Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-02 03:17:58
(#34646) francnak kell ennyit írni. átérek kocsmából haverhoz inni 'várgyámán felnézek mangafunra, biztos csak 1-2 hszvan 2 perc' 3 új oldal. nem szerettek. nem tudokolvasni
-
tévedtem, ez a leghosszabb:
Hottentotterstotterrottelmutte rlattengitterkotterbeutelrattenh ottentottenattentaterfünderhott entottenkriminalbeamte
melynek jelentése: ponyvával lefedett kenguru-ketrecbe zárt, buta és dadogós fiúgyermekű hottentotta anyukát megölt hottentotta gyilkost megtaláló hottentotta rendőrtisztviselő (azaz érthetőbben (mondatba foglalva) egy olyan hottentotta rendőrtisztviselő, aki megtalált egy olyan hottentotta gyilkost, akit bezártak egy kenguruketrecbe és megölt egy olyan hottentotta anyukát, akinek a fia buta és dadogós).
Megőrülök az SS-tőlXD
Ez valami Sorsszerű összejátszás!XD most kezdtem el újra, harmadik napja mást se nézek a Saint Seiyán kívül, cikket írtam róla egy animés újságnak, ma említette a HoldfényTeam főnöke, hogy épp rendelni készül, kidobta a youtube ajánlottba, most meg még AnimeAddictson is!XDXDXD Én is szeretlek titket Szentjeim!!!
Hottentotterstotterrottelmutte rlattengitterkotterbeutelrattenh ottentottenattentaterfünderhott entottenkriminalbeamte
melynek jelentése: ponyvával lefedett kenguru-ketrecbe zárt, buta és dadogós fiúgyermekű hottentotta anyukát megölt hottentotta gyilkost megtaláló hottentotta rendőrtisztviselő (azaz érthetőbben (mondatba foglalva) egy olyan hottentotta rendőrtisztviselő, aki megtalált egy olyan hottentotta gyilkost, akit bezártak egy kenguruketrecbe és megölt egy olyan hottentotta anyukát, akinek a fia buta és dadogós).
Megőrülök az SS-tőlXD
Ez valami Sorsszerű összejátszás!XD most kezdtem el újra, harmadik napja mást se nézek a Saint Seiyán kívül, cikket írtam róla egy animés újságnak, ma említette a HoldfényTeam főnöke, hogy épp rendelni készül, kidobta a youtube ajánlottba, most meg még AnimeAddictson is!XDXDXD Én is szeretlek titket Szentjeim!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-02 00:06:56
Ezt én most lementettem. Köszönöm szépen.
Gyönyörű.
Gyönyörű.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
a leghosszabb német szó(és ez nem kamu): Donaudampfschifffahrtsgesellscha ftsraddampferkapitänskajütent rsicherheitsschlüssel
jelentése pedig: Dunai Gőzhajózási Társaság kerekes gőzhajó-kapitányikabinajtój nak biztonságikulcsa
jelentése pedig: Dunai Gőzhajózási Társaság kerekes gőzhajó-kapitányikabinajtój nak biztonságikulcsa
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 23:30:50
Velünk az osztrákok se voltak kedvesek, amikor anno osztálykirándulás keretein belül kinn voltunk... Mondjuk ez lehet, hogy azért volt, mert egy jóbarátom köcsög német turistának titulálta őket, mikor szembejöttek velünk. Nem akarta elhinni, hogy már nem Magyarországon vagyunk.
Gilje: Osztálytársaim kedvenc szava az orrsövényferdülés... Sajnos nem tudom, hogy hogy van (nem tudom megjegyezni, akárhogy is próbálkozom), de valami eszméletlen módon néz ki leírva.
Tanulni meg akkor se ülnék le, ha tényleg tanulnom kellene németül. Angolból se tanultam egy szót se a 11 év alatt... Meg spanyolból se nagyon, mondjuk abból olyan is vagyok. Tisztelem azokat, akik ezt a borzalmat képesek tanulni, beszélni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-01 23:23:47
az még hagyján, de tanulni... még egy olyan röghöz kötött matematikusnyelv, mnt a német? és a szavakXD lásd: közlekedési összeköttetés: Verkehrsverbindung
Ennél jobban még én sem tudtam volna megfogalmazni a német nyelv milyenségét. (Pedig hajdanán, amikor sulis csereprogram keretében kétszer is kint voltam egy hétig német családoknál; sokat próbálgattam, hogy milyen ócsároló szavakkal tudnám leginkább illetni a nyelvet és használóit.)
Aki szereti a németet és most megbántódott, az nem lehet ember, szóval bocsánatot sem kérek. Na jó, az Ausztriában élőktől igen, ők kedvesek.
Aki szereti a németet és most megbántódott, az nem lehet ember, szóval bocsánatot sem kérek. Na jó, az Ausztriában élőktől igen, ők kedvesek.
Szerény magánvélemény, németet imádók ne bántsanak: Még egy olyan undorító nyelv, mint a német, nincs. Vagyis van, a francia, de az valahogy bájosan szörnyű. A német agresszívan iszonyatos. Mint egy elnyújtott, fröcsögős tüsszentés.
Mondjuk biztos vannak szépségei, eddig pár németórára ültem csak be (meg sok német nyelvű zenekar munkásságát élveztem), de amit ott hallottam, az sokkolt.
Mondjuk biztos vannak szépségei, eddig pár németórára ültem csak be (meg sok német nyelvű zenekar munkásságát élveztem), de amit ott hallottam, az sokkolt.
Én tényleg elfelejtettem elmenni szörpöt inni D=
Szerk: Háté 2010-04-01 23:09:00
Én pont azt mondom, hogy a direkt; odaülök az asztalhoz és körmölöm a házit taktika nem jön be a nyelvvizsgánál. Úgyis minden a szövegértés, fogalmazás, meg szóbeli részen múlik.
Ezért is kockultam inkább azidőtájt angolul.
Ezért is kockultam inkább azidőtájt angolul.
Németből harmatgyenge voltam amíg még tanultam, azóta csak romlott a nyelvtudásom. XD
még ha egy egész nyáron készülsz rá, akkor sem biztos, hogy menni fog. tapasztaltam, anno akkortájt profi voltam németből, szeréntelenség nélkül. elmentem nyelvvizsgázni. a szóbeli simán ment, az írásbelire meg olyan hanganyagot kaptunk, hogy fülem-farkam kettéállt és néztem mint rozi a moziban, hogy ez most mégis milyen nyelv??? szóval lol. sokan mondták, hogy így meg úgy tanulnának németül, ami derék dolog, mert sok animben alkalmazzák és jó hangzása van pl vámpíros sztoriknál vagy varázsszövegeknél, de egyszer próbálják kitalálni, hogy ez most der die vagy das, milyen eset, mit vonz, visszahatós-e vagy sem, milyen a múltideje, und so weiter
Szóval a tanár ötlete volt a nyelvvizsga.
Biztos tudja, hogy milyen szinten állsz, de azért -ahogy már írtam korábban is-; az sem mindegy, hogy te mennyire érzed biztosnak a nyelvtudásodat.
Azt viszont nem értem, hogy miért kéne egész nyáron tanulnod a vizsga letételéhez.
Azoktól kérdezem, akik már letették a nyelvvizsgájukat; ti hogyan készültetek fel rá?
Én anno naphosszat angol sorozatokat néztem, majd a vizsga előtti napon 2 óra hosszat tanulmányoztam a nyelvkönyvet.
Tökéletesen bevált ez a taktika; a szövegértési és fogalmazásos feladataim is hibátlanok lettek.
Biztos tudja, hogy milyen szinten állsz, de azért -ahogy már írtam korábban is-; az sem mindegy, hogy te mennyire érzed biztosnak a nyelvtudásodat.
Azt viszont nem értem, hogy miért kéne egész nyáron tanulnod a vizsga letételéhez.
Azoktól kérdezem, akik már letették a nyelvvizsgájukat; ti hogyan készültetek fel rá?
Én anno naphosszat angol sorozatokat néztem, majd a vizsga előtti napon 2 óra hosszat tanulmányoztam a nyelvkönyvet.
Tökéletesen bevált ez a taktika; a szövegértési és fogalmazásos feladataim is hibátlanok lettek.
Szerk: Yaven 2010-04-01 22:43:58
Azért ez elég random... Csak úgy el akarsz menni nyelvvizsgázni? Csak úgy lehúzhatnád az árát a WCn is akár. Én a helyedben mindenképp várnék.
Kb. olyan ez, mint amikor beírtam harmadik faktnak a fizikát, for the lulz. Osztályfőnököm azt mondta, mindenki jobban jár, ha kihúzom inkább... Pedig nem tudom, hogy mi lett volna a gondja azzal, ha kibukok az első félév után.
ezért néztem Hellsing Ultimate-et érettségi előtt
nyelvvizsga felkészítőtanárhoz járok, 4 éve tanulok angolt, van hozzá érzékem is, a tanár minden órán kb 6 oldal anyagot ad házinak, és ő mondta, hogy nézzem meg, mikor lesz manapság nyelvvizsga. júniusban reménykedtünk, de nem lesz :S Amúgy meg... nemtom, egyszerűen csak le akarom tenni. am meg a para az vmi fura hullám volt, ami átsöpört rajtam mikor megnéztem az időpontokat... nem tom mi lelt... elkezdtem nézni az eurotourt és visszatértem perverz önmagamhoz és egyszerűen nem vagyok ideges. fura
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Még így sem értem, hogy miért akarsz mindenképp most nyelvvizsgázni. Mennyi ideje tanulsz angolul? Oldottál már meg korábbi angol nyelvvizsgafeladatokat? Illetve a tanár mondta, hogy olyan szinten van már a tudásod, hogy lenne esélyed?
Ne haragudj a kérdésekért, de valahogy a magyar nyelvoktatási rendszert ismerve nem tudom elhinni, hogy gimis korod előtt képes legyél letenni egy nyelvvizsgát, hacsak nem jártál már többször angol nyelvterületen (illetve valamelyik családtagod nem angol anyanyelvű).
Ne haragudj a kérdésekért, de valahogy a magyar nyelvoktatási rendszert ismerve nem tudom elhinni, hogy gimis korod előtt képes legyél letenni egy nyelvvizsgát, hacsak nem jártál már többször angol nyelvterületen (illetve valamelyik családtagod nem angol anyanyelvű).
Szerk: Yaven 2010-04-01 22:27:56