Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-19 18:57:29
(#32817) ja van egy olyan kérdésem hogy lehet megcsinálni azt hogy letöltök egy anime-t és alatta van az angol felirat hogy lehet kitörölni mert egyszerre a magyar meg az angol nem valami király valaki tudna segíteni?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
no problem! *bishicsillogás*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Animeaddicts, animebreaker
Kössz most kimentetél
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Animeaddicts, animebreaker
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-19 18:30:45
(#32813) Valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a D.N. Angel-t plusz feliratot hozzá mert nem találok sehol valaki írja le pls.
Ez attól függ...
Én találkoztam már olyan esettel,hogy 5 perc alatt visszaigazolt az illető,de jártam már úgy is,hogy 2-3 hét alatt jelzett vissza MSNen...
Én találkoztam már olyan esettel,hogy 5 perc alatt visszaigazolt az illető,de jártam már úgy is,hogy 2-3 hét alatt jelzett vissza MSNen...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Rendkívül szekszi vagy nagyapám!
Yey. Ma Kris és Cser Nirvana koncertet ad a faterja kávézójában. Holnap meg szülinapi bulija lesz Somának. Nem fogok jelentkezni köbö hétfőig.
Yey. Ma Kris és Cser Nirvana koncertet ad a faterja kávézójában. Holnap meg szülinapi bulija lesz Somának. Nem fogok jelentkezni köbö hétfőig.
Ok kössz hogy szóltál.
Akkor én is csak várok.
Rendkívül szekszi vagy nagyapám!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-19 17:22:00
(#32809) Nekem van egy kérdésem hogy fölvettem MSN-re daisukét és körülbelül mikorra várhato hogy vissza igazol MSN-en?
beküldve: 2010-02-19 16:20:09
(#32808) beküldve: 2010-02-19 15:15:27
(#32807) Alister, védj meg minket, ugye szexyk vagyunk???négy
/Dz/
/Dz/
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-02-19 15:16:38
tudtok élni srácok
]Mennyire voltatok józanok, mikor a kép készült?
Ez milyen hülye kérdés... Azzi és Dz, pláne együtt, amint józanok? XD
Igazság
Ez milyen jó kép amúgy...úgyértem milyen jóképű vagyok ^^
Elvittem Dz-t disco-ba, nagyon jó volt
Köszi a puszit, Miho!
Elment zuhanyozni a kis suttyó, készítsek képeket?
Rendeltünk kaját, aztán mindjárt zúzunk városnézésre...pont a legközelebbi kocsmáig fogunk eljutni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-02-19 14:30:20
]Mennyire voltatok józanok, mikor a kép készült?
Ez milyen hülye kérdés... Azzi és Dz, pláne együtt, amint józanok? XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-19 14:15:53