Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-03-27 21:03:15
(#34422) elöször is avval kezdeném , hogy szép jou estét mindenkinek!!!
végre én is beléphetem..már egy ideje eltüntem..
nem volt netem több mint egy hétig
festünk és vizsgáim vannak..de mindezzel szemben büszkén kijelentem dijazták pár képemet..végre valami jou is történt
Souichiro: megint az ijesztő képed van kitéve
Háte: micsa kép..
kiváncsi vaok mi mindenröl maradtam le
ezt most kaptam..ugyi milyen édespofa kép
amugy meg most olvasom h április egytöl megszünik a videoplayer..jön hogy sírjak
végre én is beléphetem..már egy ideje eltüntem..
nem volt netem több mint egy hétig
festünk és vizsgáim vannak..de mindezzel szemben büszkén kijelentem dijazták pár képemet..végre valami jou is történt
Souichiro: megint az ijesztő képed van kitéve
Háte: micsa kép..
kiváncsi vaok mi mindenröl maradtam le
ezt most kaptam..ugyi milyen édespofa kép
amugy meg most olvasom h április egytöl megszünik a videoplayer..jön hogy sírjak
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-03-27 21:11:30
Ha megjelenik egyáltalán... Nem hiszem, hogy ilyen szemetet bárki kiadna, jelenleg meg nincs kiadó mögöttük, ha minden igaz.
Bízzunk a csodákban azért, a minőségi szemétre szükség van.
Bízzunk a csodákban azért, a minőségi szemétre szükség van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mondjuk ha ismerősöm nem szól róla, valószínűleg soha nem tudom meg, hogy készül...
Nekem is haverom ajánlotta,kegyetlen jó játék lesz,nézzek utána jútúbon...
Adok neki a megjelenése után kb. fél évet,és rögtön itt fogják oltani ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A Shera Jutt az első pakisztáni játék lesz, igen. Én már tűkön ülve várom. Évek óta az első cím, ami érdekel. Mondjuk ha ismerősöm nem szól róla, valószínűleg soha nem tudom meg, hogy készül...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-27 18:51:28
(#34418) Tök frankó volt az elmúlt 2 nap,összefutottam 2 csaj ismerősömmel,egyiket fél éve nem láttam,másikat úgy lájtos másfél éve ^^" Sőt,az arcmemóriám is kicsit mintha romlott volna,nem én ismerem fel őket,hanem engem ismernek fel hamarabb...jóvagyok,tudom.
Más: a pakisztáni? parasztok betörnek a játékpiacra vagy mi a szösz.A Shera Jutt nevű mesterművel akarnak tarolni ^^
Sok sikert hozzá.
Más: a pakisztáni? parasztok betörnek a játékpiacra vagy mi a szösz.A Shera Jutt nevű mesterművel akarnak tarolni ^^
Sok sikert hozzá.
Haha...érik az aláírásod.
Poént félretéve; eddigi tapasztalataink szerint ha nem szóltunk a "rendetlenkedőnek", hogy rossz az amit csinál, akkor csak folytatta és lassan tényleg trollá vált.
Nálunk 2 fajta troll létezik. 1. akit te is annak neveznél. (A moderátor egy-két napon belül általában végezni szokott ezekkel, úgyhogy felesleges akárcsak nevén nevezni is őket.) 2. a kezdő fórumos, aki nem akar rosszat (jobb esetben), csak nem tudja a szabályokat és idegesítő. Ezek nevelhető egyedek (ahogy Fiszi is mondta; van a "szelidítésükben" gyakorlatom ), de mi főleg rájuk szoktunk úgy hivatkozni, hogy trollok.
Lehet, hogy szerinted ez nem helyes szóhasználat, de tekintve, hogy te vagy itt az új tag és mi a régiek; neked kell ehhez alkalmazkodnod. A kioktató stílusoddal nem érsz el semmit, csak hogy "soha nem lesz fanclubod".
Miyu: teljesen egyetértek: az a 10-15 fok a legideálisabb. Ezért jó reggel, meg este sétálni.
Poént félretéve; eddigi tapasztalataink szerint ha nem szóltunk a "rendetlenkedőnek", hogy rossz az amit csinál, akkor csak folytatta és lassan tényleg trollá vált.
Nálunk 2 fajta troll létezik. 1. akit te is annak neveznél. (A moderátor egy-két napon belül általában végezni szokott ezekkel, úgyhogy felesleges akárcsak nevén nevezni is őket.) 2. a kezdő fórumos, aki nem akar rosszat (jobb esetben), csak nem tudja a szabályokat és idegesítő. Ezek nevelhető egyedek (ahogy Fiszi is mondta; van a "szelidítésükben" gyakorlatom ), de mi főleg rájuk szoktunk úgy hivatkozni, hogy trollok.
Lehet, hogy szerinted ez nem helyes szóhasználat, de tekintve, hogy te vagy itt az új tag és mi a régiek; neked kell ehhez alkalmazkodnod. A kioktató stílusoddal nem érsz el semmit, csak hogy "soha nem lesz fanclubod".
Miyu: teljesen egyetértek: az a 10-15 fok a legideálisabb. Ezért jó reggel, meg este sétálni.
Szerk: Yaven 2010-03-27 08:51:35
De ha troll lenne akkor minek írja ki a polgári nevét aláírásnak ha meg továbbra is mondjátok neki akkor azzal biztatjátok és tényleg az lesz.
Ezzel csak annyit mondanék, hogy nem kell minden kezdő animu/mango rajongót úgy kezelni mintha a megsértődött személy egy begyöpösödött otaku lenne akire már 20 éve ráférne egy seggbe-kuki
Ezzel csak annyit mondanék, hogy nem kell minden kezdő animu/mango rajongót úgy kezelni mintha a megsértődött személy egy begyöpösödött otaku lenne akire már 20 éve ráférne egy seggbe-kuki
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
teteti magát...
Te olyan optimista vagy : DD
Ellopták a tavaszt D: Eltűnt. Nem szerencsés ez az állapot, hogy vagy dögmeleg van, vagy belénk fagy a... az. Hiányzik ez pulcsisdzsekis időjárás, szinte bánom, hogy megvettem ezt a hülye (mű)bőrkabátot, nyeh xC
Szerk: miyu 2010-03-27 00:08:05
beküldve: 2010-03-26 20:55:38
(#34413) Márk: Az is a trollkodás egy kifinomultabb alága, ha az adott troll totál n00bnak, hülyének és szerencsétlennek teteti magát, hogy ezzel bosszantsa a kedves fórumozókat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-03-26 20:55:46
Jé, te meg egyáltalán nem tudod mijazza troll mert előző hozzászólásodban trollkodással vádoltad sausage-kunt úgyhogy "MIELŐTT BÁRKI OKOSKODNA VAGY MONDOGATNÁ, HOGY TUDOM MI AZ A TROLL NÉZD MEG JOBBAN MIT MONDTÁL ELŐBB AZTÁN KOMMENTÁLJ" ezt már nem hagyhattam ki ^^
Meg most komolyan megnéztétek ti a profilját?
Egy 97-es, Naruto, Death Note, ps2 fag trollkodással jönne?
Elvagytok kényeztetve :P
Nem éltetek át IGAZI trollkodásokat amik animax, usteam fórumon mentek anno, azok voltak epicek.
A mai "troll"-ok már csak netes hülye gyerekek : (
Elvesztették valódi értéküket a mai világban mint a vámpírok meg hasonlók...
Meg most komolyan megnéztétek ti a profilját?
Egy 97-es, Naruto, Death Note, ps2 fag trollkodással jönne?
Elvagytok kényeztetve :P
Nem éltetek át IGAZI trollkodásokat amik animax, usteam fórumon mentek anno, azok voltak epicek.
A mai "troll"-ok már csak netes hülye gyerekek : (
Elvesztették valódi értéküket a mai világban mint a vámpírok meg hasonlók...
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
De jó ezeknek a Szaszukéknak.Nem elég,hogy a Narutoban is elég népszerű a rajzolt változat,de már a lájv eksön Szaszuke is fanklubbal büszkélkedhet hamarosan.Am a fanklubos ötletet támogatom.
De én szeretlek, Szászkekun. Meg Szenttehén is írta korábban, hogy szeret. Szerintem szűkös határidőn belül fanklubod is lesz.
A szívem mélyéről meríted a szavakat, Bélám? Mert szóról-szóra igaz, amit írtál. Egy fanklub, igen, ha többen leszünk, szükségünk lesz majd rá, semmi kétség. De én szívesebben nevezném szentélynek, ha valaha bekövetkezik ez a nap."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ennek pont a floodhoz van nulla köze. Nem hiszem, hogy Szászkekun túl sok információval, hatalmas szövegekkel próbál minket elárasztani (ha mégis, akkor nagyon sz_rul csinálja), hogy nekünk rossz legyen. Igazából ő kér folyamatosan információt, mert úgy látszik, hogy komoly hiánya van belőle, de nem postol hússzor értelmetlenül, egy-két postban elmondja a mondandóját, aztán megy a dolgára.
Vagy ha két három duplapost már flood, akkor elnézést.
Egyszerűen gondolom ez az első igazi élménye fórumon... Szerencsétlenkedik egy sort, aztán majd belejön. Pár év múlva majd az első barátnőjénél is ez fog menni. Ő is biztos elnézi majd neki, ha nem tudja azonnal, hogy hova kell dugni... Milyen csúnya-csúnya példa.
De én szeretlek, Szászkekun. Meg Szenttehén is írta korábban, hogy szeret. Szerintem szűkös határidőn belül fanklubod is lesz.
Vagy ha két három duplapost már flood, akkor elnézést.
Egyszerűen gondolom ez az első igazi élménye fórumon... Szerencsétlenkedik egy sort, aztán majd belejön. Pár év múlva majd az első barátnőjénél is ez fog menni. Ő is biztos elnézi majd neki, ha nem tudja azonnal, hogy hova kell dugni... Milyen csúnya-csúnya példa.
Jé, nemmondod...?
Nyílván tudom, mi az igazi trollkodás, nem egy trollt ismerek - sőt, vannak külön hobbi-trolljaink is, igaz Dz-cuni és Azzi Kiválasztott-szama? XD
Mi itt a lentebb említett kihágások miatt is trollnak nevezzük az érintetteket. Ennyi.
Nyílván tudom, mi az igazi trollkodás, nem egy trollt ismerek - sőt, vannak külön hobbi-trolljaink is, igaz Dz-cuni és Azzi Kiválasztott-szama? XD
Mi itt a lentebb említett kihágások miatt is trollnak nevezzük az érintetteket. Ennyi.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-03-26 16:26:02