Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tudom, de akkor is, még ha csak kicsit is, de le fogom őket cseszni azért, mert hibásat szállítottak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-03-12 22:03:42
(#33820) ha már téma, én áprilisi gyerek vagyok. Asszem 21-én született Erzsébet királynő is.
Egyébként ez a videokártya már téma volt egyszer nem?
Egyébként ez a videokártya már téma volt egyszer nem?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-12 22:05:42
Ha gyári hibás a kártya, akkor nekik ehhez sok közük nincs, azt ugye tudod?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
videókártya
Ja igen, már emlékszem. Anno nekem is jó sokáig sz@rakodtak a berakásával, de nem volt semmi gond utána vele.
sajnos nem, mivel nem volt időm elmenni... viszont anya megszerezte annak a számát, aki berakta Legalább telefonon megfenyíthetem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
De ugye nem bántottad az eladót úgy, ahogy tervezgetted?
Ja és boldog szülinapot mindenkinek, akinek mostanában van/lesz.
Ja és boldog szülinapot mindenkinek, akinek mostanában van/lesz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
videókártya
A pénznek megvan az előnye. Az én esetemben ezt könnyedén belefektethetem mangákba. 10 darabba. A szülők is boldogak, mert garantáltan olyan ajándékot kapok, amit szeretnék.
Megkérdezhetem, hogy mi volt az a dolog, ami ilyen sokára és ráadásul hibásan érkezett?
Megkérdezhetem, hogy mi volt az a dolog, ami ilyen sokára és ráadásul hibásan érkezett?
Szerk: Yaven 2010-03-12 21:54:22
Mivel csak 1-2 hete jött meg a karácsonyi ajándékom, az is gyári hibásan, amit még most fogok kicseréltetni, ezért nem igen volt időm gondolkodni, mit kérjek, de szvsz kapni fogok 1 8gb-s memóriakártyát, meg egy halom pénzt, mivel senki snem tudja, hogy mit vegyen nekem...
Nekem vasárnap lesz a szülinapom és valószínűleg akkor fognak megköszönteni. (Bár néhány csoporttársam már ma is mondta.) Az a jó a március közepi születésben, hogy a 15-ei ünnepséget felfoghatjuk szülinapi rendezvényként.
Am. ha nincs vmi zsúr, akkor nem is kapod meg az ajándékokat a szüleidtől sem? Nekem a szülinapomon mindig az ünnepi ebéd után adják oda és annyi. Semmi zsúr, vagy összejövetel....lehet, hogy túl öreg vagyok ezekhez...XD
Az Eladnék/Vennék topicba írtam neked, hogy megvenném a Lidércföldét.
Am. ha nincs vmi zsúr, akkor nem is kapod meg az ajándékokat a szüleidtől sem? Nekem a szülinapomon mindig az ünnepi ebéd után adják oda és annyi. Semmi zsúr, vagy összejövetel....lehet, hogy túl öreg vagyok ezekhez...XD
Az Eladnék/Vennék topicba írtam neked, hogy megvenném a Lidércföldét.
Mondtam, hogy suttyó vagyok. (De legalább vállalom x))
Simán sört meg nem vagyok hajlandó meginni, mióta... Szóval nem. C'est la vie, chééri ~
Simán sört meg nem vagyok hajlandó meginni, mióta... Szóval nem. C'est la vie, chééri ~
citromos sör
A sör, az sör.
A limonádé pedig limonádé.
Keverni bűn a jó ízlés ellen.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-03-12 21:45:18
Ugyan, semmi baj, Anyuci. Nem haragszom. :)
Én eddig még semmit nem kaptam, mert nem terveztem zsúrt, de hétfőn lesz egy kisebb összejövetel.
Vagyis, eddig egy rakat csokit kaptam a közeli ismerősöktől.
Én eddig még semmit nem kaptam, mert nem terveztem zsúrt, de hétfőn lesz egy kisebb összejövetel.
Vagyis, eddig egy rakat csokit kaptam a közeli ismerősöktől.
Télleg, elvileg nekem van egy üveg krémlikőröm...
:O Most úúúúúúúgy megharapnálak *csattogtatja a fogát* Áh, jut eszembe, nekem meg citromos söröm xĐ *suttyó*
ÁÁÁ, sajnálom, hogy elfelejtkeztem a szülinapodról
Basszus, pont a fogadott lányomat felejtem el megköszönteni. Utólagosan is Boldog Szülinapot!!
Szabad érdeklődni, hogy mi jót kaptatok?
Basszus, pont a fogadott lányomat felejtem el megköszönteni. Utólagosan is Boldog Szülinapot!!
Szabad érdeklődni, hogy mi jót kaptatok?