Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-10 18:40:46
(#33746) Én asszem Villámtolvajozni viszem a családot, ha benne vannak
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor ezek szerint jó az Alice?
Eddig több negatív kritikát hallottam róla, mint pozitívat.
Elvileg mi pénteken nézzük meg.
Eddig több negatív kritikát hallottam róla, mint pozitívat.
Elvileg mi pénteken nézzük meg.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Ez az Alice mekkora egy ultraparafles! Tottáálkééész. A vigyori kandúr volt a legdurvább .
Amikor mi néztük, ott kisgyerekek is voltak. Nekik eléggé félelmetes lehetett. A szörnyek talán nem annyira -legalábbis ha az én kisgyerekkori filmjeimből pl Cápa és Jurassic park indulok ki-, de a levágott fejek elég parák voltak. A kisebbik húgomnak a Szívkirálynő is ijesztő volt.
De a legjobb akkor is a Márciusi Nyúl.
"Csészeee!" illetve "Viszünk valami nagyon fontosat is: KANÁL!"
Gilje: Sehogy.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-03-10 18:17:45
beküldve: 2010-03-10 18:14:26
(#33743) Micsoda humán tragikum Tanuláshoz vajon hogy megy a Vavyan Hangoskönyv mindjárt meglátjuk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Vagy csak engem kapott el a kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?
kényszer, hogy tarkón vágjam egy szénlapáttal?
tarkón vágjam egy szénlapáttal?
egy szénlapáttal?
szénlapáttal?
Szerintem, és barátom, a google szerint jobb a SZENESlapát
Szóval? ^^
Miyu is mai waifu
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-03-10 17:51:29
(#33741) Erről a kéregény témáról jut eszembe - ha kicsit késve is - Nick Simmons (Kiss Genne Simmons csimotája) csodálatos képregénye. Van már pár hetes a hír és nem is kapcsolódik a témához. De szerintem aranyos, bár ezzel nem mutat tiszteletet senkinek.
A cikket illetően, ha elsősorban a sztori miatt vásárolnék különféle könyveket, akkor persze, hogy nem mangát vennék. Engem sokkal inkább a grafika és az olyan egyedi, máshol fel nem lelhető témák érdekelnek, amit csak a Japánok mernek leírni. Meg persze nem is hoz lázba a 22156# új Marvel szuperhős, vagy a legújabb vámpíros besztszeller.
.
A cikket illetően, ha elsősorban a sztori miatt vásárolnék különféle könyveket, akkor persze, hogy nem mangát vennék. Engem sokkal inkább a grafika és az olyan egyedi, máshol fel nem lelhető témák érdekelnek, amit csak a Japánok mernek leírni. Meg persze nem is hoz lázba a 22156# új Marvel szuperhős, vagy a legújabb vámpíros besztszeller.
.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-10 17:52:56
beküldve: 2010-03-10 17:46:22
(#33740) Hali!
Végre van egy kis szabadidőm, így feltudtam jönni. Egyébként most vettem észre, hogy újra Scooter-függő lettem.
Végre van egy kis szabadidőm, így feltudtam jönni. Egyébként most vettem észre, hogy újra Scooter-függő lettem.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-03-10 17:26:23
(#33739) Ez az Alice mekkora egy ultraparafles! Tottáálkééész. A vigyori kandúr volt a legdurvább O.o De ami még durvább: Ábel fullúgynézki mint a macska!!!
Hogy a hétszentséges jóéletbe hagytam el a cipőmet...?
Szerk: sehogy. Megtaláltam. El sem vesztettem. Köszönöm a figyelmet.
Hogy a hétszentséges jóéletbe hagytam el a cipőmet...?
Szerk: sehogy. Megtaláltam. El sem vesztettem. Köszönöm a figyelmet.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-10 17:29:26
Este fog Egyébként köszi, majd meglátjuk hétvégén a családi kupaktanácson, hogy maradok-e Pesten
beküldve: 2010-03-10 15:52:36
(#33737) Még a leggagyibb szuperhősös képregényben is legalább a rajzok jók. Amiben az sem jó, hát...
Gilje: Nem esik. És részvét a szar pénzügyekért.
Gilje: Nem esik. És részvét a szar pénzügyekért.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Lefejezni az ilyen barmot, azonnal !Az kéne !
mer olyan sok dolog alapul mostanában a reneszánszon !utálom azokat aki , csak egy egészen picit tudnak valamiről , és a alaposság nélkül , csak mert neki nem szimpi ,degeneráltnak álltja be képregény olvasókat.
És szerintem a Marvel sem tesz motiválatlanná egy regény iránt .x)ha meg már az erőfeszítéseknél tartunk , mért kell az olvasásnak erő feszítésnek lennie ? Úgy feltudnak húzni ezek a dolgok .
mer olyan sok dolog alapul mostanában a reneszánszon !utálom azokat aki , csak egy egészen picit tudnak valamiről , és a alaposság nélkül , csak mert neki nem szimpi ,degeneráltnak álltja be képregény olvasókat.
És szerintem a Marvel sem tesz motiválatlanná egy regény iránt .x)ha meg már az erőfeszítéseknél tartunk , mért kell az olvasásnak erő feszítésnek lennie ? Úgy feltudnak húzni ezek a dolgok .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
"A képregény lebutított műfaj a nem olvasók számára. Azok számára, akik nem tudnak végigböngészni egy kisregényt, és képzőművészeti ismereteiket sem a reneszánsz alapozta. A képregény elébünk tesz egy vonalas rajzot, és a hős szájából kijövő légbuborékba annyit írnak: JAJ! [...] Az utca népének nyújt könnyített feladatot a képregény, megkíméli és egyben elzárja őket az erőfeszítéstől."
Tutira a Marvelre és hasonlókra gondolt... de ezzel nem menteni akarom. Szerencsétlen hülye. Amúgy tényleg nem a reneszánsz alapozta, hanem több évszázados hagyomány, művészet és manír? Séligdusé
Úristen. Mekkora egy f*..
A képregény maga egy külön művészet szerintem, és a képet a szöveggel összegyúrni az egyik legforradalmibb ötlet volt. A cikkíró egyszerűen a tipikus példa arra, amikor egy hülye próbál műveltnek látszani.
Borzasztó. Hol tlaáltad ezt az édest,Miyu?
A képregény maga egy külön művészet szerintem, és a képet a szöveggel összegyúrni az egyik legforradalmibb ötlet volt. A cikkíró egyszerűen a tipikus példa arra, amikor egy hülye próbál műveltnek látszani.
Borzasztó. Hol tlaáltad ezt az édest,Miyu?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
meik tagra gondolsz? aki megvert vásárhelyen? az a srác szegedi.
kicsit késve..de végre én is visszairok..
szövet -vizsgám joul megkopactott ( )
de igen rá gondoltam.. ismerek egz vásárhelyit aki nagyon jul érti a dolgát, ugytom volt valami országoson is ott is joul teljesitett, de nemtom pontosan már mien harcmüvészetben ügyeskedett..már rég is beszéltem vele..főlleg miota átállt a metrosexuálisok büszke oldalára ( )
én is jártam pár évig..tekwándóó..aztán a tanár ferde hajlamokat kezdett kimutatni s anyám elment hozza s joul felboritota az asztalát.. s igy nekem is elment a kedvem a tölle..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Ahogy a sensei mondaná: "kérjük, térdeljen a piros körbe!".
Különben meg a meron egy föniciai űrmérték volt. Naná, hogy a deka-meron ennek a tizede! A Raffaellót meg mindenki tudja hogy nem teknős, hanem édesség, te buta D
Különben meg a meron egy föniciai űrmérték volt. Naná, hogy a deka-meron ennek a tizede! A Raffaellót meg mindenki tudja hogy nem teknős, hanem édesség, te buta D
Énkérekelnézést, ma már rajzoltam kismacska keresztmetszetű ragasztott fagerendátz is, szóval örüljetek, hogy megúsztátok ennyivel
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-03-10 13:22:20