Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én reggel más módot nem ismerek.XD Egyik reggel azt vettem észre, hogy álmodok. Állva. A nyitott hűtő előtt.XD De csak pár perc lehetett mert bejött a lakótársam a konyhába és nem nézett rám furcsán
[Link]
Pedig többet szoktam zabálni.
Nálam változó.Reggelente kómásan kelek inkább.Zombi mód off.Nem ismerem
a következő órám úgyis 12:50-kor kezdődik, szóval van időm:) te nem zombulsz reggelente? este bármeddig fennmaradok, de a reggelek gyilkosak
[Link]
[Link]
Ezek után indíts a reggeledet mindig egy Jóreggelt szelettel.
Bár nemtudom,az most hogy jön ide...
A gáz csak az, hogy ez gyakorlat, amiről 3-at lehet hiányozni egy félév folyamán.
Nnnna, ilyen zombi vagyok reggelente!
Fizetett hirdetésünket hallották.
ez az én reszortom
Bence: Hanonnak van egy gyöngéd, szerető, nyitott énje is
más kérdés, hogy pár éve fejbe csapta egy baltával, feldarabolta, majd részben elfogyasztotta, részben elásta
Hanon: Szeretünk téged
A többiek is, csak ők szemérmesen titkolják - szerencsére nekem nincsenek ilyen természetű gátlásaim
Érzed a feléd áradó pozitív energiát!Ami vagy a szeretet, mert igazam van, vagy plazma, mert valaki túl sokat tolt WH40K-val
Nemis.
Tényleg nem. Az viszont vicces, hogy másoknak ez jön át.
de ezenkívül az is lehet hogy élőben ő sem engedné meg magának ezt a stílust másokkal szemben.
Alister?
Hagyd, mostmár úgyis elmegy olvasni, ne tartsd még itt.
Nem, ahhoz már fáradt vagyok. Mindjárt megyek csicsikálni.
Igennn.
Bence: NE ETESD A TROLLT!
Igazad van, de ez meg az én rossz természetem, egyszerűen nem vagyok képes elsiklani ilyenek felett.
Bence: NE ETESD A TROLLT!
Most engem akarsz átbaszni vagy saját magadat?
Most spec. annak kapcsán jött elő, hogy már megint elkezdtél beszólni mindenkinek, már megint felsőbbrendűként viselkedsz a fórum egész "népével" szemben.
Emellett leszánalmasozol mindent és mindenkit, mert csak te lehetsz jó meg amit csinálsz.
És hidd el a fórum 99%-a leszarja a bejelentéseidet hogy mit játszol éppen mit olvasol és hasonlók.
Elnézést kérek a többiektől, de ez már régóta kikívánkozott. És igen, lehet mondani, hogy "Perszee de nagy ennek a gyereknek az internetes farka, élőben ezt nem mondta volna meg."Lehet hogy nem mondtam volna, de ezenkívül az is lehet hogy élőben ő sem engedné meg magának ezt a stílust másokkal szemben.
l-lol?...
Bocsika? :'DDD Nem értem, explain plz.
Fú de meg lett ez aszondva most e.
[turning off /troll mode/: unsuccessful]
Most nem tudom hirtelen a faszbúk leszólása hozta ezt elő vagy valami eddig elnyomott belső feszültség. Mindegy is.
Na utolsó próbálkozás aztán visszamegyek Yotsubatot olvasni eh.
Kipróbáltam béjbe, még Alistert is magammal rántottam a bűnbe. Nem gyütt bé.
Ritka pillanat, de
egyetértek Bencével.Kicsit tényleg abba lehetne hagyni ezt a morcoskodást, vagy mennyé' Fórcsenre trollkodni.
Btw, nekem nincs semmi bajoma bunkó sílusoddal, sőt néha bírom, csak néha tényleg zavaró már.
Amúgy Facebookot próbáld ki szerintem, akárcsak egy napra is, okos dolog. Szerintem.