Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az addig okké, hogy minden japán szopránban ragadt, de Pikachu nem egy átlagjapán, hanem valami állat (vagy mik ezek). Vannak Pokémonok mély hanggal is. Pikachu nem lehet fiú.
Vagy ha fiú, akkor Axl Rosera át kell nevezni. Hasonlítanak is egymásra, a hangjuk is stimmel.
Yaven: Frusciante orrhangja adott megfelelő hangulatot a yaoiolvasáshoz..?
Vagy ha fiú, akkor Axl Rosera át kell nevezni. Hasonlítanak is egymásra, a hangjuk is stimmel.
Yaven: Frusciante orrhangja adott megfelelő hangulatot a yaoiolvasáshoz..?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-03-08 00:19:58
Yaven, ajánlom neked Fistmen, from
yaoiorden.
Én ma olvastam és muhahaha. Anyám a hátam mögött aludt közbenIchimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Frusciante az, akit három órányi koncertdévédézés után elviselnék. Szexi a haja. (ha meg nem tudod, hogy ki ő, akkor szomorú leszek)
Már hogy ne ismerném? RHCP-t nagyon szeretem, főleg a Blood Sugar Sex Magic albumot.
Hehe, ez a vonzódás nem lehet véletlen: anno amikor még átlagosan napi 100 oldal yaois fanficet olvastam (ok, elismerem, hogy ez tényleg abnormális volt); Frusciante egyik szólóalbuma ment a háttérben. Tökéletes hangulatot adott.
Gilje: Jó éjt!
Dzke: X'D Azért elvétve találni egy-egy alt hangú japán férfit is.
Szerk: Yaven 2010-03-08 00:15:04
egyszer azt álmodtam, hogy embertojást eszek
erről van pár gondolatom, de inkább nem akarom írásos formában közzétenni, majd IRL megvitatjuk
Egyébként Pikachu hogy lenne fiú? Olyan hangja van, mint..
bezzeg az összes japánnak mély, lélekmelengető baritonhangja van, csak az animukban a 16bites mp3 tömörítés miatt ez nem jön át. true story
-
na jó éjt gyerekek! és ne egyetek embertojásokat, mert elrontjátok a gyomrotokat!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
B_zdmeg.Egyébként Pikachu hogy lenne fiú? Olyan hangja van, mint... Nem is tudom. De magas nagyon.
Mondjuk lehet kasztrálták.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
(eszek húst?????)
csak ha pokemonból van. hadd fogyjanak!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-08 00:00:00
beküldve: 2010-03-07 23:49:07
(#33678) -pikacsu nem fiú?
-ha én szélörmún miniszoknyában azt várnám, h pikachunak hívj, miközben elfenekelsz, szerintem eltekinthetünk attól, h a pokemonban csak egynemű fajok élnek
(később rájöttem, h van nidoran és nidokvín, aztán elgondolkoztam, h h szaporodik a többi, majd az örök kérdés? eszek húst?????)
-ha én szélörmún miniszoknyában azt várnám, h pikachunak hívj, miközben elfenekelsz, szerintem eltekinthetünk attól, h a pokemonban csak egynemű fajok élnek
(később rájöttem, h van nidoran és nidokvín, aztán elgondolkoztam, h h szaporodik a többi, majd az örök kérdés? eszek húst?????)
-
Szerk: ∂z 2010-03-07 23:50:56
igazán nincs mit
A test vidámpark nem? hehe
Ha már ma LazyTown maraton volt: Játék játék!
Szerk: Gilje-sama 2010-03-07 23:42:03
Ohh. A Vazelínia virágokét.
Köszönöm.
Yaven: Kapcsolat nélkül nehéz hűségesnek lenni. Yoroi amúgy se kell. Frusciante az, akit három órányi koncertdévédézés után elviselnék. Szexi a haja. (ha meg nem tudod, hogy ki ő, akkor szomorú leszek)
Igen, közben megnéztem, augusztus utolsó napján regisztráltam (nyilván teljesen józan voltam akkor is), és azután a következő fórumtalira mentem is azonnal szerintem. De tudja a franc.
Szerk: Háté 2010-03-07 23:42:51
*Muhahaha* Az meg megint más kérdés, hogy van aki a testet tekinti a kastélynak.
Béla; lehetnél egy kicsit hűségesebb is Yoroihoz... Am. sztem már ismerünk fél éve (sokkal többnek tűnik, de emlékeim szerint múlt ősztől jársz talikra)
A Vazelínia virágok nektárját, kedves Háté
Azért ilyenkor tudok örülni, hogy még fél éve se vagyok itt... Vagy már igen..?
Gilje: Mit? Én tudni szeretném...
mindenki tudja, hogy mit használtak habarcs helyett