Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
télleg, meglett végülis a Bebop-os bűzrúdtartód?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: ∂z 2010-03-30 18:55:50
Én nem tudok egy játszótérről se a környéken. Vagyis egy van, de oda dohányozni járnak. A sárga fogakért biztos nem jár annyi pénz.
Leszek inkább kántrizenész.
Leszek inkább kántrizenész.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
büntetés
perverz mazoista
rád bízom megnyitod-e.
perverz mazoista
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 18:40:27
A Japánok a legjobbak.
Tiltakozom, a görögök a legjobbak
tiltakozom, én vagyok a lekjopp
fiaim: fogak nem rossz 5letek, menjetek ki játszóterekre és verjétek ki az alsósokból a fogaikat, majd pénteken begyűjtöm tőletek
Fiszi: nő vagy, nincs beleszólásod, örülj h nem adtalak el rabszolgának
-
Megtiszteltetés
OMG ez óriási! XD Misa a legjobb...
Miho: Milyen igazad van, Yoroi nemsokára már csak bishinek lesz jó... a sok pedofil hiába nyáladzik.
Gilje: egy képemet, egy nekem nem tetsző yaoit következő talin rád hagyományoznék, ha nem baj...
Miho: Milyen igazad van, Yoroi nemsokára már csak bishinek lesz jó... a sok pedofil hiába nyáladzik.
Gilje: egy képemet, egy nekem nem tetsző yaoit következő talin rád hagyományoznék, ha nem baj...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-03-30 18:19:40
beküldve: 2010-03-30 17:23:22
(#34535) Hát nem tom, ki hogy van vele, de szerintem a "The Simpsons"
egy nagyon kis jó rajzfilm, és amikor félléptem ide akkor beugrott valami...:
egy nagyon kis jó rajzfilm, és amikor félléptem ide akkor beugrott valami...:
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-03-30 17:24:40
Yoroit eladom Hanonnak szexrabszolgának
Má' megin'? Inkább öntsél gipszfogakat. Gazdag ember leszel.
Nyugi, úgyse hagynám. Bírom Hanont, de Téged nem adlak senkinek. Az én vérem vagy - meg sajnos Apádé is, de ez már más probléma... XD
Meghát...
Lássuk be, hamarosan kinövöd a shota-szerepét. Eztán csak bishi lehetsz. Hanon viszont shotafan.
Úgyhogy mostmár csak a több ezer nyáladzó, csúnya helyen nedvedző, visongó-vijjogó fangirl fut majd utánad.
Szegény Kisfiam!
Szegény Kisfiam!
beküldve: 2010-03-30 16:57:28
(#34533) A fiunkat is eladnád pénzért? Ezt barbárságot! Én nem egyezem ám bele!
Csak ha az összeg felét nekem adod...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Yoroit eladom Hanonnak szexrabszolgának
Má' megin'? Inkább öntsél gipszfogakat. Gazdag ember leszel.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
HTből kántri zenész lesz
ROFL, inkább várj a fogtündérre, apus.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A Japánok a legjobbak.
Tiltakozom, a görögök a legjobbak
beküldve: 2010-03-30 14:40:59
(#34528) A yakuza az nem gengsztert jelent ?
(Persze tudom mi az a yakuza. )
(Persze tudom mi az a yakuza. )
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-30 14:45:35