Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Bernadett?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát akkor boldog névnapot minden kedvec Zsuzsanna nevű hallgatónknak még egyszer.
Igaz Bernadett?
Igaz Bernadett?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
kocce gilje
s neked is sakura boldog nevnapot!
s neked is sakura boldog nevnapot!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:48:51
Szia Télleg, Ghanima, boldog névnapot:)
AnimeLandról fecserészünk
AnimeLandról fecserészünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-19 21:13:59
(#32843) Jó estét mindenkinek,és boldog névnapot minden Zsuzsannának(köztük nekem is:)).Mi a téma? Rég nem jártam errefelé.
Animeland...kb 2 hétXD asszem azt mondták
Mikuuuuu.
Hol,mikor,merre?
Hol,mikor,merre?
asszem ezt láttam a kirakatban. Meg nemsoká hoznak 15 centis vocaloid Mikut is. Ó, ha Len vagy Kaito lenne---
És még az ára is tűrhető.
De sajna le vagyunk égve egy páran.
De sajna le vagyunk égve egy páran.
Ez nem új, ilyenből nekem már kettő is van... Három volt eredetileg, csak egyet elajándékoztam. Arra már nem emlékszem, hogy kinek.
Én ilyet nem láttam eddig: [Link]
Én ilyet nem láttam eddig: [Link]
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Gilje-sama 2010-02-19 21:00:48
beküldve: 2010-02-19 20:57:12
(#32836) Szép jó estét!!
A mostani hetem végre jol telt el...
Ma jót röhögtünk egy fiún, nála komplett hulyét még sose láttam... Szivesen visszaforgatnám az idot, h ujra lássam azt, amit csinált...
Am mi ujsag van itt a forumon??
A mostani hetem végre jol telt el...
Ma jót röhögtünk egy fiún, nála komplett hulyét még sose láttam... Szivesen visszaforgatnám az idot, h ujra lássam azt, amit csinált...
Am mi ujsag van itt a forumon??
Ejnye, és tényleg... Gintamás gashoponok. Milyen kár, hogy még mindig nincs pénzem...
Pedig most különös kegyetlenséggel rendelnék 4-5 darabot. Azok között csak lenne egy ilyen szexi Ginpachi-sensei, vagy egy nem kevésbé kívánatos Shinsengumi egyenruhában feszítő Gintoki, esetleg egy Hijikata Mayo 13nek öltözve... A másik kettő annyira nem érdekes.
Pedig most különös kegyetlenséggel rendelnék 4-5 darabot. Azok között csak lenne egy ilyen szexi Ginpachi-sensei, vagy egy nem kevésbé kívánatos Shinsengumi egyenruhában feszítő Gintoki, esetleg egy Hijikata Mayo 13nek öltözve... A másik kettő annyira nem érdekes.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
So-so, mondjuk az AS-t már régóta nem veszem:)
Most azon gondolkodom, hogy ne vagyek.e Kuroshitsuji vagy Fruits Basket mangát.
Ja igen, Soul E-sek: tegnap megsimogattam a nevetekben az első kötet gerincét AnimeLandben. ;)
Most azon gondolkodom, hogy ne vagyek.e Kuroshitsuji vagy Fruits Basket mangát.
Ja igen, Soul E-sek: tegnap megsimogattam a nevetekben az első kötet gerincét AnimeLandben. ;)
Köszönöm
Én is kapni szoktam hírlevelet,Soul Eater rajongóknak örömhír,hogy angolul már kapható a vol.2 és a vol.3.
Én többnyire kéthavonta rendelek,attól függ hogy szaporodik nállam is a félretett lóvé.Viszont 3-4 mangát rendelek egyszerre,nem hajókáztatunk a föld másik pontjáról egy-egy kötet mangát csak úgy,így van legalább spórolva a postaköltségen.
A Mondo és Animestars magazin vásárlásáról én is lemondtam idén.Kiszámoltam,hogy 6-8 mangát veszek az árából.A Mondo és az AS úgyis egyszerolvasós...
Én is kapni szoktam hírlevelet,Soul Eater rajongóknak örömhír,hogy angolul már kapható a vol.2 és a vol.3.
Én többnyire kéthavonta rendelek,attól függ hogy szaporodik nállam is a félretett lóvé.Viszont 3-4 mangát rendelek egyszerre,nem hajókáztatunk a föld másik pontjáról egy-egy kötet mangát csak úgy,így van legalább spórolva a postaköltségen.
A Mondo és Animestars magazin vásárlásáról én is lemondtam idén.Kiszámoltam,hogy 6-8 mangát veszek az árából.A Mondo és az AS úgyis egyszerolvasós...