Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ujj elég durván hangzik, talán egyszer kipróbálom.
Leslie L. Lawrence és Vavyan Fable fan vagyok
Asszem sikeresen leégettem magam. Komm tanár kérdezte a csoportot, hogy találkoztak-e már Kentaúrral. Na most én helyből a Vámpírok Bálja díszlettervezőjére gondoltam és mondtam, hogy naná, persze. Erre kiröhögtek Most vajon én vagyok a hülye, van a tanár fogalmaz pontatlanul?
Leslie L. Lawrence és Vavyan Fable fan vagyok
Asszem sikeresen leégettem magam. Komm tanár kérdezte a csoportot, hogy találkoztak-e már Kentaúrral. Na most én helyből a Vámpírok Bálja díszlettervezőjére gondoltam és mondtam, hogy naná, persze. Erre kiröhögtek Most vajon én vagyok a hülye, van a tanár fogalmaz pontatlanul?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Pedig a Vilmos az jó.
Főleg a sörös-vilmos "specialitás".Pontos nevét nem tudom ^^;
Nagy korsó sör,iszol belőle egy keveset,hupsz a vilmos menet közben meg poharastól beleesik a korsóba és máris kész.Finom
Főleg a sörös-vilmos "specialitás".Pontos nevét nem tudom ^^;
Nagy korsó sör,iszol belőle egy keveset,hupsz a vilmos menet közben meg poharastól beleesik a korsóba és máris kész.Finom
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
szeretem a Leslie L. Lawrence könyveket
Ugye hogy ugye?
Pia: bor (főleg az aranyló aszú), sör (ha nagy a meleg), pálinkák (ha nagy a hideg - meg ez jó bő csoport), forralt bor (nyúlós-nyákos ősztől a fagylevető tavaszig, vagy bármikor, ha hideg van), mindenféle krémlikőrök (hangsúlyozottan cukor függő vagyok), koktélok (az íz miatt) és külön kiemelve: tequila (a hagyományok végett).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-22 13:41:33
(#32964) hehe vessetek meg, én elsősorban azokat iszom meg, emik nem teszik tönkre a gyomromat;) régebben nagyon sok mindent elbírt, de egyszer nagyon-nagon rosszul lettem 4-6 pohár Vilmostól, és azóta nem megy:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hmm, lehet mégsem vagy HT kölke, az én unokám, Azzi, dédunokája
te nem vagy férfi
te nem vagy férfi
de azért szeretünk
Csak vicceltem,nagypapa.Megiszom én,csak nem a favoritom.A borral is így voltam az elején,nem jött be,de mégis megkedveltem.A Viszkit is megszerethetem még,sőt biztos is ^^
köszönöm
Szerk: Souichiro 2010-02-22 13:34:12
hú, én azt hiszem egyszer ittam jégert, amikor rockmenzán voltunk a bátyámmal és ott tesztképpen iszonyatosan leitattak...
újabb nyilemnyalom a mit kipróbáltam a gyümölcsleves sherry volt... elég édes, de akkor jólesett
Krémlikőr bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet, ott kiakad a barométerem. Meg voilá pezsgővacak, vagy gyümölcsbor.;)
Viszki egyszer szagoltam asszem, mert szeretem a Leslie L. Lawrence könyveket, és a főszereplő is folyton ezt ivott, szóval kíváncsiság. Nem kérek többet
újabb nyilemnyalom a mit kipróbáltam a gyümölcsleves sherry volt... elég édes, de akkor jólesett
Krémlikőr bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet, ott kiakad a barométerem. Meg voilá pezsgővacak, vagy gyümölcsbor.;)
Viszki egyszer szagoltam asszem, mert szeretem a Leslie L. Lawrence könyveket, és a főszereplő is folyton ezt ivott, szóval kíváncsiság. Nem kérek többet
És a Viszki egy ihatattlan F.O.S. szvsz ^^
hmm, lehet mégsem vagy HT kölke, az én unokám, Azzi, dédunokája
te nem vagy férfi
de azért szeretünk
-
Krémlikör jöhet,borok is,Mártínit még nem ittam,a Serri jó ^^,
a pina colada esetében meg a coladát inkább lehagyom xD
És a Viszki egy ihatattlan F.O.S. szvsz ^^;
Nemek nem jön be.
A jégermájsztör meg a kedvencem,csak olyan drága
a pina colada esetében meg a coladát inkább lehagyom xD
És a Viszki egy ihatattlan F.O.S. szvsz ^^;
Nemek nem jön be.
A jégermájsztör meg a kedvencem,csak olyan drága
én is inkább sörös vagyok, mint boros, az jobb sztem.
A pezsgőből, ami a legjobban ízlett egy kis kocsma házi pezsgője volt... finom éééédes volt:)
női pia: csinzánó, vermut, krémlikőrök, martini, serry, ált mandulalikőrök, pina colada. Ez bátyám meghatározása.
A pezsgőből, ami a legjobban ízlett egy kis kocsma házi pezsgője volt... finom éééédes volt:)
női pia: csinzánó, vermut, krémlikőrök, martini, serry, ált mandulalikőrök, pina colada. Ez bátyám meghatározása.
Én a sörtől vagyok "rosszul",ha már itt tartunk.Álmosít,meg sokat kell pisikálni tőle ^^;
A pezsgőtől meg ég a gyomrom,pedig zabálás nélkül-előtt alapból nem iszom semmit sem...fura.
És mi számít női piának?
Sztem a sör meg ennyi erővel férfi itóka,mégis de sok csaj sörözget
A pezsgőtől meg ég a gyomrom,pedig zabálás nélkül-előtt alapból nem iszom semmit sem...fura.
És mi számít női piának?
Sztem a sör meg ennyi erővel férfi itóka,mégis de sok csaj sörözget
Szerk: Souichiro 2010-02-22 13:12:52
Ujj, reggel pia... legfeljebb valami női szesz Különben egész nap fájna a hasam. Reggelente általában egy kis dobozos tejberizs a nyerő az kitart nálam délig, de volt hogy délutánig is. Vizsgaidőszakban pl csak teát ittam szinte, mert ideges és elfoglalt voltam, nemrég, amikor meg nagyon zaklatott voltam még annyi sem ment le a torkomon
Tökéletes reggeli: vmi rendes kaja általában,meg amikor megkínálnak szilvapálinkával (jobb helyeken ugyebár ilyen is előfordul).
Ájdeszeretemisazt!
Ájdeszeretemisazt!
beküldve: 2010-02-22 12:54:51
(#32955) Nemrég volt olyan, hogy csak vacsoráztam. Azt is csak rántottát. Ilyen, ha valaki reggel nem éhes, kaját venni meg sóher
Egyébként reggel egy kávéval jóllakom
Egyébként reggel egy kávéval jóllakom
Ha reggel nem eszel rendesen,akkor hogy bírod ki délig?
Bár most én sem panaszkodhatok...
Ez az Ulkióra densz... xD
Bár most én sem panaszkodhatok...
Ez az Ulkióra densz... xD