Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szép és jó eddig, de hol van a listáról a Pearl Jam?
És az Alice in Chains? Eddig még nincsenek augusztusra betáblázva, szóval jó lenne őket kis hazánka csábítani.
És az Alice in Chains? Eddig még nincsenek augusztusra betáblázva, szóval jó lenne őket kis hazánka csábítani.
Szerk: Yaven 2010-03-25 13:55:44
beküldve: 2010-03-25 13:02:37
(#34374) Paradise Lost!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-25 12:57:36
(#34373) Nem tudom ki olvasta a Szigetes fellépőkkel kapcsolatos híreket. Valami hihetetlen. Komolyan, szinte mindegyik olyan együttes, amelyeket napi rendszerességgel hallgatok. Főelg a Children of Bodom meg a Papa Roach ami top fav'd.
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
méééért? ma kaptunk engedélyt rá h szétszedjük a fórumot! személyesen Dz-tőlXD
énmeg mondtam szépen, hogy nem
ki vagy te hozzám képest?
-
erről egy örökbecsű szólás jutott esuembe:
"Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!"
ez pedig rólad Hanon: "Ha csókol az anyósod, hunyd le a szemed és gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett!"
egyébként nem tervezzük
"Nyelvében él a nemzet, de a nyelvével még senki sem nemzett!"
ez pedig rólad Hanon: "Ha csókol az anyósod, hunyd le a szemed és gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett!"
egyébként nem tervezzük
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:43:47
énmeg mondtam szépen, hogy nem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mert a bátyám már egy órája itt várja h végre nyomathassa az FFXI-et...és ő nem kocka...nem ám...
...csak mindenki a családban
...csak mindenki a családban
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-03-24 22:33:17
Saga: Shiryu? én azthittem h brotherly love és SagaxKanon ..benne is van a nevében h ez CANON...na jó inkább megyek XD
jutub rulzXD Maryke: én tojással. nem zavarXD byebye
mindenki tudja, hogy Saga: Shiryu
Lehetőleg akkor ShuraxDeathmaskxAphrodite(xSaga) gruppent <3
mindenki tudja, hogy Saga: Shiryu
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:28:38
beküldve: 2010-03-24 22:17:13
(#34365) Na további jó szórakozást mennem kell hajatmosni(leettem pudingal...-.-")
meh....
Szerk: Maryke 2010-03-24 22:17:21
beküldve: 2010-03-24 22:13:00
(#34363) Amúgy pont ettől lesz híres.Mi itt belinkeljük a számait és még ha szidjuk is akkor is beszélünk róla=> terjed a neve...
meh....
beküldve: 2010-03-24 22:05:58
(#34362) viszont amíg ilyen klippeket csinál addig népszerű marad. az élet fintorog
egyébként ti kiszúrtátok, hogy az nem az ő teste? csak ügyesen rá van montírzva a fejxD nem mondom, mestermunka
egyébként ti kiszúrtátok, hogy az nem az ő teste? csak ügyesen rá van montírzva a fejxD nem mondom, mestermunka
Szerk: Gilje-sama 2010-03-24 22:06:54
Gaga a bad romance mondjuk 1-2 résznél egész jól nézett ki, de az valszeg gépi utánkezelés volt, itt meg mind2 olyan... olyan... olyan fura ronda :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"