Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmm... már tudom, miért is szeretem én azt a műfajt. Barátosném megrontott, a génjeimbe benne van. Hjaj...
Gilje: Bogáncspihe? De epic... (mondjuk én aztán beszélhetek a Hárdteknómmal)
És én ezzel mit szóljak?Mondjuk már egészen hozzámnőtt, máshol is ilyen néven kéne tevékenykednem..
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ő tett engem olyan elvadult perverz beteg yaoista pedofil állattá, mint amilyen most vagyok
Csak Senseinek hívom
Csak Senseinek hívom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 21:27:30
Amint LudwigMeszter rendesen feljár Mangafan fórumra
ok, akkor no Bogancspihe, elég az fma fórumon meg deviantarton
ok, akkor no Bogancspihe, elég az fma fórumon meg deviantarton
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 21:25:59
Hát, ha megtudja, hogy le vagyok égve, ergo nem tudok beszállni az italba, nem akar majd látni... Hiába izgulok az ősz hajra, vagy akár a göndör fürtökre (meg újabban a szexi szemüvegekre).
De majd jól átb__zom, és odaállítok egy forint nélkül. Bámulatos terv.
Yaven: Rajtad kívül már csak alister Béláz.
De majd jól átb__zom, és odaállítok egy forint nélkül. Bámulatos terv.
Yaven: Rajtad kívül már csak alister Béláz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-23 21:21:16
Örülj neki! Tényleg, mikor jön el annak az ideje, hogy majd Giljétől is lesz gyereked?
Ne legyél Bogáncspihe, azt nehéz kimondani, ráadásul túlságosan ártatlan dolognak hangzik, ami te nem vagy.
Háté is hülye névvel indított, aztán most Bélázzuk.
Ne legyél Bogáncspihe, azt nehéz kimondani, ráadásul túlságosan ártatlan dolognak hangzik, ami te nem vagy.
Háté is hülye névvel indított, aztán most Bélázzuk.
Szerk: Yaven 2010-02-23 21:20:25
költői kérdés volt kedves kollegina, csak az egómat akartam megsimogatni
Holnap megyek vásárolni az Auchanba, kéne valami színes ruha
És ezentúl - engedelmetekkel - Bogáncspihe leszek
Ellenvetés, hozzászólás, kamasz-panasz?
Holnap megyek vásárolni az Auchanba, kéne valami színes ruha
És ezentúl - engedelmetekkel - Bogáncspihe leszek
Ellenvetés, hozzászólás, kamasz-panasz?
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 21:17:23
kajak 3 nővérem van, Fisi, Yaven és Gilje?
mit vétettem én???
a "származási helyedet" illetően szerintem Yavennak van igaza
mit vétettem én???
a "származási helyedet" illetően szerintem Yavennak van igaza
-
Szerk: ∂z 2010-02-23 21:15:32
Szerinted melyikből? (Micsoda kérdés ez egy olyan lánytól, aki semének hiszi magát. )
Béla: Ki ne akarna téged látni? Hiszen te vagy Béla, az utánozhatatlan ősz haj fétises.
Béla: Ki ne akarna téged látni? Hiszen te vagy Béla, az utánozhatatlan ősz haj fétises.
Szerk: Yaven 2010-02-23 21:13:30
Én megyek Debrecenbe valamikor márciusban, mert jóbarátom már december óta folyamatosan azt mondja, hogy látni akar... De elég képlékeny. Szerintem nem is akar látni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
majdnem mind
apropó Yaven... ha a testvéred vagyok, én Azzi melyik testrészéről váltam le?
apropó Yaven... ha a testvéred vagyok, én Azzi melyik testrészéről váltam le?
beküldve: 2010-02-23 21:05:20
(#33059)
Szerk: Yaven 2010-02-23 21:07:21
Hmm, no komment, tényleg hülye vagyok
De van pisztáciás pudingom!
Egyébként kösz
De van pisztáciás pudingom!
Egyébként kösz
Szerk: Gilje-sama 2010-02-23 20:59:59