Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az!
Az a jajdeszépvagyokmindenkicsodálj ondenemérhettekhozzámmerjajdeb ishivagyok-paliXD Akkora nagyXD
Az a jajdeszépvagyokmindenkicsodálj ondenemérhettekhozzámmerjajdeb ishivagyok-paliXD Akkora nagyXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az a női ruhában magát mutogató lányos-fiú lenne a bátyja? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az egyszer biztos
És a bátyjához mi szólsz? én elneveztem , mert nem sorolhatom be a férfi nembe, egyszerűen tiltja a lelkivilágom (és papnői szolgálataim a a Yaoi templomban), az a tipikus irrrrritáló bishonenfajzadék, akit pont emiatt szeretekXD
És a bátyjához mi szólsz? én elneveztem , mert nem sorolhatom be a férfi nembe, egyszerűen tiltja a lelkivilágom (és papnői szolgálataim a a Yaoi templomban), az a tipikus irrrrritáló bishonenfajzadék, akit pont emiatt szeretekXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Úgy különösebben semmi.Ő a tipikus "útálom már az első pillanattól fogva" karakter.
Mi történik,amikor kacsint? Ugye nem cukros bácsit játszik olyankor?
A te röhögésedet még hallani fogom.
Mi történik,amikor kacsint? Ugye nem cukros bácsit játszik olyankor?
A te röhögésedet még hallani fogom.
Mi bajod Agitoval? Az a gyerek egy hülye. Képzeld mi történik, amikor kacsint!
Meg az én röhögésemet még nem is hallottad
beküldve: 2010-02-22 20:20:11
(#33006) LOL
Az Air Gearben Agito úgy röhög,mint akinek elgurúlt a gyógyszere. (közben meg tényleg)
De rühellem azt a tagot.
Az Air Gearben Agito úgy röhög,mint akinek elgurúlt a gyógyszere. (közben meg tényleg)
De rühellem azt a tagot.
Szerk: Souichiro 2010-02-22 20:20:34
beküldve: 2010-02-22 20:12:29
(#33005) Juhú! végre rászántam magam, hogy lecseréljem az aláírásomat az egyik kedvenc idézetemre és reggeltem facebookra is, ahol beléptem a mangafan.hu-ra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha nem lett volna elég a yaoi iránti rajongásunk, hát most evvel is bebizonyítottad, hogy mennyire egyre jár az agyunk. Légy a testvérünk!!!! Ha már úgyis szóba került a fórumos családfa; lehetnél te a Kiválasztott 4-es számú kölke.
perverzségben és hülyeségben egyértelműen Azzi leszármazottja vagy, de a hasonló ízlés erősen elgondolkodtat azon, hogy talán Alisterből is van benned vmi. ( ). Na meg az a betegesen nagy mértékű vonzódás a yaoi műfajhoz....
IGEEEEEEN
rajzolok nektek családfátXD
Szerk: Gilje-sama 2010-02-22 20:04:08
Engedelmével fészbúkon bejelölhetem magácskát,Yaven?
Dz mint apa jó. A perverz vérvonal fojtatódna személyemben. Tesónak Narutó?...Hmm...Jó ötlet
szerk: Valami kapcsolat csak fűzzön hozzá. Már többször emlegettük msn-en, szóval lehetne ő a nagyanyám?
szerk2: ha naruto dz-ből és dragdából lett, akkor én mint második nem várt gyermekük a megmentő lehetek?
szerk: Valami kapcsolat csak fűzzön hozzá. Már többször emlegettük msn-en, szóval lehetne ő a nagyanyám?
szerk2: ha naruto dz-ből és dragdából lett, akkor én mint második nem várt gyermekük a megmentő lehetek?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-02-22 19:56:38
Nos meglátásom szerint én Azzi hasizmából és bal agyféltekéből formálódtam, és anyám Dragda volt. Dz-t pedig szívesen testvéremnek fogadnám, ha nem baj
Ez sajnos nem megoldható, mivel Dragda és Azzi más korcsoport, de mit szólnál hozzá, ha Dragda lenne az anyád, Dz lenne az apád, Naruto meg a testvéred?
Szerk: Yaven 2010-02-22 19:49:49
Így néz ki jelen állás szerint a legendánk:
És folytatás következne,ha tudnánk is folytatni...
"Fórumunk Legendája vagyis Full Metal Alcoholists
Kezdetben valék a nagy semmi. Aztán a nagy semmiből kialakulék a két ősisten: Hanon és Alister.
És ők ketten megmaradván az isteni útjukon felemelkedék, és uralkodék vala a Mangafan Fórum Univerzumában. Majd ők egymásra találván szeretkezéshez látnék. Ágyékuknak valék három gyümölcse: Miho, az idősebb és Dragda, a fiatalabb, s a legfiatalabb Miyu.
S kezdetben valék még Azzi isten, maga a Kiválasztott. Ám ő rossz útra térvén letaszíttatott isteni létéből. Így válék belőle bukott isten, a Trollok Főistene és Királya. S neki valék egy tökéletes gondolata, mely kipattanék az ő fejéből, s megszületék Dz. A Trollok Főistene testéről leválék Yaven és Fiszi. Fiszi valék egy vérhiéna-feketeözvegy, Yaven pedig valék az ő nagyhatalmú testvére.
Dz valék a termékenység, hormontermelő istene, s tökéletes ágyékából három gyümölcs fakadék.
Az első gyermek valék Naruto, Dragda méhéből.
A második gyermek valék Yoroi, Miho ágyékából.
A harmadik gyermek valék Háté-csan, Fiszi öléből.
S Yavennek valék még három gyermeke: Usagi-chan, Morduk és maga, Zabpehely, a sajtótitkárunk!
Később Naruto párra találván egy halandó nő személyében, Alexáéban szerelembe esvén, boldogságra lelt.
S ennyi valék jelentéktelen Legendánk".
Kezdetben valék a nagy semmi. Aztán a nagy semmiből kialakulék a két ősisten: Hanon és Alister.
És ők ketten megmaradván az isteni útjukon felemelkedék, és uralkodék vala a Mangafan Fórum Univerzumában. Majd ők egymásra találván szeretkezéshez látnék. Ágyékuknak valék három gyümölcse: Miho, az idősebb és Dragda, a fiatalabb, s a legfiatalabb Miyu.
S kezdetben valék még Azzi isten, maga a Kiválasztott. Ám ő rossz útra térvén letaszíttatott isteni létéből. Így válék belőle bukott isten, a Trollok Főistene és Királya. S neki valék egy tökéletes gondolata, mely kipattanék az ő fejéből, s megszületék Dz. A Trollok Főistene testéről leválék Yaven és Fiszi. Fiszi valék egy vérhiéna-feketeözvegy, Yaven pedig valék az ő nagyhatalmú testvére.
Dz valék a termékenység, hormontermelő istene, s tökéletes ágyékából három gyümölcs fakadék.
Az első gyermek valék Naruto, Dragda méhéből.
A második gyermek valék Yoroi, Miho ágyékából.
A harmadik gyermek valék Háté-csan, Fiszi öléből.
S Yavennek valék még három gyermeke: Usagi-chan, Morduk és maga, Zabpehely, a sajtótitkárunk!
Később Naruto párra találván egy halandó nő személyében, Alexáéban szerelembe esvén, boldogságra lelt.
S ennyi valék jelentéktelen Legendánk".
És folytatás következne,ha tudnánk is folytatni...
Szerk: Souichiro 2010-02-22 19:47:29
Miért, én egyke vagyok..? Mik derülnek ki...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-22 19:42:13
(#32998) Ja, van egy jó hírem a könyvtárba járóknak: a központi Szabó Ervinben már komplett manga-sorozatokat is lehet kölcsönözni! Teljes sorozatok vannak meg (mármint amik eddig megjelentek magyarul). Van Death Note, Naruto, Árnybíró stb.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszönöm,nem csalódtam benned xD
Mért mikoir csalódtál bennem?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!