Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ikszdé... hát erre nem tudok mit mondani.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
*szánalomból nem mond semmit*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! !
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Baba-time
csak erős idegzetűeknek!!!
csak erős idegzetűeknek!!!
tényleg
nem viccelek
hárdkór tartalom!!!
28+!!!
nem tudok mi mást írni
de bízz bennem
igen, ez én vagyok
igen, ez én vagyok
-
Szerk: ∂z 2010-03-22 20:16:21
beküldve: 2010-03-22 18:17:36
(#34250) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-22 17:51:35
(#34249) Jetkutymutbakka
Gilje: Ábel törikönyvén valami elképesztő tenyészet van különféle penészből. Szerencsétlen beleejtette az akváriumába, s most olyan fél év után Adolf Hitler körül egy csodálatos szőrös szivárvány található. A Versailles-i béke is lila színben pompázik. A Sztálini diktatúráról szóló rész meg narancs-kékeszöldben. Teleki Pál piros térképe inkább szürkés most. Amint eleget kapott Ábel mentális sugárzásából ahhoz, hogy megpróbáljon elmenekülni, megfogjuk és lecsapoljuk a nedveit. A kész mérget szívesen kölcsönadom.
Gilje: Ábel törikönyvén valami elképesztő tenyészet van különféle penészből. Szerencsétlen beleejtette az akváriumába, s most olyan fél év után Adolf Hitler körül egy csodálatos szőrös szivárvány található. A Versailles-i béke is lila színben pompázik. A Sztálini diktatúráról szóló rész meg narancs-kékeszöldben. Teleki Pál piros térképe inkább szürkés most. Amint eleget kapott Ábel mentális sugárzásából ahhoz, hogy megpróbáljon elmenekülni, megfogjuk és lecsapoljuk a nedveit. A kész mérget szívesen kölcsönadom.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
aztán nehogy túl szoros legyen
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
jah, guglit én is végigzongoráztam, a baka-update-tal kezdve. ha más nem, beizzítom a kapcsolataimat de azért köszi
Dz.:te Benvolio
Dz.:te Benvolio
Szerk: Gilje-sama 2010-03-22 16:21:09
kutyus.
vau
rakj pórázt a nyakamba és sétáltass meg, addig is csóválom a farkam
-
Kis gugli után ennyit látok.
Tokijópop azt mondja 4 könyvecske után szakított az alkotással, egy árva fejezet elérhető már 3 éve, LOLwut, meg minden. Vagy ha ez már eddig is megvolt, passz. Amazon.jp.. Esélytelennek tűnik.
Ennél csak az volt rosszabb, amikor rájöttem, hogy már nem elérhetők az Apocalypse Meow (Cat Shit One) fordításai.
Tokijópop azt mondja 4 könyvecske után szakított az alkotással, egy árva fejezet elérhető már 3 éve, LOLwut, meg minden. Vagy ha ez már eddig is megvolt, passz. Amazon.jp.. Esélytelennek tűnik.
Ennél csak az volt rosszabb, amikor rájöttem, hogy már nem elérhetők az Apocalypse Meow (Cat Shit One) fordításai.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
most
//update: látod megy ez. kutyus.
//update: látod megy ez. kutyus.
Szerk: Hanon 2010-03-22 16:13:34
Cseréld vissza. Nem nagy ügy.