Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-23 17:20:27
(#34315) Gilje és a lakáskatasztrófa: Sav, tűz, szentelvíz, újrafestés, hozzávetőleg ebben a sorrendben.
Gilje és az állatok: Hollók és varjak powa
Hanon sétáltatja Dzt: ->
Gilje és a(z egyik) kedvenc Madách-idézetem: Eheheh...
Hanon és a fanfic: Akkor te sem unatkoztál.
Gilje és Ludwig: Örülök az életkedvnek, meg minden ilyesmi, de hadd kérdezzem meg: elromlott az msn?
Sasuke: Talán mert elfogyott?
Én: A héten 80-90%-os valószínűséggel idegösszeomlást fogok kapni, és ez nagyon-nagyon nem jó.
Frigid meg ne legyél, mert az nem jó.
Gilje és az állatok: Hollók és varjak powa
Arany János és Poe mester pedig még powább
Hanon sétáltatja Dzt: ->
Gilje és a(z egyik) kedvenc Madách-idézetem: Eheheh...
Hanon és a fanfic: Akkor te sem unatkoztál.
Gilje és Ludwig: Örülök az életkedvnek, meg minden ilyesmi, de hadd kérdezzem meg: elromlott az msn?
Sasuke: Talán mert elfogyott?
Yaven szavait pedig fontold meg, kérlek, mert ő hozzám képest jámbor és szelíd, továbbá ő még nem írt bannolást kérő, később meghallgatásra találó e-mailt.
Én: A héten 80-90%-os valószínűséggel idegösszeomlást fogok kapni, és ez nagyon-nagyon nem jó.
Ja, ezzel összefüggésben vagy a Dunába ugrom és lent maradok, vagy felaprít a család egy csorba, rozsdás kanállal.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-23 17:21:51
beküldve: 2010-03-23 17:08:38
(#34314) A Ruróni Kensin-nek miért nincs a webbolt-ban az első kötete?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Megy ez, kutya. De mégis mire volt ez jó?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ez sztem sokkal kifejezőbb
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-23 09:45:38
(#34310) ...wha?
Dz meguntam a képem. Rakd be magad. Vagy a babát. Vagy magad a babába. Vagy fordítva.
Dz meguntam a képem. Rakd be magad. Vagy a babát. Vagy magad a babába. Vagy fordítva.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
én is lépekXD
byebye!
byebye!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez meg jó XD
De mennem kell, bátyámnak kell a gép.
Ezzel kívánok jóccakát!
I love you! Byebye!
De mennem kell, bátyámnak kell a gép.
Ezzel kívánok jóccakát!
I love you! Byebye!
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
ajj de rosszXD
Lávláv <3
igazán?
Ez butaság! Buta vagy!
én is téged kedves
A páncél viselése előtt edzened kell magad és a kozmódat!!!!
és fúzió