Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
aaaa..tudom..
de azert gondoltam meg kozben megxoktatok
meg mindig nem jott enma ai..kesik..
talan ad egy nap haladekot
ami azt jelenti h tovabb kell birjatok az x-ket
de azert gondoltam meg kozben megxoktatok
meg mindig nem jott enma ai..kesik..
talan ad egy nap haladekot
ami azt jelenti h tovabb kell birjatok az x-ket
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-04 00:46:44
ez már ért egy ideje anima. Szóltam én is, és most kideült, hogy mások is hasonlóan éreznek. Ennyi csupán
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ki is gondolta volna h ien sok kellemes sirast , fajdalmat s roxuletett hozzok ki minenkibol..
*megemeli kalapjat s meghajol*
most irta be a haverem a picike nevemet a pokol forro drotjan..varom jojjon utanom enma ai.s kozben gondolkodom h mi lett ma este h mindenki elvolt a xep kis x-mel..
*megemeli kalapjat s meghajol*
most irta be a haverem a picike nevemet a pokol forro drotjan..varom jojjon utanom enma ai.s kozben gondolkodom h mi lett ma este h mindenki elvolt a xep kis x-mel..
Szerk: ghanima 2010-03-04 00:31:15
beküldve: 2010-03-03 23:49:43
(#33442) Válasz Soa Márk (#33362) üzenetére: Tartós tejet és friss kenyeret ne vegyél. És, amikor csengetnek, legyél előzékeny, és egy hullazsákba bújva nyiss ajtót.
Zoé: Hát téged is látni még?
Anissa Rodriguez: Nem az igazi.
*megvakargatja Hanon füle tövét, aztán ledobja az összemarcangolt páncélkesztyűt*
ghanima: Elolvasni el tudom, de közben sírok a szépséges magyar nyelv eme végromlása láttán...
Zoé: Hát téged is látni még?
Anissa Rodriguez: Nem az igazi.
*megvakargatja Hanon füle tövét, aztán ledobja az összemarcangolt páncélkesztyűt*
ghanima: Elolvasni el tudom, de közben sírok a szépséges magyar nyelv eme végromlása láttán...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-03-03 23:42:02
(#33441) HOSHI NO YAKATAAAAAAAA!!!
akkor legközelebb jön velem Gin is 8DDDDDDDDD
Úgy legyen ! 8D
MIANEVED?!
akkor legközelebb jön velem Gin is 8DDDDDDDDD
Byakuyát cikizni jó
Mégis megerőszakítottad az én Byakuya példányomat szombaton
Lelki törést szenvedett, azóta is a sarokban ül, és üvegesen bámul maga elé.
(bár.. lehet a fürdés nem tetszett neki..)
MIANEVED?!
remelem nem kikozosites akar lenni rexedrol
imadom mikor ugy bexelnek rollam mintha nem lennek itt pont mint az anatomia tanarom
koc gilje
koc gilje
Szerk: ghanima 2010-03-03 21:52:48
egyébként szeretünk ám anima
fizikai fájdalmat okoz olvasni az írásod
Szerintem is.
Nem is olvasom el inkább mostantól amit ír, most se jutottam el 2sorral lejjebb...
Gilje:
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-03 21:48:40
Ichimaru Gin a kedvencem Byakuyát cikizni jó