Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejj, de köcsög módban vagyok ma.
Elárulok valamit: mindig abban vagy.
Úgy néz ki felbaszott ez a faszbúk dolog, az meg csak hab a tortán, hogy jamlegenden képtelen vagyok megdönteni a Where Dragons Ruleon első játszás alkalmával felállított rekordomat bazzeg, pedig akkor még nagyon laggolt is az egész.
Most akkor ki a szánalmas kérem szépen?
Mellesleg ez a fórum a szórakozás és a közösség építése céljából jött létre és a te magatartásod határozottan nem segíti elő ezeket. Magyarán szólva igazán befejezhetnéd ezt a viselkedést amit már évek óta művelsz. Ha meg nem megy, akkor ne írj.
művész
lawl?
Ejj, de köcsög módban vagyok ma. Úgy néz ki felbaszott ez a faszbúk dolog, az meg csak hab a tortán, hogy jamlegenden képtelen vagyok megdönteni a Where Dragons Ruleon első játszás alkalmával felállított rekordomat bazzeg, pedig akkor még nagyon laggolt is az egész.
//update: és megint nem, BWÁÁÁH
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-02-21 23:03:02
Necrokid: türelmes barátnőd lehet,ha hagy délután kettőig aludni
Hát az biztos. Elvégre türelmes embernek kell lennie annak aki elviseli az én művész-kicsit autista személyiségemet
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
én Tamakival vagy Kyouyával akarom : D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-21 22:30:15
(#32932) Ouran dating game
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát hajrá.
De gonosz húzás volt tőlem az a videó.
Am mindenkit kinyírtam vele,egyszóval a hatás garantált.
De gonosz húzás volt tőlem az a videó.
Am mindenkit kinyírtam vele,egyszóval a hatás garantált.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Csak kicsit vagyok fb függő, a hszed elolvasása után kerestem a 'lájk' gombot hogy megnyomjam...
Akkor csak kicsit vagy szánalmas. : D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én meg beiktatom valamikor, amikor lesz hangom barátnőm, akinek a pasija megmahinálta volna a gépemet könnyes hangon mondta, hogy sajna ne, találtak még neki megfelelő csizmát, és nem jönnek haza ma este...szal gépem maradt ahogy volt
Ludwig bátyja sem tudott vele mit kezdeni, azon kívül, hogy megállapította, hogy újra kéne húzni az egész windows-t. de legalább megpróbálták. szal nincs anime most 2 hétig
Ludwig bátyja sem tudott vele mit kezdeni, azon kívül, hogy megállapította, hogy újra kéne húzni az egész windows-t. de legalább megpróbálták. szal nincs anime most 2 hétig
beküldve: 2010-02-21 22:22:30
(#32928) Én fizikailag 6:45-kor kelek, de mentálisan ráérek 10-kor, amikor elkezdődik a franciaóra, az első kettő ugyanis föci és angol lesz.
Én 7kor kelek holnap elméletileg. Remélhetőleg gyakorlatba sem lesz ez másként.
Souichiro most néztem meg a videót, amit tegnap linkeltél. 10 perce azon röhögök.
Souichiro most néztem meg a videót, amit tegnap linkeltél. 10 perce azon röhögök.
beküldve: 2010-02-21 22:17:25
(#32926) Én hétvégeken általában 13-14-ig ágyban vagyok, amitől barátnőm néha kiakad és próbál felrugdosni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én akkor kelek,amikor felesz a fene.Ma például fél 9 kor keltem.
De holnap sem tervezem a kelést 8 óránál hamarabb.
*muháháháhááá*
De holnap sem tervezem a kelést 8 óránál hamarabb.
*muháháháhááá*
Ágy... hmm, lehet hogy nem lenne hülyeség, 6-kor kelek
Az a 2 méter sokszor nagy távolság tud ám lenni ^^;
Tegnap kicsit hazavágtam a "profi" női soffőröket egy videóval.Itt egy kis vígasztalás Ken Block módra.
Tegnap kicsit hazavágtam a "profi" női soffőröket egy videóval.Itt egy kis vígasztalás Ken Block módra.