Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"minden manga 1-3 köteteire".
Ez szomorú. Akkor "kénytelen" leszek DVD-t venni. És külön az Árnybíró 15. kötetét.
Gilje: nekem pont ezek a mítikusnak tűnő babák nem jönnek be. Ez: [Link] is tök jó lenne, ha sima ember testet kapott volna.
Szerk: Yaven 2010-02-25 23:09:03
beküldve: 2010-02-25 22:55:13
(#33160) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Remélem, ha tényleg elkészülnek vele, akkor hoznak az új kötetekből a Puskin moziba is, nem csak Oszakéra.
Inkább az a kérdés hogy Oszakéra lesz e? Mivel a megjelenés a Puskin moziba lett tervezve, tehát ott tuti lesz ha elkészült a nyomdában. Az már más kérdés hogy ugye az 1500Ft-os jegyet nem lehet beváltani az új kötetekre, csak "minden manga 1-3 köteteire".
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-02-25 22:54:06
(#33158) És mi kerül ezeken a babákon 50-100.000 HUFba..?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem, inkább én vagyok gáz. XD Am. Fiszinek is találtam egy megfelelően beteg babát: [Link] (szemüveg és arisztokrata ruhás fétisesek előnyben!)
mekkora ász vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 22:54:46
Kicsit messze van, meg akkor már inkább Viking.
Am meg ne harapdáljátok egymást Hanonnal neten keresztül, hanem menjetek szobára és intézzétek el ott ^^
Am meg ne harapdáljátok egymást Hanonnal neten keresztül, hanem menjetek szobára és intézzétek el ott ^^
-
Én örülnék neki, ha mihamarabb megjelenne; nagyon kíváncsi vagyok a végére. Meg az is érdekel, hogy utána mi újjal rukkolnak elő.
beküldve: 2010-02-25 21:39:38
(#33152) Hűű, hamarosan kinn lesz az összes ÁB kötet!
Szerintem már azon vannak, hogy ez meglegyen végig. Több idő marad a többi sorozatra.
Szerintem már azon vannak, hogy ez meglegyen végig. Több idő marad a többi sorozatra.
MIANEVED?!
Ellopom az Árnybíróját, mielőtt elolvasná. Ezt utálja.
Én meg imádom
és mivel senki nem í fórumra: babaidő!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Én meg imádom
és mivel senki nem í fórumra: babaidő!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 21:44:13
beküldve: 2010-02-25 21:18:58
(#33149) Nyammmm...már tudjuk mivel fogjuk lenyúlni akaratgyenge barátnőnket...
beküldve: 2010-02-25 21:17:06
(#33148) Új Árnybíró a láthatáron! Ráadásul holnaputánra tervezik a kiadást. Remélem, ha tényleg elkészülnek vele, akkor hoznak az új kötetekből a Puskin moziba is, nem csak Oszakéra.
beküldve: 2010-02-25 20:52:31
(#33147) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\