Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-02-20 20:49:17
(#32862) én elolvastam a könyvet, lehet ez volt a hiba. bár nem vártam sokat a filmtől sem. lehet kevesebbet kellett volna
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
attol meg lehet kaka film
Az Arany Málnát az év legrosszabb filmjeinek osztják
amolyan anti-Oscar
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nincsmit.Nállam is ez volt a mai nap fénypontja.A hatás meg kb. ugyanaz volt részemről is.
Azért nem minden női soffőr ilyen "tehetséges",mint az a videóban kiderült,de én mostantól jól meggondolom,hogy melyik női soffőr mellé merjek beülni.
A videó utolsó 10 másodperces jeleneténél én padlót fogtam,hát még a feliraton,"ooops,that was a man".Kész,vége.
Arany Málna díj...és az ehető is?
Lehet a Tvájlájtot szidni,Isteníteni,én aszondom,hogy egyszernézős.Padlót nem fog tőle senki sem,viszont egy esős vasárnap délutánra tökéletes kikapcsolódás (volt pl. az én részemről)
Azért nem minden női soffőr ilyen "tehetséges",mint az a videóban kiderült,de én mostantól jól meggondolom,hogy melyik női soffőr mellé merjek beülni.
A videó utolsó 10 másodperces jeleneténél én padlót fogtam,hát még a feliraton,"ooops,that was a man".Kész,vége.
Arany Málna díj...és az ehető is?
Lehet a Tvájlájtot szidni,Isteníteni,én aszondom,hogy egyszernézős.Padlót nem fog tőle senki sem,viszont egy esős vasárnap délutánra tökéletes kikapcsolódás (volt pl. az én részemről)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az bizony jó jel. Az Arany Málna jelölés mindig jó jel.
Souichiro: A videón jóapámmal ketten sírtunk be. Köszönjük szépen.
Ha nőnek születtem volna, akkor már meglenne a kifogásom, hogy miért nem akarok vezetni... Már ha azt, amit ott művelnek lehet annak hívni.
Souichiro: A videón jóapámmal ketten sírtunk be. Köszönjük szépen.
Ha nőnek születtem volna, akkor már meglenne a kifogásom, hogy miért nem akarok vezetni... Már ha azt, amit ott művelnek lehet annak hívni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
attol meg lehet kaka film
mondjuk en meg nem lattam ...de aki latta az nekem mind szidta..
mondjuk en meg nem lattam ...de aki latta az nekem mind szidta..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ha jól tudom a New Moont Arany Málna díjra is jelölték.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-20 19:50:55
(#32856) Hogyan kell autót helyesen vezetni tanfolyam,kezdőknek és haladóknak.
The Exiled: annyian fikázzák már a Tvájlájtot,hogy a New Moon megnézésétől elment a kedvem. Nem mintha húdeodalennék ezért az egészért...
The Exiled: annyian fikázzák már a Tvájlájtot,hogy a New Moon megnézésétől elment a kedvem. Nem mintha húdeodalennék ezért az egészért...
Szerk: Souichiro 2010-02-20 19:55:04
beküldve: 2010-02-20 19:22:43
(#32855) Most az egyszer életemben tényleg bajban vagyok egy filmmel. Ez a Twilight.
Ma valahogy rávettem magam, oy végignézzem, és be kell valljam vegyes érzelmekkel láttam. Tömören összefoglalva a Twilight ez:
Fogjuk a Darren Shan vámpírkönyveket, hozzáteszünk pár tini ideállt, áttesszük egy más környezetbe, egy rövidke háttérsztori, több szerelem és a végtermék: Alkonyat.
Több összefüggés van nagy kedvencem és e között. Culline-ék tekinthetőek vámpíroknak, a másik 3 egyén meg vérszipolynak. A lényeg, hogy az egyik nem öl embert, a másik meg igen. Maga a vámpírkérdés is igen hasonló, mivel tudnak iszonyat gyorsan futni ( suhanás ) tudnak falon mászni ( Iszonyat erős körmükkel átvájhatják akár a márványt is) és rettentően erősek ( dettó ). Az összefüggések leplezésére azt használták, hogy nem egy konkrét vámpír / vérszipoly társadalmat hoztak létre, hanem más előtörténettel egy mai világban élő kis csoportokra osztott fajt jelentettek meg. Maga a sztori közepes. A szereplők vegyes, egyesek jók, mások nem. És nem értem ezt az Edward sztárolást sem... Egyszerűen egy sápadtbőrű, emoba nyúló tinisrác az egész :S A Jelenetek szintúgy vegyesek. Mikor Belát bemutatják a családnak pl rohadt jó, ellentétben a basbell pályás jelenet végén mikor mindenki harci álásba vágja magát, az kifejezetten ratyi. A szerelmi szálat a Debbi/Darren sztorira már nem lehet visszavezetni, mivel a kettő sztori másra fejezni a hangsúlyt.
Összefoglalva: Kritikus szemmel egy koppintás, pár jó ötlettel, egyszerű nézőként meg egy dolog, amit egyszer azt mondom jó megnézni, többször viszont már nem érdemes...
És egy megjegyzés: Ha ez tényleg egy Shan koppintás akkor csúnya ej-ej az írónőnek, mivel egy ilyen csodáról koppintani szégyen, másik meg ha ár meg is teszed, akkor legalább azt mutasd be, hogy egy vámpír miért ilyen és olyan
Ma valahogy rávettem magam, oy végignézzem, és be kell valljam vegyes érzelmekkel láttam. Tömören összefoglalva a Twilight ez:
Fogjuk a Darren Shan vámpírkönyveket, hozzáteszünk pár tini ideállt, áttesszük egy más környezetbe, egy rövidke háttérsztori, több szerelem és a végtermék: Alkonyat.
Több összefüggés van nagy kedvencem és e között. Culline-ék tekinthetőek vámpíroknak, a másik 3 egyén meg vérszipolynak. A lényeg, hogy az egyik nem öl embert, a másik meg igen. Maga a vámpírkérdés is igen hasonló, mivel tudnak iszonyat gyorsan futni ( suhanás ) tudnak falon mászni ( Iszonyat erős körmükkel átvájhatják akár a márványt is) és rettentően erősek ( dettó ). Az összefüggések leplezésére azt használták, hogy nem egy konkrét vámpír / vérszipoly társadalmat hoztak létre, hanem más előtörténettel egy mai világban élő kis csoportokra osztott fajt jelentettek meg. Maga a sztori közepes. A szereplők vegyes, egyesek jók, mások nem. És nem értem ezt az Edward sztárolást sem... Egyszerűen egy sápadtbőrű, emoba nyúló tinisrác az egész :S A Jelenetek szintúgy vegyesek. Mikor Belát bemutatják a családnak pl rohadt jó, ellentétben a basbell pályás jelenet végén mikor mindenki harci álásba vágja magát, az kifejezetten ratyi. A szerelmi szálat a Debbi/Darren sztorira már nem lehet visszavezetni, mivel a kettő sztori másra fejezni a hangsúlyt.
Összefoglalva: Kritikus szemmel egy koppintás, pár jó ötlettel, egyszerű nézőként meg egy dolog, amit egyszer azt mondom jó megnézni, többször viszont már nem érdemes...
És egy megjegyzés: Ha ez tényleg egy Shan koppintás akkor csúnya ej-ej az írónőnek, mivel egy ilyen csodáról koppintani szégyen, másik meg ha ár meg is teszed, akkor legalább azt mutasd be, hogy egy vámpír miért ilyen és olyan
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
attól függ hogy hardsub vagy softsub. ha hard, akkor rá van égetve és nem tudod eltüntteni, ha soft akkor mg magától eltűnik ha rárakod a magyart:)
Oké köszi
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
jaaa.
en is kivancsi voltam
en is kivancsi voltam
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:48:01
ezt írom amikor nem tudok mástXD agymenés
nani?
vászisztdás kutykurutty?
vászisztdás kutykurutty?
Szerk: Souichiro 2010-02-19 21:30:42
ahaaaaa... séligdusé
ghanima érti miről van szó
xD xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-02-20 12:48:34