Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oké.xD
Am téged jelöltelek már?
Am téged jelöltelek már?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
szerintem igenXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
És ha vóna vmi jó ötletem,akkor írnom kéne vmit oda is?
facebook legenda, azt hiszem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-21 18:39:09
(#32903) Gratula Exiled.
A családfás dolog meg mi,merre,hogyan?
A családfás dolog meg mi,merre,hogyan?
beküldve: 2010-02-21 17:46:17
(#32902) Gratula Exiled! Ügyes vagy! Majd conon meghívlak egy/két szál pockyra gratulációm kifejezéseképp x)
További sok sikert.
További sok sikert.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gratula. Ügyes vagy. *buksisimi*
Ahw, Versaillestől a Serenádot bömböltetem, és mellette fórumozok, meg Bánk Bánt olvasok. Tökéletes párosítás.
És hatalmas ölelést küldök Mihonak, mert volt olyan kedves, hogy távolról, tudat alatt megszerettette velem ezt a számot.
Ahw, Versaillestől a Serenádot bömböltetem, és mellette fórumozok, meg Bánk Bánt olvasok. Tökéletes párosítás.
És hatalmas ölelést küldök Mihonak, mert volt olyan kedves, hogy távolról, tudat alatt megszerettette velem ezt a számot.
Szerk: Usagi-chan 2010-02-21 17:43:35
TAPS! Nagyon jó voltál!!!:)
beküldve: 2010-02-21 17:23:23
(#32899) Emberek. Nem tudom, hogy a belém vett hitetek, vagy az életemet elvevő rengeteg edzésnek köszönhetően hazahoztam 2 db arany és 1 db ezüst érmet
A 2 arany formagyakorlatra és csoportos formagyakorlatra ment, az ezüst meg bunyóra. Sajnálatos módon az utcsó meccsemen kicsit megzavarodtam az első fél percben, szal a végén fél ponttal a srác győzött :S Mindenesetre ez életem egyik legjobb napja x3
A 2 arany formagyakorlatra és csoportos formagyakorlatra ment, az ezüst meg bunyóra. Sajnálatos módon az utcsó meccsemen kicsit megzavarodtam az első fél percben, szal a végén fél ponttal a srác győzött :S Mindenesetre ez életem egyik legjobb napja x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-02-21 16:45:29
(#32897) Hát elvileg a fórumon belül kitaláltak egyfajta cuccost, hogy ki kinek az apja-lánya-testvére mittudjamén.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-02-21 16:40:24
(#32895) Gondolom a fórum családfájára gondolt.
beküldve: 2010-02-21 15:58:57
(#32893) Ezt a legendát... omgXD