Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fent vagy devin?
Am ez az áprilisi tréfás szarság devin kicsit felbaszta az agyam,eltűnt a mai nap miatt a szekszi Inaba-s avatarom,helyette meg ebből a fos Tvájlájtból ez a gyík Jákobsz (a roma) feszít Inaba helyén.
Am ez az áprilisi tréfás szarság devin kicsit felbaszta az agyam,eltűnt a mai nap miatt a szekszi Inaba-s avatarom,helyette meg ebből a fos Tvájlájtból ez a gyík Jákobsz (a roma) feszít Inaba helyén.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Fönt vagy deviantart-on? Milyen néven? :p
Nem töltök fel képeket, mivel nem alkotok - csak a mature content miatt csináltam még úgy 2 éve.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én meg team jacobos lettem. Östenem.
Fönt vagy deviantart-on? Milyen néven? :p
Exiled: én érettségin szereztem nnyelvvizsgát. Az nem kerül pénzbe. Kisebb a veszély...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Parázni ráérsz akkor, amikor mész vizsgázni, addig sok értelme nincs... De komolyan. Ha már most be vagy szarva, akkor mit fogsz csinálni, amikor ott leszel?
Ha úgy gondolod, hogy vagy olyan szinten, hogy átmenj, ráadásul van is időd felkészülni, akkor szerintem nincs mitől paráznod.
Ha úgy gondolod, hogy vagy olyan szinten, hogy átmenj, ráadásul van is időd felkészülni, akkor szerintem nincs mitől paráznod.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
nyugi. eddig 2x voltam nyelvvizsgázni. egyszer rosszul számolták a pontjaimat, és nem nyert, másodszor meg... na azt inkább hagyjuk, az egy külön történet:P
és most csukd be a szemed.képzeld magad egy hajóra. nézz körül. ugye, milyen szép kék a tenger? nyugalom
és most csukd be a szemed.képzeld magad egy hajóra. nézz körül. ugye, milyen szép kék a tenger? nyugalom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 17:51:07
beküldve: 2010-04-01 17:42:37
(#34596) azért parázok, mert nekem ez lesz az első olyan tesztem ami rohadt sokat jelent :S... Később meg azért nem akarok vizsgázni, mert utána japánt szeretnék tanulni gimi alatt. :S
Életemben először parázok ennyire...
Életemben először parázok ennyire...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha nem vagy biztos a tudásodban, és ebből ekkora ügyet csinálsz, akkor minek mész nyelvvizsgázni? Bőven ráérsz még vele szerintem... Vagy van valami, amiért kell?
Én is valamikor idén tavasszal/nyáron készülök lerakni a középszintűt (vagy hogy hívják ezeket), de nem hiszem, hogy akár egy fél percet is fogok rajta problémázni... Ez is csak azért kell, mert akkor nem kell bejárnom jövőre angolra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-01 17:41:17
beküldve: 2010-04-01 17:34:40
(#34594) Én meg team jacobos lettem. Östenem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-01 17:08:25
(#34593) nos, MINDENKI tudom, sokáig nem voltam, egy lusta dög vagyok és szégellem magam, de... de most komolyabn összeomlottam. Az idegtől az izgatottságtól a felelősség súlyától, meg mindetől mindjárt elsírom magam, f@szom se tudja miért... Dönthetek: vagy május 29 nyelvvizsga, és van kb 2 hónapom készülni, vagy aug 14 akkor van több időm, de elveszegetem életem egyik legszebb nayrát. Szal valszeg májusban megyek, de beszartam... egyszerűen félek!!!!!!!!!! Órákon jól teljesítek, meg meg van tanárom elégedve velem, de már alig emlékszek a régi nyelv tanra, a tételekre, tuti parázni fogok, elfogok cseszni 30000 ft-ot, mindennek vége, elegem van az egészből, én nem akarom, meg akarok dögleni, elegem van wá!!!!!!!!!!!! Valami taasztalt, okos piás szerethető személyiség öleljen fel, mert összeomlok.
és csak heti 2 edzésre fogok járni, hogy fel tudjak készülni :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-01 15:15:11
(#34592) Remélem holnapra meg lehet változtatni az aláírást és az avatart..x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
jah. de necrokidé lolXD épp a holdfényteam főnökével msneztem mikor látom LudwigMeszter képét és ráírtam: "OMG te... rajongó vagy?! " XD szegény, ő Edwardot kapott :P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem hiába vagyunk mi a fórumlegendában testvérek.
Most látom csak, hogy más még rosszabbul járt ava terén... Bár az eddigi leggázabbak Gagásak és Jacobosak voltak. Meg Bella feje :S
Szerk: Yaven 2010-04-01 14:40:14
nekem is az vanXD
beküldve: 2010-04-01 14:32:30
(#34588) A dA mekkora poén! XD De nekem tetszik az aláírásom: Vampires don't count as people.
beküldve: 2010-04-01 14:18:26
(#34587) Bolondok Napjáról szólva:
BOLDOG SZÜLINAPOT USOPP!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT USOPP!!!