Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szép és jó eddig, de hol van a listáról a Pearl Jam? És az Alice in Chains? Eddig még nincsenek augusztusra betáblázva, szóval jó lenne őket kis hazánka csábítani.
Szerk: Yaven 2010-03-25 13:55:44
beküldve: 2010-03-25 13:02:37
(#34374) Paradise Lost!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-25 12:57:36
(#34373) Nem tudom ki olvasta a Szigetes fellépőkkel kapcsolatos híreket. Valami hihetetlen. Komolyan, szinte mindegyik olyan együttes, amelyeket napi rendszerességgel hallgatok. Főelg a Children of Bodom meg a Papa Roach ami top fav'd.
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
méééért? ma kaptunk engedélyt rá h szétszedjük a fórumot! személyesen Dz-tőlXD
énmeg mondtam szépen, hogy nem
ki vagy te hozzám képest?
-
erről egy örökbecsű szólás jutott esuembe:
"Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!"
ez pedig rólad Hanon: "Ha csókol az anyósod, hunyd le a szemed és gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett!"
egyébként nem tervezzük
"Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!"
ez pedig rólad Hanon: "Ha csókol az anyósod, hunyd le a szemed és gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett!"
egyébként nem tervezzük
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:43:47
énmeg mondtam szépen, hogy nem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mert a bátyám már egy órája itt várja h végre nyomathassa az FFXI-et...és ő nem kocka...nem ám...
...csak mindenki a családban
...csak mindenki a családban
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-03-24 22:33:17
Saga: Shiryu? én azthittem h brotherly love és SagaxKanon ..benne is van a nevében h ez CANON...na jó inkább megyek XD
jutub rulzXD Maryke: én tojással. nem zavarXD byebye
mindenki tudja, hogy Saga: Shiryu
Lehetőleg akkor ShuraxDeathmaskxAphrodite(xSaga) gruppent <3
mindenki tudja, hogy Saga: Shiryu
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:28:38
beküldve: 2010-03-24 22:17:13
(#34365) Na további jó szórakozást mennem kell hajatmosni(leettem pudingal...-.-")
meh....
Szerk: Maryke 2010-03-24 22:17:21
beküldve: 2010-03-24 22:13:00
(#34363) Amúgy pont ettől lesz híres.Mi itt belinkeljük a számait és még ha szidjuk is akkor is beszélünk róla=> terjed a neve...
meh....
beküldve: 2010-03-24 22:05:58
(#34362) viszont amíg ilyen klippeket csinál addig népszerű marad. az élet fintorog
egyébként ti kiszúrtátok, hogy az nem az ő teste? csak ügyesen rá van montírzva a fejxD nem mondom, mestermunka
egyébként ti kiszúrtátok, hogy az nem az ő teste? csak ügyesen rá van montírzva a fejxD nem mondom, mestermunka
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:06:54
Gaga a bad romance mondjuk 1-2 résznél egész jól nézett ki, de az valszeg gépi utánkezelés volt, itt meg mind2 olyan... olyan... olyan fura ronda :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"