Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miért ne sikerülne? Nem értem... Ha tudod, hogy menne, mert a tudásod megvan hozzá, akkor miért ne sikerülne? 50% fölött kell teljesíteni, ha jól tudom... Az nem para.
Meg ha olyan középfokút akarsz csak, azt kapsz az emeltszintű érettségi mellé, vagy valami ilyesmi kavarás van, nem...? Ha igen, akkor értelmetlen erőltetni a dolgot...
Meg ha olyan középfokút akarsz csak, azt kapsz az emeltszintű érettségi mellé, vagy valami ilyesmi kavarás van, nem...? Ha igen, akkor értelmetlen erőltetni a dolgot...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-01 22:08:58
egyet kell értenem papnőtársammal
ráadásul az angol populárisabb nyelv, mint a japán. fektess rá hangsúlyt, és próbáld később szinten tartani, mert legfeljebb csak az Antarktiszon vagy Dinotópiában nem értik meg ;)
ráadásul az angol populárisabb nyelv, mint a japán. fektess rá hangsúlyt, és próbáld később szinten tartani, mert legfeljebb csak az Antarktiszon vagy Dinotópiában nem értik meg ;)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 22:06:02
Tudom, csak ez most a jó előre para. az a baj, hogy minden nagy dolog előtt kb 1-2 hónappal parázok, utánam ge tök lazán és szépen megoldom. De mi van ha most nem jön be? :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
azért parázok, mert nekem ez lesz az első olyan tesztem ami rohadt sokat jelent :S...
Életemben először parázok ennyire...
Életemben először parázok ennyire...
De miért is kéne ezt neked már most letenni?
Ha ennyire nem bízol a képességeidben, hogy hónapokkal korábban parázol, akkor nem lenne értelme elhalasztani legalább egy évvel? Amúgyis; egy nyelvvizsgára tanulhatsz akár hónapokon át; ha nincs szókincsed, stílusod és önbizalmad, akkor bukta. Márpedig ezek elsajátítása időt és sok angol szöveg hallgatást igényel.
Az elmondásodból nekem az jön le, hogy szeretnél ettől a nyelvtől mihamarabb megszabadulni, hogy tanulhass japánt. Na de ez nem így működik; a japánok tele vannak angol szavakkal!
E mellett pedig az angol tudásra a későbbiekben is nagy szükséged lesz; nem érdemes elfelejteni a gimi alatt.
Höhö...most látom csak, hogy fáziskésésben vagyok.^^"
Szerk: Yaven 2010-04-01 22:00:59
sok sikert:) én ma ismét legalább 5x meghallgattam a Walking on broken glasst
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-01 21:39:28
(#34626) ...és amikor rádjön, hogy "de hallgatnék most egy kis Phil Collinst", kicsit feszengve kiválasztod az 5 évvel ezelőtti playlisted a zenelejátszódban "miket nem hallgattam akkor", majd pár kattintás után megáll benned az ütő, mivel egyik benne lévő számot sem találja "pedig megvannak ezek - nem ebben a mappában sincsenek... ne, ugye nem a sérült vinyón voltak?!".
Majd 5 perc letargikus monitorbámulás után mégis megtalálod őket valahol eldugva "Kedvencek" név alatt. Az milyen jó érzés, emberek.
Viszont a The Riddler végleg elveszett, arra konkrétan emlékszem "jé, Gigi d'Agostino mappa? Ó ezt a számot szerettem... és miért nem indul el...?"
Nembaj, megoldjuk.
/helyzetjelentés off
Majd 5 perc letargikus monitorbámulás után mégis megtalálod őket valahol eldugva "Kedvencek" név alatt. Az milyen jó érzés, emberek.
Viszont a The Riddler végleg elveszett, arra konkrétan emlékszem "jé, Gigi d'Agostino mappa? Ó ezt a számot szerettem... és miért nem indul el...?"
Nembaj, megoldjuk.
/helyzetjelentés off
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
egen... a probléma az, hogy manapság sok az divatmajom.. egyik osztálytársnőm kijelentette, hogy emo, pedig sosincs rossz kedve, pasija van, nem jár emos cuccokban, de ő egy emo. aztán mikor elkezdtem neki bocolgatni, magának az emo-nak ( emotion)-nek a jelentését, nem hallgatott rá... Egyszerűen lehetetlenek a mai emberek :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Na jó de ha hirtelen rákezdenek, hogy "Utálom a világot, mindenkit utálok, még a szüleimet is utálom, meg Kakasit is utálom"-ra akkor mit teszel?
már nem egy ilyen emberrel volt dolgom, kezelgettm is őket, néhányan megtalálták magukban az embert, néhányan lesóvállottak rólam.
amúgy vicces, hogy az emocionális elvileg csupán érzelemközpontút, érzelmest jelent. hogy elfajult ez a szó is...
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 21:31:30
Morduk: Szerintem semmit, mert az emok nem nagyon mondanak ilyet. Ez divat, ők így öltöznek, van pár, amelyik nagyon true, és néha megkarcolja a karját borotvával, de ennyi. Aki így beszél, azért nem azért beszél így, mert emo.
De van az a nagyon kis töredéke aki mégis így beszél. DEe nem is azért beszélnek így, mert emok, hanem mert így gondolkoznak az életről. És én a trueknak csak ezt a kis töredékét ismerem... Főleg azért vagyok ebben tájékozatlan mert ritkák a truek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Elvileg ez eredeti szinkronos,remélem működőképes is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-01 21:24:14
(#34621) affrancba. nincs rev-en csak szinkronos...van 25 percetek, hogy adjatok egy eredeti feliratos linket, különb en meg leszek rontva
beküldve: 2010-04-01 21:23:05
(#34620) Black Lagoon Omake 1-High School Life.Sírva fakadok,miezmá? xD
Am június-július környékén új Black Lagoon évad várható,szám szerint a 3.
Am június-július környékén új Black Lagoon évad várható,szám szerint a 3.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-01 21:21:35
(#34619) hello hello ..
szep jou estet
szep jou estet
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
De megérte, reméljük. Bár úgyse.
Morduk: Szerintem semmit, mert az emok nem nagyon mondanak ilyet. Ez divat, ők így öltöznek, van pár, amelyik nagyon true, és néha megkarcolja a karját borotvával, de ennyi. Aki így beszél, azért nem azért beszél így, mert emo.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885