Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
XD Apa lettél, nem is akármilyen; a gyereked idősebb nálad! Büszke vagyok rád. *meghatódva törölgeti a szemét*
Már előre félek,hogy mire vállalkoztam...
A jégeres üvegre meg majd ráírom,hogy Dzsekdenielsz,oszt máris szeretem a viszkit.Am idővel lehet rátérek a viszkire,de minden idő kérdése.Ami kések,az nem múlik.
Enyje ám.
Souchiro: Én, mint alkalmas a "faterod" címre? ROFL... Mondjuk persze örülök neki, de ennél jobban nehezen nyúlhattál volna mellé.
És még a viszkit se szereted, ejnye.
Ha nem lett volna elég a yaoi iránti rajongásunk, hát most evvel is bebizonyítottad, hogy mennyire egyre jár az agyunk. Légy a testvérünk!!!! Ha már úgyis szóba került a fórumos családfa; lehetnél te a Kiválasztott 4-es számú kölke.
necrokid: ha te Usagi-chan tesója vagy, ő meg az én lányom, akkor ezek szerint te vagy az új fiam!
Fiszi: Te perverz állat. Legalább otthon nézted a gépen, amíg anyukád a hátad mögött varrt?
Gilje: Fable nagyon jó, bár az elsőnek olvasott Ezüstegeret nem bírtam végigolvasni. Aztán jött a Tíz kicsi kommandós, és elvesztem.
Most láttam a Brünót. Perverz yaoistáknak ajánlott, olyan eszközök és játékszerek voltak benne...egy-kettőről nem bírtam megállapítani, mire való. Pedig láttam már egyet-mást.
Micsoda figyelmetlenség! Gyújtsunk alájuk!
De a családfából kihagyták, hogy Usagi-chan engem öccsének fogadott
Itsz ö long sztóri.
Fészbúkon van ugyebár a mangafan.hu csapatunk,ahol van egy úgymond "családfánk".Vagy legandánk,ha úgy jobb.Oszt pár tag már bele van foglalva a "családfába",de még páran kimaradtunk.Gondoltam te vagy a legalkalmasabb a "faterom" címre per pillanat,meg a családfa így tudna tovább bűvűni.így jött az ötlet,tudom,bújjak el gyorsan...
Vavyantól a Halkirálynőt, az Álmok tengerét és az Ezüstegeret szerettem nagyon, de a Mennyből a csontváz az valami hihetetlenül jó voltXD talán jobb, mint a Szennyből az angyal
Gilje: Hja, bizony az újabb köteteken mindkét szerzőnél időnként érezni a fáradást, de ennyi regény után ez érthető.
Nekem csípőből a díszlet és jelmeztervező ugrott be, lehet, mivel 5 évig én is Textilművességet tanultam, de lehet csak a Vámpírok Bálja iránti rajongásom miatt :)
Am, a Halkirálynő Apád-anyád ide lőjön kötetét nem bírtam még végigolvasni, pedig legalább másfél éve biztos megvan. Valahogy Denisha stílusa... nem is tudom... erőltetett lett egy kicsit De azért tuti elolvasom előbb-utóbb.
Az Álmok tengere 2. kötetét várom már nagyon, anno a kedvenc könyvem volt.
Senorita: írd be a keresőbe h Mangafan.hu
Itt vmikor vki említette hogy facebookon van mangafan csoport.
Jó lenne belépni, de annyi van ott, hogy nem tudom melyikbe lépjem be. :S
Segítsetek please!!
Mert te tényleg találkoztál Kentaurral (és ha esetleg egy bizonyos Mr. Kentával találkoztál volna, még az is beleférne), hiszen őt majd' mindenki így ismeri.