Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most éppen nem.
Nemár, hogy te is
Pedig mindenképp szerezz jegyet előre, akárhogy is, gyilkos lesz a helyben vásárlós sor.........
Gilje: OK! Jöhet tőlem:P
Mondjuk netboard? Ne ide, más nem örülne neki..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 23:46:48
vigyázz mert a végén még linkelek >8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Most éppen nem.
Amúgy a felsorolt boltok közül egyedül Trillianékról tudom, hogy merre léteznek, de az ő nyitva tartásuk nem túl baráti... Akkor zárnak, amikor én kelek.
Szóval most guglizok egy masszívat. Köszönöm az ötleteket.
Amúgy a felsorolt boltok közül egyedül Trillianékról tudom, hogy merre léteznek, de az ő nyitva tartásuk nem túl baráti... Akkor zárnak, amikor én kelek.
Szóval most guglizok egy masszívat. Köszönöm az ötleteket.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ROFL, nem. Ő értette volna félre szerintem.
Akkor minden OK
Amúgy ugye nem cigizel ?
Giljeeeeeee meg akarsz ölniii???
Pont Eper gyerek menne a f... után??? xDDDDDDDDDDDD
Ebbe sztem gondolj bele... xD
A' nem tökös gyerek, inkább töketlen xD
Ebbe sztem gondolj bele... xD
A' nem tökös gyerek, inkább töketlen xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 23:45:00
ROFL, nem. Ő értette volna félre szerintem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
sohaaaaa....? gondolod? meghazudtoljalak? akarod?
egyébként mért keresel ichigo tetteiben logikát? szegény látszik, mivel gondolkodik, még a feje is olyan sárga mint a répája. egyértelmű célzás. megy a f___a után
plusz holdfényteam, sárkánytűz
egyébként mért keresel ichigo tetteiben logikát? szegény látszik, mivel gondolkodik, még a feje is olyan sárga mint a répája. egyértelmű célzás. megy a f___a után
plusz holdfényteam, sárkánytűz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-02 23:39:40
Félre értettük volna egymást?
mariska: marihuana
Mielőtt valaki meggyanúsít: Nem élek vele
Trillian, Animeland, SakuraZaka... pl. ?
mariska: marihuana
Mielőtt valaki meggyanúsít: Nem élek vele
Trillian, Animeland, SakuraZaka... pl. ?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 23:37:26
Mert azt szerintem még nem nézi ki belőlem, hogy k__vázni járok. Nem akarom elérni. Mert az még ráadásul alaptalan is lenne.
Igen, úgy néz ki, hogy megvan a pénz. Csak azt nem tudom, hogy hol lehet jegyet kapni...
Igen, úgy néz ki, hogy megvan a pénz. Csak azt nem tudom, hogy hol lehet jegyet kapni...
Szerk: Háté 2010-04-02 23:35:00
Azt válaszolta egyébként, hogy "Mire kell, cigire?". ROFL...
Miért nem mondtad: Nem, nem arra, hanem mariskára.
Most akkor meg van a conjegyre való?
egyébként ez is csak amolyan cicaharc. ichi igazából azért olyan pipa, mert Gin nem őt yaoizálta meg, hanem HitsuGAYát. ezt mindenki tudja
Ezen most "besírtam" xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mellesleg SOHA
szerk2:
Amúgy nem pont értem MIÉRT támadta meg Gint........ Nem tiszta..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 23:33:46
nem kell, mert Gint nem győzik le. ha nem lenne fegyvere, akkor is ismán kettészelné ichigot a zsilettmosolyával.
egyébként ez is csak amolyan cicaharc. ichi igazából azért olyan pipa, mert Gin nem őt yaoizálta meg, hanem HitsuGAYát. ezt mindenki tudja
Nem tűntem el, csak észrevettem, hogy anyám kinn ül a konyhában, és kimentem kérni tőle egy ezrest, minél előbb, annál jobb, végülis...
Azt válaszolta egyébként, hogy "Mire kell, cigire?". ROFL...
De azért ne akadj ki nagyon, és ne sírj olyan sokat mikor kimondja: viszlát drágám, legyőzött
MIANEVED?!
fölösleges fogadni, az én vőlegényem sohasem veszí. vagy ha veszít, azt is csak mímeli, hogy átdobjon minket a palánkon. mert ő ennyire maszek. és milyen jóképű!!! láv
hidd el, inkább megkíméllek a csúnya vereségtől
hidd el, inkább megkíméllek a csúnya vereségtől
Szerk: Gilje-sama 2010-04-02 23:25:22
megtagadom. igazából GIN a Bleach főszereplője, csak eddig csavarosan át lettünk b@szv@
xDD
Erre most hirtelen nem tudok mit mondani
Fogadás? :P Csak ne pénzben, csóró vagyok
Fogadás? :P Csak ne pénzben, csóró vagyok
HáTé ne tűnj el
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-02 23:21:55
én is spoilerezgettem, olvasd csak vissza
bleach topicba meg nem megyek, mer ott ömlengés van, én meg épp fanatizálódomXD
bleach topicba meg nem megyek, mer ott ömlengés van, én meg épp fanatizálódomXD
megtagadom. igazából GIN a Bleach főszereplője, csak eddig csavarosan át lettünk b@szv@
Szerk: Gilje-sama 2010-04-02 23:19:29