Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hanon a háziszörny itt a fórumon, páncélkesztyűt foncsoroz, idegszálakon bendzsózik, savat köp, virágillatút pukizik.
Fffft. Csak vannak emberek akiket kevésbé kedvelek, és vannak, akiket még annyira sem. Vannak akiknek különleges adottságuk van ahhoz, hogy kiborítsanak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
itt senki nem utál Sasuke csak nevelünk, fórumra, életre, meg ahova akarod. mondom ne aggódj, úgyis szólunk, néha meg elszabadulnak a komodói varánuszok avagy csobog a fangörlnyál vagy a Dz-k. Objection!
Fórumszabályzat-olvasás: kapsz egy piros pontot
Fórumszabályzat-olvasás: kapsz egy piros pontot
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-29 17:25:19
beküldve: 2010-03-29 17:15:51
(#34495) Bocs nem figyeltem azt hittem még mindig utáltok a tudatlanságomért csak mert egész hétvégén ilyenekkel szórakoztam meg ilyeneket nézegettem hogy mit hogy kell csinálni szóval ha valamit nem jól csinálok akkor szóljatok létszi.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Dz-nek írta Hanon a háziszörny itt a fórumon, páncélkesztyűt foncsoroz, idegszálakon bendzsózik, savat köp, virágillatút pukizik. Szeressük
Az avatarképünk jobb sarka felett sárgával látszik, hogy kinek az elszólására idéztünk, így látsz némi fényt a káoszon át
Az avatarképünk jobb sarka felett sárgával látszik, hogy kinek az elszólására idéztünk, így látsz némi fényt a káoszon át
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-29 17:00:44
NEEEEE
miért élsz?
miért élsz?
Miért utálsz ennyire ?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-29 16:51:21
beküldve: 2010-03-29 13:38:43
(#34489) Hello! Egész hétvégén a szabályzatot és a topic-okat nézegettem és infót is gyűjtöttem szóval már sokkal többet tudok és jobban megnézem hogy mit hova írok.
ha hiszed, ha nem, ilyenkor erőltetni kell. végy fénymásolópapírt, aztán szenvedj. hirtelen megszáll az outlet, aztán hajrá.
vagy hagyd a francba az egészet, és olvass valami jót
csak az ilyen munkákat nem szabad piacradobni. ebből születnek ugyanis napjaink popsztárai, meg a magyar "hírességek" többsége. neveket nem mondunk, mert ez nem a reklám helye
vagy hagyd a francba az egészet, és olvass valami jót
csak az ilyen munkákat nem szabad piacradobni. ebből születnek ugyanis napjaink popsztárai, meg a magyar "hírességek" többsége. neveket nem mondunk, mert ez nem a reklám helye
Szerk: Gilje-sama 2010-03-29 12:26:40
beküldve: 2010-03-29 09:53:55
(#34487) Szegény Dz. Én meg tegnap minden adón négerekkel találkoztam. Amúgy nincs velük bajom, de nem szeretem, ha egy filmben túl sokan vannak.
Szegény Necro. Ismerem, az milyen. Borzalmas, hogy bármibe belekezdesz, és csak katasztrófális dolgok sülnek ki belőle.
(az ilyen filmek nagy része valamilyen sportról szól, amiért nem igazán vagyok oda.)
Szegény Necro. Ismerem, az milyen. Borzalmas, hogy bármibe belekezdesz, és csak katasztrófális dolgok sülnek ki belőle.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-03-29 00:31:09
(#34486) Nah, megint alkotói válságos időszakomat élem. Egyszerűen nem sikerül semmi jót alkotnom...T_T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hehe...akkor neked már nem is kell szép estét kívánni.
Megyek én is. Jó éjt!
Megyek én is. Jó éjt!
A zenének majd holnap utánanézek
Szerk: Yaven 2010-03-29 00:24:19
Szerinted úgy mégis mire várok itt hajnali fél egykor..?
Yaven: Akkor hallgass Nevermoret. Ott kezdődik a jó hang. Meg Jeff Loomis (a szólógitáros) is szexi. Nagyon szexi.
Jane's Addictionnek meg utánanézek majd a szünetben, bár amilyen előítéletekkel hozzáállok a dologhoz...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-03-29 00:23:22
nézed a discoveryt, egyszer csak átvált discovery night xxx-re.
Savage és Hyneman tukik
Yaven: ja, szar napom van
Savage és Hyneman tukik
Yaven: ja, szar napom van
-
Szerk: ∂z 2010-03-29 00:18:57