Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

XD Apa lettél, nem is akármilyen; a gyereked idősebb nálad! Büszke vagyok rád. *meghatódva törölgeti a szemét*
Már előre félek,hogy mire vállalkoztam...
A jégeres üvegre meg majd ráírom,hogy Dzsekdenielsz,oszt máris szeretem a viszkit.Am idővel lehet rátérek a viszkire,de minden idő kérdése.Ami kések,az nem múlik.
Enyje ám.
Souchiro: Én, mint alkalmas a "faterod" címre? ROFL... Mondjuk persze örülök neki, de ennél jobban nehezen nyúlhattál volna mellé.
És még a viszkit se szereted, ejnye.
Ha nem lett volna elég a yaoi iránti rajongásunk, hát most evvel is bebizonyítottad, hogy mennyire egyre jár az agyunk. Légy a testvérünk!!!!

necrokid: ha te Usagi-chan tesója vagy, ő meg az én lányom, akkor ezek szerint te vagy az új fiam!

Fiszi:

Gilje: Fable nagyon jó, bár az elsőnek olvasott Ezüstegeret nem bírtam végigolvasni. Aztán jött a Tíz kicsi kommandós, és elvesztem.
Most láttam a Brünót. Perverz yaoistáknak ajánlott, olyan eszközök és játékszerek voltak benne...egy-kettőről nem bírtam megállapítani, mire való. Pedig láttam már egyet-mást.

Micsoda figyelmetlenség! Gyújtsunk alájuk!
De a családfából kihagyták, hogy Usagi-chan engem öccsének fogadott
Itsz ö long sztóri.
Fészbúkon van ugyebár a mangafan.hu csapatunk,ahol van egy úgymond "családfánk".Vagy legandánk,ha úgy jobb.Oszt pár tag már bele van foglalva a "családfába",de még páran kimaradtunk.Gondoltam te vagy a legalkalmasabb a "faterom" címre per pillanat,meg a családfa így tudna tovább bűvűni.így jött az ötlet,tudom,bújjak el gyorsan...
Vavyantól a Halkirálynőt, az Álmok tengerét és az Ezüstegeret szerettem nagyon, de a Mennyből a csontváz az valami hihetetlenül jó voltXD talán jobb, mint a Szennyből az angyal
Gilje: Hja, bizony az újabb köteteken mindkét szerzőnél időnként érezni a fáradást, de ennyi regény után ez érthető.
Nekem csípőből a díszlet és jelmeztervező ugrott be, lehet, mivel 5 évig én is Textilművességet tanultam, de lehet csak a Vámpírok Bálja iránti rajongásom miatt :)
Am, a Halkirálynő Apád-anyád ide lőjön kötetét nem bírtam még végigolvasni, pedig legalább másfél éve biztos megvan. Valahogy Denisha stílusa... nem is tudom... erőltetett lett egy kicsit

Az Álmok tengere 2. kötetét várom már nagyon, anno a kedvenc könyvem volt.
Senorita: írd be a keresőbe h Mangafan.hu
Itt vmikor vki említette hogy facebookon van mangafan csoport.
Jó lenne belépni, de annyi van ott, hogy nem tudom melyikbe lépjem be. :S
Segítsetek please!!

Mert te tényleg találkoztál Kentaurral (és ha esetleg egy bizonyos Mr. Kentával találkoztál volna, még az is beleférne), hiszen őt majd' mindenki így ismeri.