Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-01 14:16:24
(#34586) Bazz...na jólvan...xD
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nézd meg az aláírásodatXDD
Boldog Bolondok Napját gyerekekXD
Boldog Bolondok Napját gyerekekXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 14:13:33
beküldve: 2010-04-01 14:09:22
(#34584) Nekem emg Lady gaga...T__T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-01 14:08:55
(#34583) Fiszinek ha jól látom Jacob&Bellája lett
Nekrokid meg lédy kakát kapottXD
Nekrokid meg lédy kakát kapottXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 14:10:27
jah. roppantul feltüzelt egy lassan felálló, izmait csücsörítgető félmeztelen pali képe, akinek még a filmjét se láttam, idegesít a feje és bevillan a "<3 <3 Jajob Team" felirat
seksi mi?
seksi mi?
Szerk: Gilje-sama 2010-04-01 14:06:41
beküldve: 2010-04-01 13:51:52
(#34579) Gyerekek, kik fenn vagytok DeviantArton: nézzétek meg az avatarotokat. Úgy néz ki, mindenkiét megváltoztatták, általában Twilightosra. Én most vettem észre, hogy Jacob van az enyémen, LudwigMeszterén meg Edward
ha nem, hát nem, nem erőszak
apropó, normális, ha már a hallásom is szelektál?
Értsd: Kira-kat
apropó, normális, ha már a hallásom is szelektál?
Értsd: Kira-kat
Szerk: Gilje-sama 2010-03-31 21:08:25
És Somának tetszett Thousand Waves album Tak samától és ez jó.
Hanon is pleased.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-03-31 19:40:03
(#34573) A mai napom remek volt. Megint piróztunk. Csodálatos volt látni ahogy az alkohollal meglocsolt homokra helyezett alkoholos-benzines-szódabikarb nás lángoló porcukorgolyók megnőttek ilyen fekete, puha toronnyá. Egy csomó nézőnk volt, még a parkőr is odajött.
És Somának tetszett Thousand Waves album Tak samától és ez jó. Az első japán zene ami tetszik neki.
És Somának tetszett Thousand Waves album Tak samától és ez jó. Az első japán zene ami tetszik neki.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-03-31 19:40:53
(Bob Marley Bad Boys című számának dallamára)
A Bad Boys egy Inner Circle szám. Bob Marley ~6 éve volt halott, amikor kijött.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute