Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekünk most volt Japán a téma.Elkerekedett a tanár szeme mikor csak én tudtam,hogy mi a yakuza...
meh....
Nekem tavaly volt még föcim, Japán volt a téma vmelyik órán.
Jegyzeteltem ám, mint az angyal^^
Jegyzeteltem ám, mint az angyal^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Na végre törin Japánról volt szó. Amúgy is élvezem a törit de tegnap még annál is jobban.^^
Nálunk is törin japánról volt szó hogy kimaradt a gyarmatosításból sőt mi földrajzon is arról beszélünk.
A Japánok a legjobbak.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-03-30 13:51:55
beküldve: 2010-03-30 10:39:37
(#34524) Na végre törin Japánról volt szó. Amúgy is élvezem a törit de tegnap még annál is jobban.^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
nem.
rájöttem, hogy minek szenvednék, dolgoznék, ha megteheti helyettem más is. van 3 elfuserált fiam, majd ők szépen elmennek dolgozni én meg lehúzom a pénzük. mondjuk félek, h apu meg engem adóztat meg, no mind1
Yoroit eladom Hanonnak szexrabszolgának, HTből kántri zenész lesz, Naruto meg begyűjti a lolikat conon és eladjuk őket gazdag, perverz olajsejkeknek.
pici unokám, értesz te vmihez?
rájöttem, hogy minek szenvednék, dolgoznék, ha megteheti helyettem más is. van 3 elfuserált fiam, majd ők szépen elmennek dolgozni én meg lehúzom a pénzük. mondjuk félek, h apu meg engem adóztat meg, no mind1
Yoroit eladom Hanonnak szexrabszolgának, HTből kántri zenész lesz, Naruto meg begyűjti a lolikat conon és eladjuk őket gazdag, perverz olajsejkeknek.
pici unokám, értesz te vmihez?
-
Szerk: ∂z 2010-03-30 01:11:08
természetesen mikor kioperálom a keramikuskészletemmel, már nem lesz szükséged a pénzedre. de sírodra felvéshetem: "Szerveiért kapott pénzből vigadó barátai emlékezetében örökké él." megfelel?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mennyit adsz érte?
egy vesével mennyire funkcionálnék?
egy vesével mennyire funkcionálnék?
sosem volt használható, amikor megszülettem már egy szesz-szivacs volt
-
Szerk: ∂z 2010-03-30 01:01:59
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-03-30 01:00:36
*hála a magasságosnak, végre újra tudok és van kedvem alkotni
az tök jó
meg az is h hó végére maradt kes, nekem az utolsó 1 hétben már csak por szokott lenni a tárcámban és várom, hogy a fogtündér feltöltse nekem
és már a nyári fizu maradékát is feléltem
el kéne adnom vmelyik szervem, abból ellenék egy ideig
-
Szerk: ∂z 2010-03-30 01:00:35
beküldve: 2010-03-30 00:47:15
(#34518) *hála a magasságosnak, végre újra tudok és van kedvem alkotni*
Ma elmentem és 5000 forint értékbe vásároltam amcsi képregényeket /maradt így a hó vége felé egy kis fölös zsebpénzem és gondoltam megajándékozom magam, hehe. Lehetséges, hogy ezek elolvasásától jött meg újra a zéletkedvem, de mindenesetre örülök, hogy ilyen gyorsan elmúlt ez a "szrvagyok" életérzés. Holnap töltök is fel dA-ra végre valami menőséget.
Ma elmentem és 5000 forint értékbe vásároltam amcsi képregényeket /maradt így a hó vége felé egy kis fölös zsebpénzem és gondoltam megajándékozom magam, hehe. Lehetséges, hogy ezek elolvasásától jött meg újra a zéletkedvem, de mindenesetre örülök, hogy ilyen gyorsan elmúlt ez a "szrvagyok" életérzés. Holnap töltök is fel dA-ra végre valami menőséget.
Tudom, hogy senkit sem érdekel, de leírtam mert.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
oh godXD 8DD
Nézzétek meg az endinget is. Az elsőt. Ha már megvolt, újra.
Aztán ezt a képet...
Garantált siker.
Aztán ezt a képet...
Garantált siker.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-03-29 22:20:12
(#34515) -
tudom, sosem érhetek fel isteni magasságaitokba, Ó Mester!
Ha lehetne ÉN is elolvasnám... XD
de
inkább trollkodok... >8DDD
lol.
aszondja "troll" X'DDD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!