Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mindenholgyulladósat gyújts meg kirakatüvegen, de úgy h egy jó nagy karlendítéssel vagy 2 méteren végighúzod rajt. egyrész ószomul nézel ki, másrészt végigkarcolod vele a kirakatot.
óraüvegen is meggyullad. ez tök vicces és megájvernek érzed magad, de amikor másnap reggel az órádra nézel eléggé elkeseredsz, h h lehecc ekkora retardált és viszed políroztatni...
óraüvegen is meggyullad. ez tök vicces és megájvernek érzed magad, de amikor másnap reggel az órádra nézel eléggé elkeseredsz, h h lehecc ekkora retardált és viszed políroztatni...
-
egy szerencsétlen irodalomfüzet
Ördögfattya, ördögfattya!
Akarommondani, trollfattya, trollfattya - ha már a pontosságra törekszünk.
De amúgy minden elismerésem. Szép akció.ByE!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 21:12:56
beküldve: 2010-03-30 21:11:52
(#34554) Ez nekem is tetszik
(De sajnos mennem kell sziasztok)
(De sajnos mennem kell sziasztok)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-30 21:12:07
ez tök jól hangzik! én csak simán beleültem kiskoromban a tűzrakásba
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-03-30 20:48:00
(#34552) A ma délutáni piromán akció folytán meg kellett válnunk egy fél szemöldöktől, 3 centi hajtól, egy jobb kéz teljes szőrszál készletétől. Az ezen kívüli áldozatok: a táskám pántja, Soma cipőorra, IMAX moziszalag, 6 doboz "mindenholgyulladó" gyufa, a teljes kén és magnéziumkészletünk, 75 ml Zippo benzin, egy szerencsétlen irodalomfüzet, fél méter alufólia. Próbáltunk csinálni megint flasgbanget. Sajnos mégsem lehet helyettesíteni a puskaport a "mindenholgyulladó" gyufa foszforjával. Viszont szép nagyot robban, mint tapasztaltuk. Túl nagyot.
Miho: Inkább öngyilkos leszek
Dz: Erről eszembe jutott Krisz... már nem emlékszem miért mondta de rettentő vicces volt ahogy beállt boxállásba és azt mondta hogy "Na mivan? Túl sok fogad van?"
+ persze hogy te vagy a lekjopp
++ Silk Cut megfelel?
Miho: Inkább öngyilkos leszek
Dz: Erről eszembe jutott Krisz... már nem emlékszem miért mondta de rettentő vicces volt ahogy beállt boxállásba és azt mondta hogy "Na mivan? Túl sok fogad van?"
+ persze hogy te vagy a lekjopp
++ Silk Cut megfelel?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-30 20:49:35
nemrég (2-3 éve? )olvastam az Önéletrajzát, az is érdekes volt
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 19:56:30
biztos ellopták a langolierek
Stephen King rulez!
Még egy pont, ahol egyezik az érdeklődésünk XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
megtagadom. értesz a nyelvemen. ez pedig nem kis teljesítmény
jut eszembe: vessetek meg, új kedvenc videóm
jut eszembe: vessetek meg, új kedvenc videóm
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 19:18:55
pici unokám, értesz te vmihez?
A gyorshajtáson,a szabálysértésen,no meg a pénzbehajtáson kívül nagyon semmihez sem,bocsi
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-30 19:11:51
(#34546) Mindfuck. Nagyon. Msot. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
biztos ellopták a langolierek meg a pomogácsok
Odaadom a saját adagom inkább. Úgy jobb lesz mindenkinek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute