Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
SM-t akarok!!!!
Másra számítottatok, ugye?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-03-28 22:37:59
Nyilván. Mondjuk nem is kell csuklóból Pulling Teeth ahhoz, hogy Günthert dolgozzon fel az ember.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-28 22:33:24
(#34465) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezt most inkább nem firtatnám. Valamilyen szinten igazad van, de mindent figyelembe véve mégsem.
beküldve: 2010-03-28 22:23:54
(#34463)
Szerk: SötétOldal 2010-03-28 22:31:38
beküldve: 2010-03-28 22:20:39
(#34462) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-28 22:20:54
Béla: Tőrt döfsz a szívembe.
És még igazam is van. Nem úgy, mint neked anno, amikor számtalanszor az életemre törtél... De végül is teljesen lényegtelen. i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem is postoltam mostanság yaoit.
Most meg pont miattad lett ez a fő téma; pedig szívesen eldiskuráltam volna Güntherről, vagy alister kedvenc ecchi animéiről.
Most tehetek én arról, hogy az a szerencsétlenül kinéző koreai énekes a saját neméhez vonzódik? Elton John zenéket sem linkelhetek mostantól? (Nem mintha eddig azt tettem volna.)
És tényleg mindig spoiler alá rakjuk, a durvákra meg ki is írjuk, hogy ne nézze meg a címzetten kívül más, mert fájni fog.
Ok, gyakrabban is használhatnánk a yaoi topicot, de álszent dolognak érzem tőled az abbéli kritizálásunkat, hogy minek hirdetjük a perverzióinkat. Nem is régen még az aláírásoddal te hirdettél valamit.
És tényleg mindig spoiler alá rakjuk, a durvákra meg ki is írjuk, hogy ne nézze meg a címzetten kívül más, mert fájni fog.
Ok, gyakrabban is használhatnánk a yaoi topicot, de álszent dolognak érzem tőled az abbéli kritizálásunkat, hogy minek hirdetjük a perverzióinkat. Nem is régen még az aláírásoddal te hirdettél valamit.
Most meg pont miattad lett ez a fő téma; pedig szívesen eldiskuráltam volna Güntherről, vagy alister kedvenc ecchi animéiről.
mert kérték én meg se említettem, megkeresnek vele.
másrészt spoiler alatt van, nem neked címezve, és semmi provokatív nincs benne. férfiklimax?
másrészt spoiler alatt van, nem neked címezve, és semmi provokatív nincs benne. férfiklimax?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
vagy (ha leküzdöm az ellenérzéseim) csápos-erőszakolós lesz. Csak szólok.
hogy lehet bárkinek is ellenérzése ezzel?
Fiszi: olvastam, de én már semmin nem lepődöm meg
yaoisok: mér vagytok büszkék arra h buziszexre fappoltok és ezt mér kell mindenkivel tudatni? olvasd, nézd, gyűjtsd, de ne told mindenki orra alá, pláne ha látod, h gecysok embert zavar
de örüljetek
-
Szerk: ∂z 2010-03-28 21:41:43
ebben egyet kell értenem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az anime sem tűnt rossznak.
Ne bántsad az Ikktószen animét, te lyány, mert baj lösz Na persze...ilyen átlátszó hazugságot ki hisz el?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
és ha megengedik yaoizálunk is Ludwiggal. ugye szeretsz Yaven?
Nagyon.
passzXD de legközelebb Saint Seiyás cikkel jövök (ha jövök)
és ha megengedik yaoizálunk is Ludwiggal. ugye szeretsz Yaven?