Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-02 23:15:27
(#34661) HáTé kimondta, hogy olvasd a spoiler alá dugott titkos üzenetet amit Giljének írtam? 
Szólok apádnak, elkelne egy fenekelés. csak úgy hm=)

Szólok apádnak, elkelne egy fenekelés. csak úgy hm=)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-02 19:15:56
(#34660) jó estét gyerekek. a mamámnál vagyok ma este:) rég volt már ilyen, Rexet nézünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
K*rvajó film,ugye?
Az angolok állatok,a franciáknál besírtam a "robotos idióta kifikázása" részen,Hollandia LOL,Németországban a kiskölök meg bealakított szintúgy.Azt hittem,hogy az Amerikai Pitét nem lehet űberelni,de ezek szerint az Euro Trip mindent visz ^^
Az angolok állatok,a franciáknál besírtam a "robotos idióta kifikázása" részen,Hollandia LOL,Németországban a kiskölök meg bealakított szintúgy.Azt hittem,hogy az Amerikai Pitét nem lehet űberelni,de ezek szerint az Euro Trip mindent visz ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Akkor örülök a találkozásnak

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
X'D Én rajzolok mindig szívecskét magyar testvéreink köré.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
jééé! vki budapestről volt fent és szívecskét rajzolt a nevem köré. erős a gyanúm, hogy innen volt vki. Jelentkrző?
szerk: még 1 pesti
szerk2: fuck egy vásárhelyi egy gödöllői és egy pest egyszerre, mekkora erre az esély?

szerk: még 1 pesti

szerk2: fuck egy vásárhelyi egy gödöllői és egy pest egyszerre, mekkora erre az esély?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-02 17:38:01
sztem nem
nem vagyok olyan beszédes, mint ezt Dz is már tapasztalta volt

nem vagyok olyan beszédes, mint ezt Dz is már tapasztalta volt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-02 16:52:55
beküldve: 2010-04-02 16:14:08
(#34654) Am Gilje, én felvettelek már téged MSN-re?

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-04-02 14:01:24
(#34652) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-02 11:32:43
(#34651) 
Nos, megvolt a mai délelőtti program, sok órás várakozás a kórházban, hogy aztán a röntgennél szépen "lefotózzák" a gerincemet. Deviantarton miért van team jacobos képem? Olvastam, hogy nektek is megváltozott.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-04-02 11:51:17
omg lol XD HaHaHa
Deviantarton visszaállt a régi rend
a teknősöm escapelni próbál az akváriumából
Deviantarton visszaállt a régi rend
a teknősöm escapelni próbál az akváriumából
beküldve: 2010-04-02 11:18:01
(#34649) Eurotrip: Eddig azt hittem a világ legjobb filmje a Galaxis utikalauz stopposoknak. Tévedtem.
Ilyen állat, perverz, cuki, baronmság, állatság, poén, meg minden halmazt rég nem láttam xD
Alvó has: Neeem. A világ unalmasabb filmje már elkészült: Egy férfi alszik 10 órán át és még csak nem is mocorog. És ilyesmi hivatalosan is készült D=

Alvó has: Neeem. A világ unalmasabb filmje már elkészült: Egy férfi alszik 10 órán át és még csak nem is mocorog. És ilyesmi hivatalosan is készült D=
szöszmösz volt a köldökében? szürkés, pelyhes? hát tetkó a pocóján? Bucimacis? esetleg Szíves Bocsé volt a korpusz?
Vavyan Fable-el kezdtem a reggelt
beküldve: 2010-04-02 08:58:43
(#34647) Tegnap elbúcsúztam a szünet előtt a haveroktól. Hajnal elhozta a kedvenc filmjét. Ti láttatok már egy olyan másfélórás művészfilmet amin egy szőrös has horkol? Végig.
Gravity is a habit that is hard to shake off.