyből a csontváz az valami hihetetlenül jó voltXD talán jobb, mint a Szennyből az angyal

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-22 14:40:20
(#32972)
Senorita
Senorita
[ Gyalog ]
Megtaláltam. Kösziiii
Meg be is léptem

Szerk: Senorita 2010-02-22 14:47:53
beküldve: 2010-02-22 14:33:36
(#32971) Válasz Senorita (#32969) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Ez itten!

Gilje: Hja, bizony az újabb köteteken mindkét szerzőnél időnként érezni a fáradást, de ennyi regény után ez érthető.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-22 14:35:13
beküldve: 2010-02-22 14:32:49
(#32970) Válasz alister (#32968) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
XD *repül*

Nekem csípőből a díszlet és jelmeztervező ugrott be, lehet, mivel 5 évig én is Textilművességet tanultam, de lehet csak a Vámpírok Bálja iránti rajongásom miatt :)

Am, a Halkirálynő Apád-anyád ide lőjön kötetét nem bírtam még végigolvasni, pedig legalább másfél éve biztos megvan. Valahogy Denisha stílusa... nem is tudom... erőltetett lett egy kicsit De azért tuti elolvasom előbb-utóbb.

Az Álmok tengere 2. kötetét várom már nagyon, anno a kedvenc könyvem volt.

Senorita: írd be a keresőbe h Mangafan.hu

Szerk: Gilje-sama 2010-02-22 14:33:23
beküldve: 2010-02-22 14:30:58
(#32969)
Senorita
Senorita
[ Gyalog ]
Sziasztok!

Itt vmikor vki említette hogy facebookon van mangafan csoport.
Jó lenne belépni, de annyi van ott, hogy nem tudom melyikbe lépjem be. :S
Segítsetek please!!

beküldve: 2010-02-22 14:17:35
(#32968) Válasz Gilje-sama (#32967) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Leslie L. Lawrence és Vavyan Fable fan vagyok
Keblemre!

Most vajon én vagyok a hülye, van a tanár fogalmaz pontatlanul?
B.
Mert te tényleg találkoztál Kentaurral (és ha esetleg egy bizonyos Mr. Kentával találkoztál volna, még az is beleférne), hiszen őt majd' mindenki így ismeri.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-22 14:17:47
Oldalak: ... 746 747 748 749 750 751 752 753 754 ... <<>>