• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 695 696 697 698 699 700 701 702 703 ... <<>>
beküldve: 2010-03-10 18:40:46
(#33746)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Én asszem Villámtolvajozni viszem a családot, ha benne vannak

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-03-10 18:26:47
(#33745) Válasz Fiszi (#33744) üzenetére
Leighton
Leighton
[ Addiktgyanús ]
Akkor ezek szerint jó az Alice?
Eddig több negatív kritikát hallottam róla, mint pozitívat.
Elvileg mi pénteken nézzük meg.

"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2010-03-10 18:17:23
(#33744) Válasz Yoroi (#33739) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Ez az Alice mekkora egy ultraparafles! Tottáálkééész. A vigyori kandúr volt a legdurvább .

Amikor mi néztük, ott kisgyerekek is voltak. Nekik eléggé félelmetes lehetett. A szörnyek talán nem annyira -legalábbis ha az én kisgyerekkori filmjeimből pl Cápa és Jurassic park indulok ki-, de a levágott fejek elég parák voltak. A kisebbik húgomnak a Szívkirálynő is ijesztő volt.
De a legjobb akkor is a Márciusi Nyúl.
"Csészeee!" illetve "Viszünk valami nagyon fontosat is: KANÁL!"

Gilje: Sehogy.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-03-10 18:17:45
beküldve: 2010-03-10 18:14:26
(#33743)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Micsoda humán tragikum Tanuláshoz vajon hogy megy a Vavyan Hangoskönyv mindjárt meglátjuk

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-10 18:02:08
(#33742) Válasz miyu (#33731) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]

Vagy csak engem kapott el a kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?

kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?

tarkón vágjam egy szénlapáttal?

egy szénlapáttal?

szénlapáttal?

Szerintem, és barátom, a google szerint jobb a SZENESlapát

Szóval? ^^

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Miyu is mai waifu

no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-03-10 17:51:29
(#33741)
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Erről a kéregény témáról jut eszembe - ha kicsit késve is - Nick Simmons (Kiss Genne Simmons csimotája) csodálatos képregénye. Van már pár hetes a hír és nem is kapcsolódik a témához. De szerintem aranyos, bár ezzel nem mutat tiszteletet senkinek.
A cikket illetően, ha elsősorban a sztori miatt vásárolnék különféle könyveket, akkor persze, hogy nem mangát vennék. Engem sokkal inkább a grafika és az olyan egyedi, máshol fel nem lelhető témák érdekelnek, amit csak a Japánok mernek leírni. Meg persze nem is hoz lázba a 22156# új Marvel szuperhős, vagy a legújabb vámpíros besztszeller.

.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-10 17:52:56
beküldve: 2010-03-10 17:46:22
(#33740)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Hali!

Végre van egy kis szabadidőm, így feltudtam jönni. Egyébként most vettem észre, hogy újra Scooter-függő lettem.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-03-10 17:26:23
(#33739)
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Ez az Alice mekkora egy ultraparafles! Tottáálkééész. A vigyori kandúr volt a legdurvább O.o De ami még durvább: Ábel fullúgynézki mint a macska!!!

Hogy a hétszentséges jóéletbe hagytam el a cipőmet...?
Szerk: sehogy. Megtaláltam. El sem vesztettem. Köszönöm a figyelmet.

Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-10 17:29:26
beküldve: 2010-03-10 17:16:06
(#33738) Válasz Fiszi (#33737) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Este fog Egyébként köszi, majd meglátjuk hétvégén a családi kupaktanácson, hogy maradok-e Pesten

beküldve: 2010-03-10 15:52:36
(#33737)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Még a leggagyibb szuperhősös képregényben is legalább a rajzok jók. Amiben az sem jó, hát...

Gilje: Nem esik. És részvét a szar pénzügyekért.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-10 15:30:09
(#33736) Válasz Gilje-sama (#33735) üzenetére
Zabpehely
Zabpehely
[ Megszállott ]
Lefejezni az ilyen barmot, azonnal !Az kéne !
mer olyan sok dolog alapul mostanában a reneszánszon !utálom azokat aki , csak egy egészen picit tudnak valamiről , és a alaposság nélkül , csak mert neki nem szimpi ,degeneráltnak álltja be képregény olvasókat.
És szerintem a Marvel sem tesz motiválatlanná egy regény iránt .x)ha meg már az erőfeszítéseknél tartunk , mért kell az olvasásnak erő feszítésnek lennie ? Úgy feltudnak húzni ezek a dolgok .

"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-03-10 14:26:33
(#33735) Válasz miyu (#33731) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
"A képregény lebutított műfaj a nem olvasók számára. Azok számára, akik nem tudnak végigböngészni egy kisregényt, és képzőművészeti ismereteiket sem a reneszánsz alapozta. A képregény elébünk tesz egy vonalas rajzot, és a hős szájából kijövő légbuborékba annyit írnak: JAJ! [...] Az utca népének nyújt könnyített feladatot a képregény, megkíméli és egyben elzárja őket az erőfeszítéstől."

Tutira a Marvelre és hasonlókra gondolt... de ezzel nem menteni akarom. Szerencsétlen hülye. Amúgy tényleg nem a reneszánsz alapozta, hanem több évszázados hagyomány, művészet és manír? Séligdusé

beküldve: 2010-03-10 13:45:56
(#33734) Válasz miyu (#33731) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Úristen. Mekkora egy f*..
A képregény maga egy külön művészet szerintem, és a képet a szöveggel összegyúrni az egyik legforradalmibb ötlet volt. A cikkíró egyszerűen a tipikus példa arra, amikor egy hülye próbál műveltnek látszani.
Borzasztó. Hol tlaáltad ezt az édest,Miyu?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-03-10 13:44:20
(#33733) Válasz The Exiled (#33648) üzenetére
ghanima
ghanima
[ Megszállott ]
meik tagra gondolsz? aki megvert vásárhelyen? az a srác szegedi.

kicsit késve..de végre én is visszairok..
szövet -vizsgám joul megkopactott ( )
de igen rá gondoltam.. ismerek egz vásárhelyit aki nagyon jul érti a dolgát, ugytom volt valami országoson is ott is joul teljesitett, de nemtom pontosan már mien harcmüvészetben ügyeskedett..már rég is beszéltem vele..főlleg miota átállt a metrosexuálisok büszke oldalára ( )
én is jártam pár évig..tekwándóó..aztán a tanár ferde hajlamokat kezdett kimutatni s anyám elment hozza s joul felboritota az asztalát.. s igy nekem is elment a kedvem a tölle..

“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-03-10 13:22:07
(#33732) Válasz miyu (#33731) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Ahogy a sensei mondaná: "kérjük, térdeljen a piros körbe!".

Különben meg a meron egy föniciai űrmérték volt. Naná, hogy a deka-meron ennek a tizede! A Raffaellót meg mindenki tudja hogy nem teknős, hanem édesség, te buta D

Énkérekelnézést, ma már rajzoltam kismacska keresztmetszetű ragasztott fagerendátz is, szóval örüljetek, hogy megúsztátok ennyivel

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-03-10 13:22:20
Oldalak: ... 695 696 697 698 699 700 701 702 703 ... <<>>